maritbet girişmaritbet
Eston’da Ali Cenk Dönmez genel müdür oldu!

Eston’da Ali Cenk Dönmez genel müdür oldu!

Yapı sektöründeki 47 yıllık tecrübesiyle öne çıkan Eston, yeni döneminde yeni hedefleri doğrultusunda Genel Müdür olarak atanan Ali Cenk Dönmez ile yoluna devam edecek.

Yapı sektöründeki 47 yıllık tecrübesiyle öne çıkan Eston, yeni döneminde yeni hedefleri doğrultusunda Genel Müdür olarak atanan Ali Cenk Dönmez ile yoluna devam edecek. Eston'un rakiplerinden açık ara önde olduğunu belirten Dönmez, “47 yıllık geçmişinde, bugüne değin 15 adet projede 5 bine yakın konut üretimi gerçekleştiren Eston, hem üretim kalitesi, hem marka gücü, hem de projelerindeki yüksek karlılık oranları ile yatırımcısını mutlu etmektedir” dedi.

BAĞLI olduğu Zeytinoğlu Şirketler Grubu'nun finansal yükümlülükleri doğrultusunda, 2005 yılında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile bir protokol imzalayarak işbirliğine giren ve bu sayede yeniden büyüme sürecini yakalayan Eston, yeni hedefleri ve planlarına 2012 Nisan ayı itibariyle Ali Cenk Dönmez ile devam etmeye karar verdi. Eston'un yeni Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez, “Hedefim Eston'un büyüme ve gelişmesine olumlu katkıda bulunmaktır” dedi.

Eston açık ara önde gidiyor

Eston Yapı Grubu'nun sektördeki marka bilinirliliğinin emsallerinden açık ara önde olduğunu belirtenAli Cenk Dönmez, “Birçok marka sektörde, farklı özellik ve standartlar sundukları projeler ile pazar arayışı içindedir. Artan rekabette bir adım öne çıkan projeler ise; özellikle, finansal gücü ve kurumsal yapısı ile markasını ispatlamış itibarlı firmalar ile birlikte ürün bazında tüketiciye diğerlerinden farklı alternatifler sunabilen markalara aittir. Ülkemizde markalı konut üreten inşaat firmalarının; gerek nitelikli konut üretimi anlamında gerekse üretilen konutların satış hızı anlamında, markasız emsal üreticilerden daha avantajlı oldukları kesindir. 47 yıllık geçmişinde, bugüne değin 15 adet projede 5 bine yakın konut üretimi gerçekleştiren Eston, emsallerinden açık ara öndedir” dedi.

Kaliteli üretim, marka gücü ve yüksek karlılık: Eston

Eston Yapı'nın hem üretim kalitesi, hem marka gücü, hem de projelerindeki yüksek karlılık  oranları ile yatırımcısını mutlu ettiğinin de altını çizen Dönmez, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eston Yapı'nın ana felsefesi, ürettiği bahçeli konutlarla insanları tabiat ve toprak ile buluştururken, piyasaya, piyasanın dikte ettiği koşullara göre değil de ihtiyaca ve gerçek yaşam kriterlerine göre konut üretmek ve parayla satın alınamayacak olan bir yaşam tarzını sunmaktır. Eston sakinlerinin ne denli mutlu ve huzurlu şekilde yaşamlarını sürdürdüklerini anlamak için,  bahçelerinde bazen çim biçerken bazen çiçek dikerken, havuz başında keyifle dinlenirken, çocuklarını bahçelerinde özgür ve güvenli adımlarla koşar iken görmek yeterlidir. Bir noktayı da özellikle vurgulamakisterim ki, Eston'u rakiplerinden ayıran başlıca özellik bu farklılığı uygun fiyat ve ulaşılabilir şartlarla müşterilerine sunuyor olmasıdır.”

Ali Cenk Dönmez Hakkında:1970 Ankara doğumlu olan Ali Cenk Dönmez, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olup, evli ve iki çocuk babasıdır. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Müfettiş Yardımcısı olarak iş hayatına başlamış olup sonrasında çeşitli kamu kurumlarında müfettiş olarak görev yapmıştır. Arsa Ofisi İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde Bölge Müdür Yrd. görevinde bulunan Ali Cenk Dönmez, son 7 yıldır Star Medya Grubu ve Zeytinoğlu Şirketler Grubu gibi çeşitli kurumlarda  Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Ali Cenk Dönmez , 20 yıllık başarılı iş deneyiminin ardından Nisan ayı itibarı ile Eston Yapı Genel Müdürü olarak göreve başlamıştır.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Cenk Dönmez'in gözüyle Doğa Yatırım
  • 28.12.2013 16:03

Ali Cenk Dönmez'in gözüyle Doğa Yatırım

Doğa Yatırım Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez şirketin ayrıntılarını emlaktasondakik ...

Ali Cenk Dönmez sektörü değerlendirdi!
  • 26.04.2013 16:30

Ali Cenk Dönmez sektörü değerlendirdi!

Eston Deniz Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez, emlaktasondakika.com Haber Koordinatör ...

Doğa Yatırım ile sektörde yerini sağlamlaştırıyor
  • 28.12.2013 12:45

Doğa Yatırım ile sektörde yerini sağlamlaştırıyor

Doğa Okulları’nı da bünyesinde bulunduran Doğa Grup, okul ve otel inşaatındaki d ...

Eston Yapı, konut alanlara 2 yıl servis garantisi veriyor!
  • 25.01.2013 08:14

Eston Yapı, konut alanlara 2 yıl servis garantisi veriyor!

Eston Yapı, 400 milyon dolar değerindeki Eston Şehir ve Deniz projelerinde daire ...

Eston Yapı yola Dönmez ile devam edecek
  • 28.04.2012 09:05

Eston Yapı yola Dönmez ile devam edecek

Bağlı olduğu Zeytinoğlu Şirketler Grubu'nun borçları nedeniyle 2005 yılında Tasa ...

Eston’da Ali Cenk Dönmez genel müdür oldu!
  • 26.04.2012 11:26

Eston’da Ali Cenk Dönmez genel müdür oldu!

Yapı sektöründeki 47 yıllık tecrübesiyle öne çıkan Eston, yeni döneminde yeni he ...