maritbet girişmaritbet
Maçka Residance'ta kullanılan Temmer Mermer'e Armani ile Hindistan yolu açıldı!

Maçka Residance'ta kullanılan Temmer Mermer'e Armani ile Hindistan yolu açıldı!

Dünya markası Armani'nin tasarımını üstlendiği Maçka Residence by Armani/Casa projesinde kullanılan mermerler, Temmer'e Hindistan yolunu açtı.

Astaş Holding tarafından gerçekleştirilen ve tasarımını Armani'nin üstlendiği Maçka Residance By Armani/Casa'da kullanılan Türk mermerleri, Temmer Mermer'e Hindistan yolunu açtı. Maçka'da ki projesinde kullanılan mermerleri ve yapılan işi çok beğenen İtalyan devi Armani, Hindistan'da gerçekleştireceği lüks konut projesinde de mermer tedarikçisi olarak Temmer Mermer'i seçti. 

 
Tarih boyunca da 'Zenginliğin Sembolu' olarak görülen mermer, lüks konut projelerinde kullanılmaya devam ediyor. Dünyanın yaklaşık 40 ülkesine ihracat yapan Temmer Mermer, Maçka Residance'da Armani ile başlayan iş ilişkilerini giderek yoğunlaştırıyor. İtalya'ya Armani'nin tasarım ekibinin bulunduğu merkeze, incelenmesi için Türkiye'den mermer örnekleri gönderdiklerini söyleyen Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, aylar boyunca mermerler üzerinde inceleme yapıldıktan sonra onay geldiğini ve Maçka projesine bu şekilde başlandığını belirtti. Çetinkaya " Armani ekibi, gönderdiğimiz mermerlerin renk, desen, uyum, kalite...vb özelliklerini aylarca inceledi. Ürün devamlılığı ve hizmet kalitesi sözünü de bizden aldıktan sonra, Hindistan'da gerçekleşecek lüks konut projesinde, mermer tedarikçisi olarak yine Türk mermerini ve Temmer Mermer'i seçti" dedi. 
 
 
Hindistan'ın Bangalore kentinde gerçekleşecek olan lüks konut projesinin inşaatı geçtiğimiz aylarda başladı. Halen devam eden projenin mermer tedarikçisi olan Temmer Mermer, projede mermer uygulamasının nisan aylarında başlayacağını açıkladı. İlk siparişin 11 bin ton yaklaşık 500 bin TL'lik bir bütçe olduğunu vurgulayan Çetinkaya, ikinci siparişlerin yılın ancak ikinci yarısında gelebileceğini söyledi.
 
 
Armani projelerinde Temmer Mermer'in Afyon Şuhut Ocağı'ndan çıkarılan uluslararası adı gri-bej olarak geçen Affumicato taşını tercih ediyor. Maçka projesinin özellikle banyo, mutfak ve hollerinde Affumicato'yu kullanan Armani, Türkiye'de ikizleme olarak bilinen ' bookmatch' yöntemiyle tabloya benzer eşsiz bir uygulamayı tercih ediyor. 
 
Dünyanın 40 ülkesine ihracat yapan, Türkiye'de 5 ocağı olan Temmer Mermer'in 2013 yılı ciro hedefi 60 milyon TL. Cirosunun % 80'ini ihracat olarak gerçekleştiren firma, dünyanın aranan mermer firmaları arasında yer alıyor. İhracatının % 30-35'ini Çin'e yapan Temmer Mermer, son yıllarda özellikle Doğu ülkeleri ile ilişkilerini geliştiriyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kempinski Residences Balmumcu projesinde Yapı ve Yapı ile Astaş Holding buluştu!
  • 19.12.2022 15:54

Kempinski Residences Balmumcu projesinde Yapı ve Yapı ile Astaş Holding buluştu!

Türkiye yapı sektörüne sayısız proje üreterek sektöre yön veren şirketler Yapı v ...

Hindistan'ın "ikiz kule"si patlayıcıyla yıkıldı
  • 02.09.2022 14:46

Hindistan'ın "ikiz kule"si patlayıcıyla yıkıldı

Hinidistan’ın başkenti Yeni Delhi'nin Noida bölgesinde imar planına aykırı olara ...

Astaş Holding'ten yeni proje; Kempinski Residence Balmumcu
  • 14.03.2022 17:26

Astaş Holding'ten yeni proje; Kempinski Residence Balmumcu

Yemyeşil bir vadide, 30.000 metrekarelik geniş bir arazinin kalbinde yer alan&nb ...

Kempinski Residences Balmumcu İstanbul projesi için imzalar atıldı
  • 14.03.2022 16:47

Kempinski Residences Balmumcu İstanbul projesi için imzalar atıldı

İstanbul'un en lüks ve en merkezi semtinde yapımına başlanan Lüks Rezidanslar, K ...

İşte Hindistan’ın en iyi oteli
  • 19.07.2015 09:47

İşte Hindistan’ın en iyi oteli

Dünyaca ünlü bir seyahat dergisinin okuyucularının mükemmellik ödülü verdiği Hin ...

Astaş Holding’ten dev proje
  • 07.02.2012 16:06

Astaş Holding’ten dev proje

Mandarin Oriental Hotel Grup, Türkiye’de lüks bir konut ve Residences at Mandari ...