maritbet girişmaritbet
LIVCON Eskişehir’de merkez ofis açtı!

LIVCON Eskişehir’de merkez ofis açtı!

Eskişehir’ in değerli simalarından Aydan Kanatlı’ nın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu LIVCON, tüm Türkiye’de büyük bir ağ kuruyor

Eskişehir' in değerli simalarından Aydan Kanatlı' nın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu LIVCON, tüm Türkiye'de büyük bir ağ kuruyor. Kişisel Gelişim kavramının bir sektör olarak ekonomiye dahil olmasında  büyük katkıları olan LIVCON, açtığı her yeni merkez ofis ile sektöre de hareketlilik ve yenilik getirmeye devam ediyor.

Merkezi Londra' da bulunan LIVCON, değişim ve gelişimin temel taşlarını oluşturan NLP, koçluk, quantum, hipnoz, psikoloji-psikoterapi ve ingilizce gibi kavramlarda uluslararası standartlarda eğitimler vererek Kişisel Gelişim Profesyonelleri' ni yetiştiren, sertifikasyon ve diploma programları ile alınan eğitimlerin onaylı ve uluslararası geçerliliğe sahip olmasını sağlayan, kişisel gelişim eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri veren, sektöründe lider ve öncü eğitim kurumudur. LIVCON, Eskişehir'de kişisel gelişim alanına iddialı bir giriş yapıyor ve LIVCON Eskişehir Merkez Ofis, Eskişehirlilerle buluşmaya hazırlanıyor.

14 ve 15 Eylül 2013 tarihlerinde ETİ Arkeoloji Müzesi'nde gerçekleşecek olan ücretsiz seminerler ile LIVCON Eskişehir Merkez Ofis, Eskişehirlilerle buluşacak. Katılımların ücretsiz gerçekleşeceği seminerler; 14 Eylül 2013 Cumartesi 14:30 ‘da Metin Çınaroğlu ile Etkili Anne Baba Semineri ve 15 Eylül 2013 Pazar 14:30 ‘da Kişisel ve Profesyonel Başarı Semineri: POWERTALK . Detaylı bilgi ve seminerlere katılmak için  0222 320 33 30 nolu telefondan kayıt yaptırabilirsiniz.

Bireysel ve kurumsal eğitim modülleri ile ihtiyaca yönelik eğitim tasarımları gerçekleştiren LIVCON,iş dünyasına koçluk ve danışmanlık hizmetleri vermekisteyen profesyonellere özel olarak tasarımlanmış Sertifika ve Diploma programları sunuyor. Executive Coaching( Yönetici Koçluğu), Sales Coaching( Satış Koçluğu), SME Coaching(Kobi Koçluğu), Trainer ve Coaching Designer programlarını, fark yaratan deneyim ile profesyonel koçluk hizmetini kurumlara götürmek isteyen profesyonellere farklı diploma programları ile çözümler sunuyor.

İngiltere merkezli Kişisel Gelişim Sektörünün lideri LIVCON, değişim ve gelişimin temel taşlarını oluşturan NLP, Koçluk, Quantum, Hipnoz, Psikoloji-Psikoterapi ve İngilizce kavramlarında konularında uzman, yabancı ve Türk eğitmenlerle uluslararası standartlarda sertifika ve diploma programları vererek, bugüne kadar binlerce kişiye yeni kariyer yolları açtı. Kişisel Gelişim Sektöründe 15. yılını geride bırakırken alanında lider ve öncü olmayı da sürdürüyor. Türkiye' de tam 16 ofis ile kişisel gelişim alanında hizmet veren LIVCON, 2013-2014 dönemine oldukça iddialı yeni eğitim modülleri ve hedeflerle giriş yapmaya hazırlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LIVCON Eskişehir merkez ofisi açıldı!
  • 17.09.2013 11:19

LIVCON Eskişehir merkez ofisi açıldı!

Türkiye’ nin karma eğitim modelini kişisel gelişimle buluşturan ilk ve tek eğiti ...

LIVCON Eskişehir’de merkez ofis açtı!
  • 05.09.2013 13:11

LIVCON Eskişehir’de merkez ofis açtı!

Eskişehir’ in değerli simalarından Aydan Kanatlı’ nın Yönetim Kurulu Üyesi olduğ ...