maritbet girişmaritbet
Evsan Mimarlık Mühendislik İnşaat, fabrika inşaatlarına devam ediyor!

Evsan Mimarlık Mühendislik İnşaat, fabrika inşaatlarına devam ediyor!

Evsan Mimarlık Mühendislik İnşaat fabrika inşaatlarının yanı sıra beton çevre çit direği ve bodur meyve direkleri üretimini de gerçekleştiriyor. Yıllık 20 bin adet beton direk üretim kapasitesi bulunan firma Bursa ve çevre bölgelerde çevre tel-çit uygulamalarına tüm hızıyla devam ediyor

İnegöl'de mobilya, tekstil, gıda sanayinde faaliyet gösteren İSKO, Rekon Dokuma, Starwood, Freşa Maden Suyu, Frigo Pak gibi firmaların fabrika inşaatlarında imzası bulunan Evsan Mimarlık Mühendislik İnşaat, bölgenin ekonomisine de önemli bir katkı sağlıyor. Beton çevre çit ve bodur meyve direkleri üretimi de yapan şirket yıllık 20 bin adet beton direk üretim kapasitesine sahip. Evsan Mimarlık Mühendislik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yılmaz faaliyetlerini anlattı. 

Şirketiniz ne zaman kuruldu? Hizmet alanlarınız hakkında bilgi verir misiniz? 

Firmamız 1994'de Bursa'da kuruldu. Yönetim kurulu başkanlığını Orhan Yılmaz'ın yaptığı Evsan Mimarlık Mühendislik Cenk Yılmaz, Mert Yılmaz ve Uğur Yılmaz'ın yönetim kurulu üyelerini oluşturduğu bir aile şirketidir. Kalite, hız ve güven prensibimizle İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'ndeki birçok mobilya, tekstil, gıda, otomotiv yan sanayi alanında faaliyet gösteren fabrikaların inşaatlarının yapımında imzamız var. Firmamız ayrıca mimarlık ve proje hizmetlerinde de faaliyet göstermekle beraber ikinci bir iş dalı olarak beton çevre çit direği ve bodur meyve direkleri üretimi gerçekleştiriyor. 

Şimdiye kadar hangi projelere imza attınız? 

Türkiye'nin önde gelen sanayi bölgelerinden İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nin kuruluşundan bu yana tekstil, mobilya, gıda, otomotiv gibi birçok firmanın fabrika taahhütlerini yaptık. Sektörünün öncü firmalarından Sanko İsko A.Ş'nin 1992 den itibaren bu bölgedeki ilk yatırımları, Bursa'da Rekor Dokuma ve bunun gibi birçok tekstil firmasının inşaat taahhütlerini gerçekleştirdik. Ülkemizde ağaç-kereste sektöründe söz sahibi olan Starvvood Freşa Maden Suyu, Kınık Maden Suyu, Frigo Pak 'ın bölgedeki kuruluşlarında firmamızın adı ve emeği var. Kurşunlu Beldesi'nde yapılan Çilek Mobilya'nın, Yenice Beldesi'ndeki Donat Collection'ın ilk kısım fabrika inşaatları da firmamız imzası altında faaliyetlerine başladı. 

Otomotiv yan sanayi sektöründe çalışan Plastiform, Elele Döşeme Sanayi'nin İnegöl ve Bursa Organize Sanayi bölgesi inşaatlarını da teslim ettik. C.P Piliç'in İnegöl, Bilecik, Bozüyük merkezli birçok tesisinde (yem fabrikası, kuluçkahane, kesimhane, ana damızlık kümesleri ve broiler büyütme kafes sistem kümesleri) inşaat ve taahhütlerini de tamamladık. 

Devam eden projeleriniz hangileri? 

Firmamız son olarak C.P Piliç A.Ş'nin Bozüyük Muratdere'deki broiler kafes sistem kümesleri (5 bin m2) projesini tamamlanıp teslim edildi. C.P'nin 2013- 2014 yılı yeni yapacağı projeler için hazırlıklar ve teklifler üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca görüşmeleri devam eden ve Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlanacak olan yaklaşık 5 bin 200 m2 kapalı alanlı plastik malzeme sektöründe üretim yapan firmayla görüşmeler sürüyor. En kısa sürede bu yeni projeye de start verilecek. Frigo Pak A.Ş'nin İnegöl 'deki tesislerinde işletme kısmı yeni üretim bölümünün muhtelif inşaat işleri tamamlanmak üzere. Beton çit direği ve bodur meyve direk üretimi de tam kapasite olarak devam ediyor. Bursa ve çevre bölgelerde bu konuyla ilgili çevre tel-çit uygulamaları tüm hızıyla yapılıyor.  

Yıllık üretim kapasiteniz ve 2012 yılı ciro rakamlarınız nedir? 

Bursa-Ankara Yolu 25. km Turanköy Mevkii'ndeki merkez şantiye ve bin 200 m2 kapalı alan ve 2 bin m2 açık istif alanına sahip beton direk üretim tesisimizin yıllık üretim kapasitesi 15.000 - 20.000 adet/yıl aralığında. Bu rakam gelen sipariş talebine göre artış göstermektedir. 2012 yılı yıllık ciromuz beton direk üretimi olarak 200 bin TL, inşaat grubunda ise 4 milyon TL'dir. 


Ekonomist İnegöl

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maçka Otel'in işletmesini Starwood yapacak!
  • 11.09.2013 10:06

Maçka Otel'in işletmesini Starwood yapacak!

Demet Sabancı ve Cengiz Çetindoğan çiftinin Maçka’daki yeni otelinin işletmesini ...

Evsan Mimarlık Mühendislik İnşaat, fabrika inşaatlarına devam ediyor!
  • 01.04.2013 14:45

Evsan Mimarlık Mühendislik İnşaat, fabrika inşaatlarına devam ediyor!

Evsan Mimarlık Mühendislik İnşaat fabrika inşaatlarının yanı sıra beton çevre çi ...