maritbet girişmaritbet
İnter Sport Ataşehir Novada AVM’de yeni mağaza açtı!

İnter Sport Ataşehir Novada AVM’de yeni mağaza açtı!

Dünyanın en büyük spor mağaza zinciri olan INTERSPORT, İstanbul'un yeni kalbi Ataşehir NOVADA'da 450 m2 büyüklüğünde 17. mağazasını açtı

 

Dünyanın en büyük spor mağaza zinciri olan INTERSPORT, İstanbul'un yeni kalbi Ataşehir NOVADA'da 450 m2 büyüklüğünde 17. mağazasını açtı.

Anadolu yakasının en gözde ve gelişmiş semtlerinden olan Ataşehir'de açılan NOVADA alışveriş merkezinde yeni yerini alan INTERSPORT, 450 M2 büyüklüğünde yeni mağazası ile hizmet vermeye başladı. 5 yıl içinde 50 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Intersport, Türkiye'de mağaza açmaya devam edecek.

 Adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, New Balance  gibi bir çok dünya markasını mağazasında müşteri ile buluşturan INTERSPORT'un "herkes için spor" mottosu ile sporu hayatının bir parçası haline getirecek spor severleri bekliyor.

Günde binlerce sporsevere; futbol, basketbol, voleybol, fitness, yüzme,tenis, kayak,snowboard, outdoor gibi birçok spor kategorisinde dünyanın en seçkin markalarını, uygun şartlarda uzman satış danışmanlarıyla sunan Intersport, satış sonrası servis ve garanti desteğiyle müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor.

Yeni açılan Novada mağazasında 24 Şubat'a kadar açılışa özel indirimlerden faydalanmak mümkün.

Kış sporları aşıklarının, aradığı herşeyi bulabileceği INTERSPORT mağazaları, yeni müşterilerini bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnter Sport Ataşehir Novada AVM’de yeni mağaza açtı!
  • 22.02.2013 09:26

İnter Sport Ataşehir Novada AVM’de yeni mağaza açtı!

Dünyanın en büyük spor mağaza zinciri olan INTERSPORT, İstanbul'un yeni kalbi At ...