maritbet girişmaritbet
İsta, ISK-SODEX Fuarı’na katılıyor

İsta, ISK-SODEX Fuarı’na katılıyor

2008’de Türkiye pazarına giren enerji verimliliğinin lider şirketi Alman ista, 7-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek ISK-SODEX Fuarı’na katılıyor

Enerji verimliliği sektörünün lider şirketi Alman ista, ısıtma soğutma ve enerji sektöründeki son gelişmelerin yer alacağı uluslararası ISK-SODEX Fuarı'na katılıyor. 7 Mayıs tarihinde başlayacak olan fuarda, ihracatın parlayan yıldızı iklimlendirme, tesisat ve soğutma sektörü, uluslararası ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma ve güneş enerjisi sistemleri sektörlerinde faaliyet gösteren, uluslararası pek çok firma yer alıyor. Tüm yenilik ve endüstriyel gelişmeler 55 bin metrekarelik alanda sergilenecek.

Geçtiğimiz sene yerli ve yabancı 82 bin 287 kişinin ziyaret ettiği fuara katılarak kendilerini rekabette öne çıkaran ürünleri sergilemekten büyük mutluluk duyduklarını anlatan ista Türkiye Genel Müdürü Zafer Yavuztürk, “Enerji tüketimlerinin ölçülmesi ve raporlanması sektörünün 2013 yılı sonunda 350 bin adetlik abone portföyüne ulaştığını tahmin ediyoruz. Bu pazarda da ista, 40 bin adetlik portföyle önemli bir paya sahip. Konunun güncel olması sebebiyle 2012 yılında katıldığımız fuarda çok ciddi talep görmüştük. Fuarın bu sene de sektöre ve bize önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

ista,  5. salonda  B30 numaralı stantta payölçer, ısı sayacı (Ultrasonic ve Mekanik), ısı istasyonu ve iletişim teknolojileri (Radyo Frekans, MBus, Uzaktan Okuma) ürünleri ile yer alacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İsta, ISK-SODEX Fuarı’na katılıyor
  • 29.04.2014 10:30

İsta, ISK-SODEX Fuarı’na katılıyor

2008’de Türkiye pazarına giren enerji verimliliğinin lider şirketi Alman ista, 7 ...

Buyaka enerji verimliliği için ista’yı tercih etti
  • 26.02.2014 13:32

Buyaka enerji verimliliği için ista’yı tercih etti

Enerji verimliliğinin lider şirketi Türkiye’ye kazandırıyor ...