maritbet girişmaritbet
Esjim havuzlu spor tesisini Kasım ayında açacak!

Esjim havuzlu spor tesisini Kasım ayında açacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 1990 yılından bu yana spor aletleri, spor salonları projelendirme ve oluşturma çalışmaları yapan Esjim, spor tesisleriyle ilgili yatırımlarını da sürdürüyor

 

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 1990 yılından bu yana spor aletleri, spor salonları projelendirme ve oluşturma çalışmaları yapan Esjim, spor tesisleriyle ilgili yatırımlarını da sürdürüyor.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 1990 yılından bu yana spor aletleri, spor salonları projelendirme ve oluşturma çalışmaları yapan Esjim, spor tesisleriyle ilgili yatırımlarını da sürdürüyor. Eskişehir Köprübaşı'nda 2 bin 500 metrekarelik bir havuzlu spor tesisi inşa ettiklerini söyleyen Esjim Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ünal,1 milyon 500 bin dolara mal olacak tesisi en geç Kasım 2013'te faaliyete geçireceklerini duyurdu. Spor tesisleri yatırımı konusunda da Eskişehir başta olmak üzere birkaç proje yürüttüklerini ve söz konusu projeleri 2013 yılında faaliyete geçireceklerini ileten Ünal, birbirinden farklı projeler üzerinde çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Gerek sağladıkları ürün çeşitliliği ve kalite gerekse satış sonrası hizmetleri ve teknik destek servisi ile Türkiye'nin sayılı firmaları arasında yer aldıklarını belirten Süleyman Ünal, bu yeri yaptıkları işler ile sağlamlaştırdıklarını söyledi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin metrekarelik kapı alanda faaliyetlerine devam ettiklerini bildiren Ünal, “Firmamız ithalat, ihracat, imalat ve spor aletleri satış projelerine tüm hızıyla devam etmekte ve spor sektörüne olan yatırımlarını artırarak sürdürmektedir. Hedefi sürekli gelişim olan firmamız, gelişmiş ülkelerdeki fitness-gym sektöründeki son trendleri takip ederek, Türkiye'de süratle büyüyen bu sektörde; ergonomisi, sağlamlığı, şık dizaynı ve üretim kalitesi ile birçok seri sunmaktadır. Gerek kendi imalatı olan ürünler, gerekse yurtdışından ithal ettiği ürünler ile farkını her zaman ortaya koyan Esjim, bu yönüyle de sektörde daima bir adım öndedir” dedi.

“Bayilik çalışmalarımız sürüyor”

Önümüzdeki yıl ihracatı artırmak için yurtdışı fuarlara katılmayı düşündüklerini vurgulayan Süleyman Ünal, kurmuş oldukları iş ilişkileri ile ihracat ağını da gün geçtikçe genişlettiklerini ve Esjim'in sağladığı bu ivmenin artarak devam edeceğini ifade etti. Bayilik çalışmalarına da hızla devam ettiklerinin altını çizen Ünal, “Esjim, bünyesinde bulundurduğu profesyonel fitness ekipmanlarını geniş servis ağı sayesinde Türkiye'nin her yerindeki kullanıcıya ulaştırmış ve salonculuk anlayışına farklı bir boyut kazandırmıştır. Firmamız, profesyonel fitness ekipmanları konusundaki tecrübe, bilgi birikimi ve Ar-Ge çalışmalarını ev grubu spor aletlerine de taşıyarak, egzersiz esnasında spor merkezi yerine evinde olmayı tercih edenler için birbirinden farklı, kaliteli ve kullanışlı seçenekleri kullanıcının beğenisine sunuyor. Ev tipi ürünler ile pazara hızlı bir giriş yapan firmamız, bayilik çalışmalarına da hızla devam etmektedir. Profesyonel grup ürünlerimizi satış departmanımız pazarlıyor, ev grubu ürünlerimizi ise spor mağazaları, beyaz eşya mağazaları gibi yerlerde satışa sunmak için çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.

Gerek profesyonel fitness ekipmanlarında gerekse ev tipi ürün grubunda, teknik servis desteği ve yedek parça konusunda kendilerini sürekli yenileyip geliştirdiklerini vurgulayan Süleymab Ünal, konusunda uzman bir ekiple geleceğe sağlam adımlarla yürüdüklerini dile getirdi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esjim spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek!
  • 06.05.2013 15:55

Esjim spor tesisleri işletmeciliği konusunda inşaat şirketlerine rehberlik edecek!

Esjim, bu yılın ikinci yarısından itibaren spor tesisleri işletmeciliği konusund ...

Esjim havuzlu spor tesisini Kasım ayında açacak!
  • 23.01.2013 08:21

Esjim havuzlu spor tesisini Kasım ayında açacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 1990 yılından bu yana spor aletleri, spor ...