maritbet girişmaritbet
Graniser yeni ürünleriyle 25. UNICERA Fuarı'na katılıyor!

Graniser yeni ürünleriyle 25. UNICERA Fuarı'na katılıyor!

Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, bu yıl en trend ve en yeni ürünlerini UNICERA Fuarı’nda sergiliyor

 

Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, bu yıl en trend ve en yeni ürünlerini UNICERA Fuarı'nda sergiliyor.  Tüyap tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (Timder) işbirliği ile gerçekleştirilen UNICERA, seramik-banyo-mutfak sektörünü 25. kez buluşturuyor.

Graniser Seramik, tarihin o hiç eskimeyen motiflerini modern bir yaklaşımla, deneyimli ve eğitimli tasarımcıların yorumlarıyla günümüz mekanlarına taşıdığı Ceramica Empoli serisini ve çağdaş tasarımlarını 25. UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndapaylaşıyor. Seramik endüstrisi için en büyük pazarlama platformu olmanın beraberinde Avrupa'nın bu alandaki en önemli iki büyük fuarından biri  olan UNICERA, bu yıl 27 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

İnovasyonu ve tercihleri yakından takip edip, yeni makineler alan ve şu dönem yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren Graniser Seramik, fuarda yer alan standına gelen konuklara, yeni ürünlerini tanıtacak ve 2013 trendlerinden bahsedecek. Günümüzün modası ahşap ve eskitilmiş görünümden uygulamalar gösterecek. Graniser aynı zamanda seçtiğiniz yer ve duvar malzemesine göre uygulama ve dekorasyon tüyoları verecek.

25. UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı her yıl olduğu gibi yine sektörün en iyi oyuncularını ağırlıyor. Bu yıl da fuara katılacak olan seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, standında en son moda ürünlerini sergileyecek ve 2013 trendleri hakkında katılımcıları bilgilendirecek.

19 ülkeden 272 firma ve firma temsilcisinin katıldığı fuara, bu yıl 65 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Küresel platformda her yıl daha da öne çıkan ve sektöre moral veren UNICERA fuarı, Avrasya coğrafyasında Türk markalarının ihracatına büyük katkı sağlıyor.

Graniser Seramik Hakkında :1999 yılında; kalite yönetimi ve müşterilerine hizmet noktasında mükemmelliği amaçlayarak dürüstlüğü ilke edinen, çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir kurum olan Graniser, hızla büyüyerek seramik ve granit üretiminde Türkiye'nin lider üreticileri arasına girmiştir.

İstanbul'da merkez ve İzmir'de bölge müdürlüğünü konumlandırmış; Akhisar/Manisa ‘da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip Graniser; 1000' e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. Müşterilerinin her birini özel olarak değerlendiren, çalışanlarının tecrübelerini yansıtarak çözümlemelere giden Graniser, onların maksimum memnuniyetini esas kabul etmektedir.

Kalite kavramı Graniser ile bütünleşmiştir. Tüm ürünlerimiz ileri teknoloji ve estetik anlayışı ile üretilmektedir. Kuruluşundan bu yana duvar ve yer karosu üretiminde teknolojik yenilik noktasındaki iddialı yatırımları Graniser ürünlerini “kalitenin timsali” haline getirmiştir. Üretim surecindeki gözetim ve kontrollerde gösterdiği hassasiyeti ve dikkati, hammadde seçimine de layıkıyla yansıtan Graniser ismi, sektördeki en güçlü firmalar ile birlikte anılmaya başlamıştır.

Graniser; showroom hazırlama konusunda deneyimli mimarlardan oluşan ekibi ile bayilerine destek vermektedir. Ayrıca uygulama iç dekorasyon görsellerinde görünüm birliği sağlayarak adından söz ettirir bir marka haline gelmiştir.

Graniser, geldiği noktada 30'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Graniser; dünya pazarlarında edindiği bu tecrübesini kendisine güven noktasında oldukça değerli bir teminat olarak görmektedir.

Tüm bu özellikleri, Graniser 'i satış hacmi, ürün kalitesi, dizaynlarda farklılık ve uluslararası konumu açısından sektördeki öncü firmalar arasına taşımıştır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Graniser Stream ile yaşam alanları güzelleşiyor!
  • 09.12.2014 11:45

Graniser Stream ile yaşam alanları güzelleşiyor!

Doğadan aldığı ilhamı tasarımlarında buluşturan Graniser, yeni serileri ile yaşa ...

Graniser Anadolu motiflerini yaşam alanlarına taşıyor
  • 03.12.2013 12:10

Graniser Anadolu motiflerini yaşam alanlarına taşıyor

Graniser yeni serileriyle Anadolu motiflerini yaşam alanlarına taşıyor ...

Graniser 4 yılda 400 yeni ürünü piyasaya sürdü!
  • 22.07.2013 14:01

Graniser 4 yılda 400 yeni ürünü piyasaya sürdü!

Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, 2009-2013 yılları arasında yaklaşık 400 ade ...

Graniser, Queens serisiyle göz kamaştırıyor!
  • 09.07.2013 10:33

Graniser, Queens serisiyle göz kamaştırıyor!

Modern üretim teknikleri ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicisine birçok alter ...

Graniser yeni ürünleriyle 25. UNICERA Fuarı'na katılıyor!
  • 11.02.2013 11:47

Graniser yeni ürünleriyle 25. UNICERA Fuarı'na katılıyor!

Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, bu yıl e ...

Graniser'in 2013 yılı hedefi yeni pazarlara açılmak!
  • 10.12.2012 12:04

Graniser'in 2013 yılı hedefi yeni pazarlara açılmak!

Türkiye’nin en önemli seramik markaları arasında yer alan Graniser, ürün kalites ...