maritbet girişmaritbet
Feza Reklam, yapı sektörüne Feza Yapı ile adım atıyor!

Feza Reklam, yapı sektörüne Feza Yapı ile adım atıyor!

Açık hava reklamcılığı alanında uzun yıllardır hizmet sunan Feza Reklam, aldığı talepler doğrultusunda yapı sektörüne de adım attı

 

Mevcut durumda binaların sadece reklam görünen cephesi ile ilgili işlere imza atan firma, yeni firması sayesinde dış cephenin kompozit, ısıcam giydirmesi, alüminyum doğrama işlerini bütün olarak yaparak, anahtar teslimi hizmet sağlamış olacak.
1995 yılından bu yana, çalıştıkları grup şirketleri nedeniyle dış cephe kaplamaları alanında daha çok reklam görünen cephelerle alakalı işler yaptıklarını ifade eden Feza Reklam Genel Müdürü Mehmet Karabulut, "Bu alanda ortalama bin 500 mağazalık iş yaptık. Şirketlerin ihtiyaç ve taleplerinin yönlendirmesi ile yapı sektörüne yatırım yaparak Feza Yapı adıyla yeni şirketimizi kurduk. Bu yatırımımızla sadece reklam görünen cephe değil, geri kalan cam, alüminyum doğrama, dış kapı alanında da hizmet sağlayarak firmalara anahtar teslimi iş sunmuş olacağız. Yapı sektörüne fabrikasyon mantığıyla başladık. Sadece iş yerleri değil artık evlere de taşınan yüksek potansiyele sahip bu iş dalında başarılı olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
 
1 milyon dolarlık yatırımla fabrika kuracak
 
Makine yatırımına devam ettikleri yapı sektörüne yönelik olarak fabrika da kuracaklarını açıklayan Mehmet Karabulut, "Şu anda makine parkımıza 100 bin liralık yatırım yaptık. Üretim alanımızda var olan hafif metal ve ağır metal bölümümüze yapı bölümünü de eklemiş olduk. Bu bölüm için 10 kişilik istihdamımızla bin 500 metrekarelik bir alanda çalışıyoruz.Makine parkımıza 100 bin liralık bir yatırım daha yapacağız. Bu iş için gerekli donanımlara sahip bir de araç aldık. Mimarsinan OSB'de toplam 22 bin metrekare alana sahip fabrika yatırımımız devam ediyor. Mayıs ayında faaliyete geçecek 'Feza Yapı' fabrikamız, 40 kişiye yeni istihdam sağlayacak. Bu yatırımımız için toplamda 1 milyon dolarlık yatırım bütçesi belirledik" şeklinde konuştu. Yeni çalışmalarından aldıkalrı dönüşlerin mutluluk verici olduğunu belirten Karabulut, hedeflerinin yurtdışına iş yapmak olduğunu, bu konuda Irak'la görüşme içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.
 
Kobiden.com
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Feza Yapı, temalı cepheler sunuyor!
  • 15.08.2013 08:36

Feza Yapı, temalı cepheler sunuyor!

Feza Yapı, yapı alanında firmalara anahtar teslimi işler sağlıyor ...

Mimarsinan OSB'de 81 yeni firmanın faaliyete geçmesiyle istihdam iki katına çıkacak!
  • 28.03.2013 08:19

Mimarsinan OSB'de 81 yeni firmanın faaliyete geçmesiyle istihdam iki katına çıkacak!

Kayseri 1'inci OSB'den sonra sanayi yatırımlarının yoğunlaştığı bir cazibe merke ...

Feza Reklam, yapı sektörüne Feza Yapı ile adım atıyor!
  • 17.11.2012 16:43

Feza Reklam, yapı sektörüne Feza Yapı ile adım atıyor!

Açık hava reklamcılığı alanında uzun yıllardır hizmet sunan Feza Reklam, aldığı ...