maritbet girişmaritbet
Güllüoğlu Ankara Ümitköy'de en büyük şubesini açtı!

Güllüoğlu Ankara Ümitköy'de en büyük şubesini açtı!

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü'nün Güllüoğlu, Ankara'daki ikinci şubesini Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ve pek çok değerli devlet adamının katılımı ile Ümitköy'de açtı

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü'nün Güllüoğlu, Ankara'daki ikinci şubesini Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ve pek çok değerli devlet adamının katılımı ile Ümitköy'de açtı. 3 kıtada 6 ülkeye geleneksel lezzetlerimizi taşıyan Baklavacı Güllüoğlu'nun dört bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen yeni şubesi, baklava ve diğer tatlı çeşitlerinin yanı sıra Antep ve dünya mutfağının en özel lezzetlerini Ankaralıların beğenisine sunuyor.

Yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada baklava denilince akla gelen ilk marka olan Nejat Güllü'nün Güllüoğlu, Türkiye'deki 20'inci şubesini Ankara Ümitköy'de açtı. Güllüoğlu'nun Türkiye'deki en büyük şubesi olma özelliği taşıyan Ümitköy Güllüoğlu Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer ve Baklavacı Güllüoğlu Genel Müdürü Fatih Güllü'nün katıldığı törenle hizmete girdi.

Açılışın ardından AK Parti Siyasî ve Hukukî İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de yeni şubeyi ziyaret etti.

Güllüoğlu'nun en büyük şubesi olma özelliği taşıyan Ümitköy'ün açılışında Güllü ailesi de uzun zaman sonra tekrar bir araya geldi. Aile üyeleri Hatice Erturhan, Faruk Güllü ve Prof.Dr. İbrahim Güllü açılışa katılarak Nejat Güllü'ye destek verdi.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, "Bu müessesenin çok başarılı olması, pek çok kişiye istihdam sağlaması ve ülkemize bol bol vergi ödemesi dileğiyle bugün burada toplandık. Ben Güllüoğlu zincirlerinin her şube açılışına gitmeye özen gösteriyorum. Yaklaşık üç yıl önce Estonya Başbakanı ile bir görüşme yaptım. Avrupa Birliği süreciyle ilgili birçok önemli konu konuştuk. Toplantının sonunda dedi ki; 'Sayın bakan ülkemizdeki son yatırımınız için çok teşekkür ediyorum'. Bende gayri ihtiyari acaba yeni bir otoban, en büyük baraj ya da havaalanı mı inşa ettik diye düşündüm. Şaşkınlığımı fark eden Estonya Başbakanı, 'Sanırım haberiniz yok. Güllüoğlu Tallinn'de şube açtı' dedi. Ardından hemen şubeyi ziyaret ettim. Gerçekten göğsüm kabardı. Avrupa'nın her yerinde bütün Türk müesseseleri gibi Güllüoğlu'nun da bir sancakbeyliği görevini yerine getirdiğini görüyorum. En son Brüksel'deki şubelerinin açılışını gerçekleştirmiştik. Şimdi Türkiye'nin başkenti Ankara'da bir şubelerini açmanın onurunu yaşıyorum" dedi.

10 milyon TL yatırım ile yaklaşık 4 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan ve Güllüoğlu'nun Ostim'den sonra Ankara'daki ikinci durağı olan Ümitköy şubesi, ortalama beş yüz kişilik ağırlama kapasitesine sahip. 100 kişilik eğitimli personeli ile Ankaralılara başta baklava olmak üzere en özel lezzetleri tattıracak yeni şube, Antep ve dünya mutfağının enfes tatlarını da menüsünde bulunduruyor.
Gerek Antep gerekse dünya mutfağında tecrübeli şefleri Ankara'ya getiren Güllüoğlu, yeni şubesinde deneyimini ve iddiasını bir kez daha menüsüne yansıtacak. Enfes lezzetlerinin yanı sıra özel dekorasyonuyla da dikkat çeken Ümitköy Güllüoğlu'nda; toplantı, gün, aile yemekleri gibi özel etkinlikler de düzenlenebilecek. Ümitköy şubesi ziyaretçilerine; çok amaçlı salonu, geniş bahçesi ve iki terasıyla her tercihe ve organizasyona yönelik alanlar sunacak.

