maritbet girişmaritbet
HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi yeni yüzüne kavuştu!

HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi yeni yüzüne kavuştu!

HP’nin Grafik Çözümler departmanına ait, son teknolojiyle donatılmış tanıtım ve eğitim tesisi HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi beşinci yaşını kutlarken, yenilenen yüzü ve genişletilen kullanım alanı sayesinde, artık piyasaya çıkan en yeni HP baskı çözümlerini ağırlayabilecek

 

Barselona yakınlarındaki Sant Cugat del Vallès bölgesinde yer alan HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi, 4 bin 26 metrekareye yayılan çok amaçlı bir sergileme alanı. HP Indigo, Designjet, Scitex ve IHPS yazıcıları ve baskı makineleri ile birlikte bu teknolojilerle uyumlu sayısız uygulama bu merkezde sergileniyor. 
 
Özel uygulama alanları 
HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi, baskı hizmetleri sağlayıcılarının (PSP) hizmet kapasitesini genişletecek ve gelir akışını artıracak yaratıcı ürünleri ön plana çıkaracak şekilde özel bölümlerle yeniden düzenlenmiş durumda. Bir köşede HP Lateks Mürekkep Teknolojileri ile yapılabilen grafik dekorlarla donatılan özgün bir kafe varken, diğer köşede dijital kitaplar yer alıyor. HP'nin fotoğraf pazarındaki liderliğini yansıtan özel bölümde ise, HP Indigo baskı makineleriyle hazırlanan fotokitaplar, takvimler ve fotoğraf kartları sergileniyor.  HP Designjet Z serisinden çıkan yüksek kalitedeki fotoğraf baskıları da yine aynı alanda görücüye çıkıyor. 
 
Çığır açan son teknolojiler 
Merkez, sabit sergilenen HP Scitex FB7600 Endüstriyel Baskı Makinesi ve ödüllü   HP Designjet L28500 Yazıcı gibi HP'nin en iyi ürünlerine de ev sahipliği yapıyor. Sektörün en büyük cihazlarından biri olan ve HP'nin en etkili tabaka beslemeli dijital baskı makinesi de bu yenilenme sonrası merkezde yerini alacak. 
 
Merkez, 2013'ün sonlarında piyasaya sürülmesi düşünülen son teknoloji ürünlerini yakından görmek isteyen ziyaretçileri de tesiste ağırlayacak. Bu çözümler arasında, esnek paketleme için tasarlanan rulodan ruloya HP Indigo 20000 Dijital Baskı makinesi ve karton uygulamalarını katlama işlemlerinde kullanılan tabaka beslemeli HP Indigo 30000 Dijital Baskı Makinesi de var. 
 
EMEA Grafik Çözümler Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Manel Martinez, HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi'nin yeni görünümü hakkında, “HP, çığır açan baskı çözümleri sayesinde her daim pazar lideri olmuş, müşterilerine yönelik karlılık getiren bir büyüme göstermiş ve piyasada rekabeti artırmıştır” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Ürünlerimizi göz önüne serdiğimiz bir alan sunarken, aynı zamanda müşterilerimizin kurumsal hedeflerini gerçekleştirecek geleceğin teknolojilerine daha fazla görünürlük ve erişilebilirlik sağlıyoruz.” 
 
Müşteriler, distribütörler, HP çalışanları ve gazetecilerden oluşan farklı gruplara eğitim seminerleri ve açık hava etkinlikleri düzenleyen merkez,  2012 yılında 1000 ürün tanıtımı ve 60 müşteri etkinliği düzenledi. 
 
HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi hakkında daha detaylı bilgi almak için www.youtube.com/hpgraphicarts ve www.facebook.com/HPdesigners adreslerini ziyaret edebilir veya www.twitter.com/hpgraphicarts profilinden Merkez'i takip edebilirsiniz.
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

HP-İTÜ Bulut Bilişim Çözüm Merkezi açılıyor
  • 20.02.2014 11:16

HP-İTÜ Bulut Bilişim Çözüm Merkezi açılıyor

HP-İTÜ Bulut Bilişim Çözüm Merkezi 28 Şubat’ta hizmete açılıyor ...

Türkiye’nin ilk ve tek notebook festivali Vat The Fest, bu yıl Nişantaşı’nda yapıldı!
  • 22.09.2013 11:15

Türkiye’nin ilk ve tek notebook festivali Vat The Fest, bu yıl Nişantaşı’nda yapıldı!

Vatan Bilgisayar tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek ...

HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi yeni yüzüne kavuştu!
  • 24.01.2013 17:38

HP EMEA Grafik Sanatlar Müşteri Merkezi yeni yüzüne kavuştu!

HP’nin Grafik Çözümler departmanına ait, son teknolojiyle donatılmış tanıtım ve ...

HP, Heimtextil Fuarı için Karim Rashid ile işbirliği yaptı!
  • 10.01.2013 13:46

HP, Heimtextil Fuarı için Karim Rashid ile işbirliği yaptı!

HP - Karim Rashid işbirliği dekoratörlere dijital baskı dünyasının kapılarını aç ...