maritbet girişmaritbet
Güllüoğlu, Almanya Düsseldorf’ta yeni şube açtı!

Güllüoğlu, Almanya Düsseldorf’ta yeni şube açtı!

Türk baklavasını yurt dışında tanıtan Baklavacı Güllüoğlu, yeni şubesini Almanya Düsseldorf'ta açtı

 

Türk baklavasını yurt dışında tanıtan Baklavacı Güllüoğlu, yeni şubesini Almanya Düsseldorf'ta açtı.

Dünyaya baklava yediren Baklavacı Güllüoğlu, yurt dışındaki şube ağını genişletmeye devam ediyor. Şimdiye kadar ABD'de New York'ta Manhattan, Brooklyn-Brighton Beach, Queens–Astoria, New Jersey'de Cliffside Park ve Kaliforniya'da Los Angeles; Libya'da Trablus ve Hollanda'da Amsterdam şubeleri ile faaliyet gösteren Güllüoğlu, yurt dışı şube ağına yeni bir halka daha ekledi. Güllüoğlu Avrupa'daki yeni şubesini Almanya'nın Düsseldorf kentinde açtı.

Yaklaşık 300 bin Euro yatırımla açılan Düsseldorf şubesinin Güllüoğlu'nun Avrupa'daki büyüme stratejisinin bir parçası olduğunu anlatan Baklavacı Güllüoğlu Genel Müdürü Fatih Güllü, "Güllüoğlu olarak yurt dışı şubeleşme stratejimize büyük önem veriyoruz. Şimdiye kadar yalnızca Avrupa'daki şubelerimiz için toplam 1 milyon 500 bin Euro yatırım yaptık. Almanya Düsseldorf ise bizim uzun zamandan beri üzerinde çalıştığımız bir proje idi" dedi.

Almanya'da yaşayan ve nüfusu üç milyonu bulan Türk toplumunun yaklaşık üçte birinin yaşadığı Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'nin başkenti olan Düsseldorf şubesinin lojistik anlamda da çok önemli bir lokasyona sahip olduğuna değinen Fatih Güllü, "Şubemiz, Düsseldorf kent merkezinde yer alan ünlü ‘Altstadt' semtinde bulunuyor. Şehrin en eski ve turistik bölgesi. Eğlence yerleri ile ünlü. Biz de şubemizi kentin ahengine uyacak şekilde konumlandırdık. Şubenin ön tarafında ziyaretçilerimizin kaliteli vakit geçireceği teras bölümü bulunuyor. Ayrıca şube tasarımı yapılırken Avrupalıların zevklerine önem verdik. Onların sevdiği renkleri ve tasarımları uyguladık. Şubeyi açmadan önce Avrupa'da yaşayanlardan görüşler aldık. Nihayetinde büyümeye yönelik ve onların zevkine uygun bir konsept oluşturduk. Sadece Düsseldorf'ta 240 bin civarında vatandaşımız yaşıyor. Baklavayı bilen bu kesim yanında Almanlardan da şimdiden olumlu geri dönüşler almaya başladık" dedi.

Hedefimiz; Avrupa'da 15 şube

Almanya Düsseldorf şubesinin yalnızca bir başlangıç olduğunu anlatan Fatih Güllü, "Baklavacı Güllüoğlu olarak dünyada emin adımlarla büyüyoruz. Önce Almanya'da sonrasında çevre ülkelerde yeni şubeler açarak ilerleyeceğiz. Önümüzdeki iki sene içerisinde Avrupa'da 15 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Bunun yanı sıra yurt içinde 18 olan şube sayısını da yakın zamanda Ankara Ümitköy'de bir yeni şube açarak 19'a çıkartacaklarını belirten Fatih Güllü, yurtdışında ise Belçika Brüksel'de, ABD'de Florida Eyaleti'nin Miami kentinde ve Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde yeni şubeler için çalışmalarının devam ettiğini anlatıyor.

"Tüketim alışkanlıklarını takip ediyoruz"

Güllüoğlu'nun yurt dışındaki tüketim alışkanlıklarını da yakından incelediğinin altını çizen Fatih Güllü, "Avrupalılar tatlıyı az şekerli olarak tüketmeyi tercih ediyor. Biz de ürünlerimizde tamamen doğal şeker kullandığımız için başta baklava olmak üzere tüm tatlılarımız onların damak tadına çok uygun. Avrupalılar kadayıf, şöbiyet ve diğer şerbetli tatlı çeşitlerimize de yoğun ilgi gösteriyor. Farklı aromalara sahip yaş ve kuru pastalarımız da çok satan ürünlerimizden. Börek, lokum, simit, Türk kahvesi ve çikolatalarımız da çok seviliyor. Ayrıca Düsseldorf şubemize özel olmak üzere macaron, kruvasan ve Sicilya'dan getirttiğimiz gelato çeşitlerini de Düsseldorf'ta müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz" dedi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güllüoğlu’ndan Şanlıurfa'ya 8 milyon liralık dev yatırım
  • 25.04.2014 12:32

Güllüoğlu’ndan Şanlıurfa'ya 8 milyon liralık dev yatırım

Güllüoğlu firması tarafından Şanlıurfa'ya 8 milyon TL'lik süt ve hayvancılık ent ...

Güllüoğlu Süt Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan’da açılıyor
  • 23.04.2014 14:51

Güllüoğlu Süt Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan’da açılıyor

Baklavacı Güllüoğlu, 143 yıldır sürdürdüğü kaliteli üretim anlayışını süt ürünle ...

Güllüoğlu Amerika’nın Miami şehrinde yeni şube açtı!
  • 26.06.2013 11:40

Güllüoğlu Amerika’nın Miami şehrinde yeni şube açtı!

ABD'de ilk olarak New York ve New Jersey'de hizmet vermeye başlayan Gülloğlu, Mi ...

Güllüoğlu'nun yurtdışı şube sayısı 75'e çıkacak!
  • 24.06.2013 11:43

Güllüoğlu'nun yurtdışı şube sayısı 75'e çıkacak!

Toplam 10 ülkede şube açan baklavacı Güllüoğlu, 2015 sonunda yurtiçinde 25, Amer ...

Güllüoğlu Ankara Ümitköy'de en büyük şubesini açtı!
  • 03.06.2013 13:53

Güllüoğlu Ankara Ümitköy'de en büyük şubesini açtı!

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü'nün Güllüoğlu, Ankara'daki ikinci şubesini A ...

Güllüoğlu, İstanbul Fatih’te 2012 yılının son şubesini açtı!
  • 28.12.2012 16:20

Güllüoğlu, İstanbul Fatih’te 2012 yılının son şubesini açtı!

Baklava denilince akla gelen ilk marka olan Baklavacı Güllüoğlu, 2012’deki son ş ...