maritbet girişmaritbet
Media Markt Şanlıurfa mağazasını açtı!

Media Markt Şanlıurfa mağazasını açtı!

Media Markt, Güneydoğu Anadolu’daki ikinci, Şanlıurfa’daki ilk mağazasını Şanlıurfa Piazza AVM’de, 10 Ekim Perşembe günü açtı. Avrupa’nın bir numaralı teknoloji perakende zinciri Media Markt, Şanlıurfa’daki yeni açılışıyla birlikte Türkiye’deki mağaza sayısını 31’e çıkardı. Heyecanla beklenen açılışta; en yoğun ilgiyi akıllı televizyonlar ve cep telefonları gördü

Avrupa'nın 1 numaralı elektronik perakendecisi konumundaki Media Markt Türkiye'deki büyümesine hız kesemeden devam ediyor. Şanlıurfa Piazza AVM'deki mağazanın açılışını Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür (COO) Marcus Tengler, Media- Saturn Finanstan Sorumlu Genel Müdür (CFO) Korhan Öz ve Media Markt Şanlıurfa Mağaza Genel Müdürü Serdar Özay  gerçekleştirdi.

Toplam 3,700 metrekarelik alanda, 50 bin çeşit dünya markasını teknoloji meraklılarıyla buluşturan Media Markt, her biri alanında profesyonel 52 kişilik ekibiyle hizmet veriyor.

Hedef: “Yılsonuna kadar 32 mağaza”

Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür (COO) Marcus Tengler, Türkiye'deki ilk Media Markt mağazasını 6 yıl önce açtıklarını belirterek, “Türkiye, Media-Saturn grubu için stratejik öneme sahip ülkelerin başında geliyor. 6 yılda başarılı işler çıkarttık. Başarılarımıza yenilerini ekleyerek Türkiye'nin her noktasına bir an önce ulaşmak istiyoruz.” dedi.

Türkiye'nin en güzel bölgesinde, etrafı tarihi güzelliklerle çevrilmiş bu özel şehirde olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Marcus Tengler, “3,700 metrekarelik mağazamızda son teknolojiyi Şanlıurfalılarla buluşturmak bize gurur veriyor. Önümüzdeki dönemde Ankara açılışlarımızı da büyük bir heyecanla gerçekleştireceğiz. Böylece 2013 yılını 32 Media Markt mağazası ile kapatmayı hedefliyoruz.” dedi. 

Şanlıurfa Piazza AVM'de 10 Ekim Perşembe günü saat sabah 08:00'de sayısız üründe inanılmaz kampanyalarla gerçekleştirilen açılışın, Urfa'da yeni bir dönemi başlatacağına inandıklarını belirten Tengler, “Kurumsallığımızı, uzmanlığımızı, uluslararası perakendecilik anlayışımızı, hizmet kalitemizi, düşük fiyatlarımızı, satış ve sonrası hizmet farkımızı, ürün çeşitliliğimizi ve son teknolojiyi beraberimizde getiriyoruz. Tüm bu özelliklerimizle bölgenin gelişimine de katkıda bulunacağız.” dedi.

Yüksek fiyatların acı sonu Media Markt ile geliyor...

Media Markt Şanlıurfa Mağaza Genel Müdürü Serdar Özay: “Şehirlerin en şanlısı Urfa'da, ilk mağazamızı sizlerle buluşturmak bizleri oldukça heyecanlandırıyor. Duyduğumuz bu heyecana ortak olup açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli Urfalı dostlarıma teşekkür ediyorum. Urfalıları en az bir günlerini ayırıp yeni alanlarımızı görmek ve son teknoloji ürünlerle tanışmak üzere mağazamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Bakmadan almam” diyenlere özel indirimler Media Markt'ta!

Açılışa özel indirimli fiyatlarıyla; Samsung 42'' Led TV, Samsung ATIV Book2, İpad Retina ve İphone 4 8Gb yoğun ilgi gördü. Yüzlerce ürünü kapsayan Media Markt indirimleri ile Urfalılar; beyaz eşyadan, televizyona, cep telefonundan tabletlere kadar pek çok ürünü indirimli fiyata alma fırsatı buldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cosa, Media Markt Raflarında yerini aldı!
  • 04.04.2017 12:55

Cosa, Media Markt Raflarında yerini aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek akıllı oda termostatı Cosa, Media Markt raflarında enerji ...

Su altındaki gizemli tarih!
  • 21.09.2016 15:01

Su altındaki gizemli tarih!

OBRUK Mağara Araştırma Grubu su altında kalmış tarihi mirasımızın yok olmasını e ...

Media Markt, Denizli ve Malatya’da aynı gün 2 mağaza açtı
  • 28.05.2014 11:42

Media Markt, Denizli ve Malatya’da aynı gün 2 mağaza açtı

Media Markt, aynı gün açılışını gerçekleştirdiği Denizli ve Malatya mağazalarıyl ...

Media Markt Mall Of İstanbul’da kapılarını açıyor
  • 22.05.2014 11:43

Media Markt Mall Of İstanbul’da kapılarını açıyor

Media Markt Mall of İstanbul için geri sayım başladı... ...

Media Markt evlenecek çiftlerin hazırlıklarını kolaylaştıtıyor
  • 07.03.2014 14:11

Media Markt evlenecek çiftlerin hazırlıklarını kolaylaştıtıyor

Avrupa’nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, evlenecek çiftleri ...