"Türkiye'de ve dünyada büyümeye devam edeceğiz"

Özel olarak projelendirilen Ümitköy şubesinde ailelerin keyifli vakit geçirmesi için özel çocuk oyun alanı, 200 araç kapasiteli otopark ve vale hizmeti de bulunuyor. Arka bahçesini havuz başı keyfinin yapılabileceği, yan bahçesini ise sükûneti sevenlerin tercih edeceği şekilde dekore eden Güllüoğlu, her zevke yönelik geniş bir hizmet veriyor. Yeni açılan Ümitköy şubeleri için uzun süredir özenle çalıştıklarını anlatan Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü, "Yaklaşık iki yıldır emek verdiğimiz şubemizi değerli konuklarımızla beraber açmak bize gurur verdi. Bir yandan dünyaya baklavayı tattırmak vizyonu ile ilerlerken diğer yandan başkentimizi kültürümüzün bir parçası olan baklavayla buluşturmak için çalıştık. Sonuç bizim için mutluluk verici. Hızımızı kesmeden hem Türkiye'de hem de Amerika, Avrupa ve Arap ülkelerinde büyümeye devam edeceğiz. Geçen ay Avrupa Birliği Bakanımız ve Baş Müzakerecimiz Sayın Egemen Bağış ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik'in katılımıyla Belçika Brüksel şubemizi açarak Avrupa'nın başkentini fethettik. Şimdi sıra başkentimizi ve Ankaralıların kalbini fethe geldi. Yakında Suudi Arabistan halkını da Güllüoğlu ile buluşturacağız. Çok yakında Riyad şube açılışımızı yapacağımızı buradan müjdelemek isterim."dedi.

"Yiyecek sektörüne yeni bir boyut getiriyoruz"

Türkiye'deki yiyecek ve içecek sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Güllü, "Türkiye'de sektörümüzün büyüklüğü 17 milyar Doları geçti. Hızla büyüyen sektörümüzde yapılan kişi başı yıllık harcama 230 dolar civarında. Yaklaşık 30 bin yiyecek içecek işletmesinin ciddi bir rekabet içinde bulunduğu Türkiye'de, Güllüoğlu olarak biz de artık tatlı çeşitlerimizin yanı sıra Antep ve dünya mutfağı lezzetleriyle yemek alanında da iddiamızı ortaya koyacağız. Yeni şubemizde gerek menümüz gerekse işletmecilik anlayışımızla Ankaralıları memnun etmek için çalışacağız" dedi.

Tüm ürünlerinde lezzet ve kaliteyi ilk sıraya koyduklarını anlatan Güllü, "Güllüoğlu olarak 142 yıllık bir geleneği temsil ediyoruz. Her zaman en iyiyi ve en kaliteliyi müşterilerimize sunma çabası içinde olduk. Sağlıklı ve doğal hammaddeler kullanarak hazırladığımız ürünlerimizin içindeki her hammaddeyi özenle seçtik. Antep'in boz fıstığını, Harran Ovası'nın sert buğdayından yapılmış ununu ve Urfa sade yağını, geleneksel Güllüoğlu sanatı ve ustalığı ile birleştirerek hazırladığımız lezzetleri gururla günümüze kadar ulaştırdık. Şimdi geleneksel baklava ustalığımızdaki başarı ve kaliteyi Antep ve dünya mutfağının en seçkin örneklerinde de devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Türkiye'de 20 noktada…

Yurt içinde yeni açılan Ankara Ümitköy ile 20 mağazada hizmet veren Güllüoğlu'nun, İstanbul; Beyazıt, Fulya, Hasanpaşa, Kadıköy Rıhtım, Kağıthane, Mısır Çarşısı, Mecidiyeköy, Otogar, Sultanbeyli, Ümraniye, Üsküdar, Bursa Heykel, Bursa Nilüfer, Gebze, İzmit, İzmit Fuar, Malatya ve Ankara – Ostim'de de şubeleri bulunuyor.

Güllüoğlu yurt dışında ABD'de New York'ta Manhattan, Brooklyn-Brighton Beach, Queens–Astoria, New Jersey'de Cliffside Park,Kaliforniya'da Los Angeles ve Florida'da Miami Libya'da Trablus, Hollanda'da Amsterdam, Almanya'da Düsseldorf ve Belçika'da Brüksel şubeleri ile başta baklava olmak üzere Türk mutfağının en özel lezzetlerini dünyaya tattırıyor.

haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi
  • 18.10.2022 16:20

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi

Ankara'da, İncek Bulvarı'na çok yakın bir konumda hayata geçirilen Akadia İncek, ...

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!
  • 09.09.2022 13:22

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!

Ankara, ağustosta ilk kademe mesken aboneleri için kilovatsaat başına 1,44 lira ...

 Turistik Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi!
  • 03.02.2022 14:23

Turistik Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi!

Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen seferlerine yeniden başlayan Turistik Doğ ...