maritbet girişmaritbet
Hasan Sever: Markamızın en önemli değeri güvenirlik, kalite ve istikrardır!

Hasan Sever: Markamızın en önemli değeri güvenirlik, kalite ve istikrardır!

Temelleri 26 yıl önce Gaziantep'te atılan Hasoğlu Yapı, zamanla bir yandan Türkiye'de marka haline gelirken diğer yandan yurt dışına da açılmış

Bugüne kadar konut projelerinden alışveriş merkezlerine, iş merkezlerinden hastanelere kadar yurt içinde ve yurt dışında 100'e yakın projeye imza attıklarını söyleyen Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, "Markamızın en önemli değerleri güvenirlik, kalite ve istikrar. Faaliyetlerimizi 'insana ve doğaya saygı' ilkesiyle sürdürüyoruz" diyor. 

Hasoğlu Yapı, 1986 yılında sektöre güçlü bir adım atarak 'Sever İnşaat' adı altında başlayan inşaat faaliyetlerini bugün, hem yurt içinde hem de yurtdışında sürdürüyor. Temelleri Gaziantep'te atılan şirket; konut projelerinden alışveriş merkezlerine, iş merkezlerinden hastanelere kadar yurt içinde ve yurt dışında 100'e yakın projeyi imza atmış bulunuyor. Şimdi ise İstanbul'da hayata geçirdikleri iki projeleri olduğunu söyleyen Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, "Bunlar Nevvista Residence Beylikdüzü ve Nevvista Life Başakşehir projelerimiz lansmanlarıyla beraber isimlerini etkili bir şekilde duyurdu ve satışlarının hemen hemen yüzde 50'si tamamlandı. İkinci yarı için planladığımız başka projelerimiz için çalışmalarımız sürüyor" diyor. 

Sever, hedeflerinden marka stratejilerine kadar pek çok sorumuzu şöyle yanıtlıyor:

Yaşam alanı sunuyor

Markanın en önemli değerlerinin güvenirlik, kalite ve istikrar olduğunu söyleyen Sever, "Yaptığımız projeleri taahhüt ettiğimiz şekilde ve tarihte teslim etmek, inşaatlarımızda kaliteden ödün vermemek vazgeçmediğimiz ilkelerimiz arasında yer alıyor. Bundan sonraki projelerimiz içinde yine aynı değerler bizim için belirleyici unsurlar olacak. İnşaat yapmayı planladığımız bölgenin ihtiyaçlarına göre, her özelliğiyle insanlara sadece bir konut değil yeni bir yaşam sunan donanımlı projeler gerçekleştireceğiz" diyor. 

Şirketinizi alanındaki diğer rakiplerden ayıran marka stratejisi nedir? 

Hasoğlu Yapı, kurulduğu ilk günden beri güvenirliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada bulunduğu konutlar ve yapılar inşa etti. Merkezi lokasyonlarda, akıllı teknolojiler kullanarak modern projeler tasarladı. 

Hedefimiz müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bu hedeften şaşmamayı ilke edindik. Marka strateji mizin temelinde de bunlar yayıyor. 

Şirketin DNA'sında neler var? 

Hasoğlu Yapı tüm faaliyetlerini; IS09001 Kalite Yönetim Sistemi, IS014001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSASI8OOI İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri çerçevesinde 'insana ve doğaya saygı' ilkesiyle sürdürüyor. 'Yaşam alanları inşa etmenin büyük sorumluluğu' tüm ticari hesapların üstünde tutuyoruz. Bu, Hasoğlu Yapı'nın vazgeçilmez prensibi.

Şirketiniz hakkında biraz bilgi verir misiniz? 

