maritbet girişmaritbet
MESA Sailing Team, Bosphorus Cup’ta yarıştı

MESA Sailing Team, Bosphorus Cup’ta yarıştı

52 yıllık birikimiyle, gayrimenkul sektöründe “ilk” ve “en”leri hayata geçiren MESA, sosyal sorumluluk vizyonu doğrultusunda spora ve sanata destek vermeye devam ediyor. 

Bu kez MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü Ozan Turhan’ın da yer aldığı, katıldığı yarışlarda önemli dereceler alan MESA Sailing Team bu yıl 20’ncisi düzenlenen Bosphorus Cup’ta yarıştı.

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü Ozan Turhan’ın yer aldığı, Hasan Utku Çetiner yönetimindeki MESA Sailing Team, 23-26 Eylül 2021 tarihlerinde düzenlenen 20. Bosphorus Cup’ta yarıştı. Katıldığı yarışların önemli bir kısmını derece ile tamamlayan MESA Sailing Team’in son iki yıldaki başarıları arasında 2020 Farr +0 Güz Trofesi ikinciliği, TAYK 2020 Trofe ikinciliği, Bosphorus Cup 2020 Boğaz Etabı ‘’Best Corrected Time’’ derecesi, Bosphorus Cup 2020 genel klasman ikinciliği ve Bosphorus Cup 2020 Boğaziçi parkurunun ilk gün yarışları grup birinciliği bulunuyor. 

20. Bosphorus Cup’a MESA Sailing Team ile katılan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü Ozan Turhan “30 yıllık MESA’lı olarak MESA Sailing Team’in bir parçası olmaktan çok mutluyum. Bosphorus Cup bizim için çok keyifli bir yarış oldu. Önümüzdeki dönemde, yurt içi yarışların yanı sıra yurt dışındaki yarışlara da katılmayı hedefliyoruz.” dedi.

MESA Sailing Team, 20. Bosphorus Cup’ın ardından Farr40 Türkiye Şampiyonası’na katılacak. 2022 sezonunda da yurt içi ve yurt dışı yarışlarında yer almaya devam edecek olan MESA Sailing Team, TAYK, Farr40 ve belirli özel yarışlar ile 2022 ORC Avrupa Şampiyonası’na katılmayı planlıyor.

51 tekneden 500 yelkencinin yarıştığı Bosphorus Cup, İstanbul’un boğazı, tarihi anıtsal yapıları ve köprüleri ile tanıtımına destek olurken yelken sporunu Türkiye’de daha popüler bir spor haline getirmeyi hedefliyor. 

Sosyal sorumluluk vizyonu doğrultusunda spora ve sanata her zaman destek veren MESA, bu yıl yelken sporunun yanı sıra, yarış ve triatlon sporlarına, heykel sanatı ve iç mimari tasarıma emek ve gönül verenleri teşvik ediyor.  
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MESA Sailing Team'den ikincilik başarısı!
  • 01.11.2021 16:14

MESA Sailing Team'den ikincilik başarısı!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketi MESA, 52 yıllık birikimiyle geliştirdiği sos ...

MESA Sailing Team, Bosphorus Cup’ta yarıştı
  • 28.09.2021 10:28

MESA Sailing Team, Bosphorus Cup’ta yarıştı

52 yıllık birikimiyle, gayrimenkul sektöründe “ilk” ve “en”leri hayata geçiren M ...