maritbet girişmaritbet
Fazilet Boya ısı yalıtım ve boya ürünlerinde yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Fazilet Boya ısı yalıtım ve boya ürünlerinde yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Beş farklı markada boya üretiminin yanı sıra ısı yalıtım ürünleri de üreten Fazilet Boya, ısı yalıtım ve boya ürünlerinde yaptığı birçok yatırımla 2013 yılında yüzde 30 büyümeyi hedefliyor

Beş farklı markada boya üretiminin yanı sıra ısı yalıtım ürünleri de üreten Fazilet Boya, ısı yalıtım ve boya ürünlerinde yaptığı birçok yatırımla 2013 yılında yüzde 30 büyümeyi hedefliyor.

Öncelikli olarak Türkiye'de aranan bir marka olmayı, daha sonra da dünya markaları arasında yer almayı hedeflediklerini ifade eden Fazilet Boya Ticaret Limited Şirketi Satış Pazarlama Yöneticisi Nuri Özdeniz, yeniliğe, teknolojiye ve diyoloğa açık güçlü kadrosu, distribütörleri, 2000 yakın bayi ağıyla ürünlerinde kaliteli ve çeyreye duyarlı mamüller üretmeyi ilke edindiklerini söyledi. 10 bin metrekaresi kapalı, 21 bin metrekarelik alanda, 50'ye yakın çalışanla hizmet verdiklerini belirten Özdeniz, "Firmamız bin 500'ün üzerinde ürün çeşitliliği ile yıllık 10 bin ton üretim yapıyor. Bünyemizde Pamukkale, Prestige, Fbs, Karbeyaz ve Myndos olmak üzere 5 markada su ve solvent bazlı boya, Konfor markası ile ısı yalıtım ürünleri, Nanowood markası ile de nano teknolojik mobilya boya ve vernikleri üretiyoruz. 2010 yılında mobilya boyalarında yeni teknikler konusunda çalışmalar yaptık. Firmamız Türkiye'de ilk olan Nano teknolojili mobilya son kat boya ve vernik üretimi gerçekleştirerek bir ilke imza atmıştır" dedi.

Yüzde 60'a varan enerji tasarrufu

Isı yalıtım sektöründe çalışma başlattıklarını da dile getiren Özdeniz, sektörde hızlı bir şekilde ilerlediklerini, Pamukkale konfor ısı yalıtım sistemlerinin TS 825'e uygun ürünlerle yakıt sarfiyatında yaz-kış yüzde 60'a varan enerji tasarrufu sağladığını anlattı. Özdeniz, firmada iç ve dış cephe boyaları, epoksi boyalar, sentetik, selülozik, poliüretan mobilya boyaları ve sanayi boyalarında standart renk kartelalarının mevcut olduğunu, ayrıca uluslararası standarttaki ral kartelasında bulunan binlerce renk alternatifini de herkese uygun sunduklarını söyledi. Pamukkale markası ile su bazlı ürünler, izolasyon ürünleri, yardımcı ürünler, sanayi, epoksi ve mobilya boyaları sattıklarını, Prestige boya markası ile tüketicilerin çoğunun rahatlıkla alıp kullanabileceği orta sınıf su bazlı ürünler, Fbs boya markalı ürünlerle de ekonomik sınıfta su bazlı ürünler, sentetik boya ve astarlar, sanayi boya ve astarları ürettiklerini anlatan Özdeniz, ürünlerini sadece iç pazarda değil, komşu ülkeler başta olmak üzere dış pazarlara da yönlendirdiklerini söyledi. 

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fazilet Boya ısı yalıtım ve boya ürünlerinde yüzde 30 büyüme hedefliyor!
  • 17.05.2013 13:19

Fazilet Boya ısı yalıtım ve boya ürünlerinde yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Beş farklı markada boya üretiminin yanı sıra ısı yalıtım ürünleri de üreten Fazi ...