Şirketimizin temelleri 26 yıl önce atıldı. 'Sever İnşaat' olarak başlayan serüvenimizi, 1996'da 'Hasan Sever İnşaat' markasıyla sürdürdük. Gaziantep'te büyüyen şirketimizin bir yandan Türkiye'de marka haline gelirken bir yandan da yurt dışına açıldı. Toplamda 1.5 milyon metrekare inşaat alanına sahip şirketimiz, bugün 'Hasoğlu Yapı' adı altında hem Gaziantep'te hem de İstanbul'da hizmet vermeye devam ediyor. Katar'da Holiday Villa Rezidans, Holiday Villa Oteli, Dmıs Doha Modern Hint Okulu, Cambridge Uluslararası Okul gibi projeleri gerçekleştirdik. 

Şirketin ismi neden Hasoğlu? 

Bugün bini aşkın çalışanıyla, alt yükleniciler ve çözüm ortaklıkları da dâhil edildiğinde 10 binden fazla kişiye doğrudan ve dolaylı istihdam sağlayan Hasoğlu Grup; dünyanın önde gelen Firmalarıyla işbirliği yapmış, Türkiye'nin lider şirketlerinden biri olarak çok yönlü ticari faaliyetlerine devam etmekte. Hasoğlu Yapı da; gayrimenkul geliştirme, inşaat-taahhüt, finansman, enerji ve madencilik alanlarında da faaliyet gösteren Hasoğlu Grup'un bir kuruluşu. Bu nedenle, ticari anlamda zaten prestijli bir algı yaratmış olan Hasoğlu Grup'un adını, inşaat alanında faaliyet gösteren şirketimizde de devam ettirmek istedik. 

Hedeflerinizden bahseder misiniz? 

Geçtiğimiz yıl sonu lansmanını yaptığımız İstanbul'da Newista Residence Beylikdüzü ve bu yıl satışa çıkardığımız ikinci projemiz Newista Life Başakşehir satışlarının hemen hemen yüzde 50'si tamamlandı. Ayrıca 2012 yılının ikinci çeyreğinden itibaren gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz içinse çalışmalarımız hızla sürüyor. Lokasyon seçimlerimize dikkat ettiğinizde, inşaat yapmayı planladığımız bölgelerin en merkezi lokasyonlarını seçiyoruz, ulaşımın kolay olduğu bölgedeki en hareketli noktalan hedef alıyoruz, mimari çalışmalarımız ise bölgenin yapısına, özelliklerine ve ihtiyacına göre değişiyor. Her projemizde önem verdiğimiz modern ve estetik mimariyi ve kaliteyi ön plana çıkarabilmek bundan sonraki projelerimizde de hedeflerimizde planladığımız bölgenin yapısına ve ihtiyacına göre en iyi ve en donanımlı olan projeyi geliştirmek olacak.

Özlem Bay Yılmaz / Ekonomist Ek

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten köy evleri yapılıyor!
  • 03.01.2024 15:09

Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten köy evleri yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kalıcı konut çalışmaları k ...

Gaziantep'ten Ekrem Şahin'in yerinde dönüşüm hikayesi
  • 12.12.2023 15:22

Gaziantep'ten Ekrem Şahin'in yerinde dönüşüm hikayesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremde hasar gö ...

Kilis'te inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi görüntülendi!
  • 05.12.2023 17:34

Kilis'te inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi görüntülendi!

Kilis'te inşa edilen ve Aralık ayı içerisinde teslimatı beklenen konutların örne ...

Kilis'te deprem konutları görüntülendi!
  • 05.12.2023 17:23

Kilis'te deprem konutları görüntülendi!

Kilis'te 2 bin 340 deprem konutunun yapımı sürüyor. Aralık ayı sonuna kadar 1045 ...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarının örnek dairesi yayında!
  • 28.11.2023 16:15

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarının örnek dairesi yayında!

Gaziantep İslahiye'de inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi görselleri g ...

Deprem konutlarının peyzajı ve donatıları büyüledi!
  • 28.11.2023 16:03

Deprem konutlarının peyzajı ve donatıları büyüledi!

Gaziantep İslahiye'de inşası devam eden ve tamamlanan deprem konutlarının peyzaj ...