maritbet girişmaritbet
Mi'Marin Ilıca Villaları’nda yaşam temmuzda başlıyor!

Mi'Marin Ilıca Villaları’nda yaşam temmuzda başlıyor!

Mi'Marin Ilıca Villaları, eşsiz konumu, doğası ve manzarasıyla ömür boyu Çeşmeli olmanın kapılarını açıyor. Sekiz tek villadan oluşan projede yaşam, temmuz ayında başlıyor

Mi'Marin Ilıca Villaları, eşsiz konumu, doğası ve manzarasıyla ömür boyu Çeşmeli olmanın kapılarını açıyor. Sekiz tek villadan oluşan projede yaşam, temmuz ayında başlıyor.

Mi'Marin Ilıca Ömür boyu yaşam Ilıca Plajı'na beş dakika mesafede olan Mi'Marin Ilıca, sekiz tek villadan oluşan site konseptli bir proje. İzmir inşaat sektörünün öncü firmaları Mahir & Ekin Vural İnşaat, Sungur İnşaat ve Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Norm Group'un ortaklığında kurulan ve "Yapıda güç birliği" sloganıyla yola çıkan SUV Yapı, Çeşme- Ilıca'da Mi'Marin Ilıca Villaları'nı geçen yıl Çeşme'yi sevenlerin beğenisine sundu.

 

Çeşme'de yaşanacak ve bitmeyecek bir rüya sözü veren SUV Yapı, "Bu rüya sizin olmalı..." mesajıyla Çeşmeyi, doğayı, denizi; balığı, kumruyu, yelkeni, sörfü; kısacası yaşamayı sevenleri bu rüyaya davet ediyor.

 

Hello Çeşme Alaçatı 

Yorum Yaz