maritbet girişmaritbet
İz Tower'da rezidanslar 183 bin TL'ye satılıyor!

İz Tower'da rezidanslar 183 bin TL'ye satılıyor!

EgeYapı Group Kartal'da küçük konut ihtiyacından yola çıkarak başladığı İz Tower projesinde 183 bin TL’ye rezidans satacak. Aynı bölgedeki İz Park ofis projesinde ise ofis fiyatları 262 bin TL'den başlayacak

 

EgeYapı Group Kartal'da küçük konut ihtiyacından yola çıkarak başladığı İz Tower projesinde 183 bin TL'ye rezidans satacak. Aynı  bölgedeki İz Park ofis projesinde ise ofis fiyatları 262 bin TL'den başlayacak
 
25 milyon dolara yüksek gerilimi yer altına aldı 
Kabadayı, yine Kartal'da Suudi Arabistanlı bir grupla ortak olarak yapacakları projede detaylar üzerinde çalıştıklarını da söyleyerek "45 bin metrekare alana sahip projeye eylülde başlamayı planlıyoruz" dedi. Kabadayı, grubun taahhüt şirketinin ise Beşiktaş'ta Türkiye'nin ilk denizaltı oteli olacak Shangri-La otelini yıl sonunda tamamlayacağını ayrıca Samsun'da da bir otel projesinin inşaasını üstlendiğini söyledi. Kabadayı, Bağcılar'da yaptıkları Batışehir projesinde ise bin 400 dairenin satışını tamamladıklarını hatırlatarak proje içinde yer alan 5.5 kilometrelik yüksek gerilim hattını 25 milyon dolar yatırımla yerin altına aldıklarını da sözlerine ekledi. 
 
Ege Yapı Group, Kartal'da inşa ettiği Iz Tower rezidans ve îz Park ofis projelerinde satışa başladı. Kartal gerçekleşecek kentsel dönüşümde yatırımcıları hedefleyen şirket, bölgedeki küçük metrekareli konut açığından yola çıkarak İz Tower projesinde 183 bin TL'den başlayan fiyatlara rezidans satacak. 163 adet 1 + 1 ve 2 +1 rezidanstan oluşan îz Tovver projesindeki rezidansların fiyatı 495 bin TL'ye kadar çıkacak. Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, îz Tower projesini 38 milyon TL yatırımla yapacaklarını ve ciro beklentisinin 90 milyon TL olduğunu söyledi. Kabadayı, projedekli 2+1'lerin ise 350 bin TL'den başlayacağını belirtti. Yılsonunda teslim edilecek projede yüzde 50 peşin ödeyene vade farkkısz taksitlendirme yapılacağını ve yüzde 7 indirim sağlanacağını belirtti. Kartal bölgesinin konumu nedeniyle avantaj oluşturduğunu kaydeden Kabadayı, projedeki satışların yarısını yatırımcıların geri kalanı ise oturmak için alanların tercih ettiğini söyledi. Grubun bölgede yaptığı îz Park ofis projesinde ise ofis fiyatları 262 in TL'den başlayacak. Büyüklüklei 45 ile 640 metrekare arasında değien ofis projesi 102 bağımsız bölümden luşacak. 40 milyon yatırımla yapılacak rojenin ciro beklentisi ise 80 milyon TL. roje 30 ay sonra teslim edilecek. 
 
Yüzde 18 KDV ertelensin' 
Kabadayıbu arada inşaat sektörüneki KDV tartışmalarına da değinerek yüzde İ8'e çıkarılması hedeflenen KDV'nin sektörün önünü açmak adına bir süre ertelenmesi erektiğini kaydetti. Kabadayı ayrıca gayrimenulde yabancı yatırımcıların kendini güvenli hisetmesi için ise müktesep hakların garanti altıa alınmasını istedi. 
Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!
  • 25.01.2023 14:29

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, hayata geçirdiği inşaat proj ...

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”
  • 06.01.2023 11:24

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”

Merakla beklenen yeni konut finansman modeli hakkında ayrıntılar açıklandı. Ege ...

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!
  • 27.10.2022 17:23

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!

Sanatı ve sanatçıları destekleyecek çalışmaların içerisinde yer almaya devam ede ...

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"
  • 17.05.2022 11:40

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Nisan 2022 konut satış istati ...

İnanç Kabadayı, yeni konut finansman paketini yorumladı!
  • 10.05.2022 15:59

İnanç Kabadayı, yeni konut finansman paketini yorumladı!

Cumhurbaşkanı’nın konut alacaklara yönelik açıkladığı Konut Finansman Paketi çer ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul'da metroları yaz aylarında açmaya başlayacağız"
  • 18.04.2022 16:29

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul'da metroları yaz aylarında açmaya başlayacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul'da yaz ayları itibarı ...