maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım yeni şubesini Sefaköy’de hizmete sundu

Emlak Katılım yeni şubesini Sefaköy’de hizmete sundu

İstanbul’da 31’inci şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, Türkiye genelinde toplam 68 şubeye ulaştı.

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletmeye devam ediyor. 

Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunan Emlak Katılım, şube ağını da hızla genişletmeye devam ediyor. 2019 Mart ayında faaliyete geçen ve yılı 11 şube ile tamamlayan Emlak Katılım, 2020 yılında şubeleşmeye hız vererek yılsonu şube sayısını 50’ye taşıdı. 2021 yılında da Türkiye’nin dört bir yanında şubeleşme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren banka, açılışını yaptığı yeni şubesiyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sefaköy şubesini hizmete açan Emlak Katılım, bu adımla İstanbul’da 31, Türkiye genelinde ise 68 şubeye ulaştı. 

Emlak Katılım İstanbul’daki 31’inci şubesiyle bölgedeki müşterilerinin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor.

Bayraktar: Hizmet portföyümüz genişliyor

Emlak Katılım’ın yeni şubesiyle sektöre ve ülkenin ekonomisine katkı sağlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Katılım bankacılığı ilkeleriyle yeniden faaliyetlerimize başlamamızın ardından, doğru adımlar atarak kısa sürede gerek şubeleşme gerekse finansal yapı anlamında güçlendik. Bir önceki ilk yarıyıl verilerine oranla toplanan fonlarımız %104 artış ile 18,2 milyar TL olurken, kullandırılan fon tutarımız ise %78 artış ile 14,8 milyar TL olarak gerçekleşmiştir. Bankamız 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla 24,3 milyar TL aktif büyüklüğe ulaşmıştır.

Şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğindedir. İstanbul’da hayata geçirdiğimiz yeni şubemiz ile bu amaç için önemli bir adım daha atmış olduk. Hizmet portföyümüz genişliyor. Hizmet ağımız büyüyor. Bugün aktif olarak faaliyete başlayan Sefaköy noktamızla İstanbul’da 31, Türkiye’de ise 68 şubeye ulaştık.

Gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler üretiyor

Emlak Katılım’ın gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümün tüm türlerine finansal çözümler sunmak ve sektörün gelişimini desteklemek üzere ortaya koyduğu ürünlerden biri olan Tapu Güvenilir Hesap, gayrimenkul devir işlemlerinin sorunsuz gerçekleşmesini sağlıyor. Emlak Katılım bir ilke imza atarak hizmete sunduğu bu uygulama ile gayrimenkul alım-satım işlemlerinde alıcıya ve satıcıya bir güvence ve kolaylık sunuyor. 

Riskli yapıların acil dönüşümünün de hızlıca gerçekleşmesi için Emlak Katılım; Güçlendirme, Yerinde Birebir Dönüşüm (Emsal Artışı Olmayan), Yerinde Dönüşüm (Emsal Artışı Olan) ve Alansal Dönüşüm olmak üzere tasarladığı 4 iş modelli Kentsel Dönüşüm Finansman Çözümleri ile bu konuya gereken desteği en azami düzeyde sağlamaya gayret ediyor.

İnşaatların tamamlanmaması nedeni ile oluşacak mağduriyetleri önlemek adına geliştirdiği bir diğer ürün olan Bina Tamamlama Sigortası ile ön ödemeli konut veya kentsel dönüşüm projelerinde tüketicilerin yapmış oldukları ödemeleri teminat altına alarak inşaat sektörünün güvenli ve sürdürülebilir büyümesine önemli katkı sağlamayı hedefliyor.

Bunların yanı sıra Birlikte Konut Finansmanı, Yeni Evini Bekletmeyen Finansman gibi ev alacaklara kolaylık sağlayıcı çözümler de sunmaya devam ediyor.

Dijitalleşmeyi odağına alıyor

Gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere dijitalleşmeyi odağına alarak yenilikçi çözümler üretmeye devam eden Emlak Katılım geçen yıl hizmete sunduğu CepPOS uygulamasını bu yıl IDC Finans Teknoloji ödülüyle taçlandırdı.

Dijital dönüşümde KOBİ’lerin yanında olan Emlak Katılım, Tsoft iş birliğiyle de e-ticarete adım atarak işlerini büyütmek isteyen müşterilerinin avantajlı fiyat ve oranlarla dijital mağazacılık alanına girmelerine destek oluyor.

İhracatçı müşterilerine desteğini artırıyor

Farklılaşan müşteri ihtiyaçlarına yeni ürün ve hizmetlerle yanıt vermeye devam eden Emlak Katılım, Vadeli İhracat Finansmanı ürünü ile ihracatçı müşterilerimize de vadesi gelmeden alacaklarını temin edecekleri bir yapı oluştururken, Avalli İhracat Finansmanı ile işlem vadesini beklemeden firma limiti veya teminat gerektirmeden alacakların tahsil edilebileceği komisyonsuz finansman desteğini sunuyor.

Sürdürülebilir ve çevreye duyarlı projeleri destekliyor

Stratejik öncelikleri arasında yer alan çevre temalı projelerin desteklenmesi konusunda, yenilenebilir enerji alanında yapılan ortaklıklarla sağlanan finansal çözümleriyle yeşil yatırım projelerini destekleyerek, yeşil kira sertifikası ihracı ile fon kaynaklarına erişerek sürdürülebilirliğe katkı sağlayacak adımlar atan Emlak Katılım, bu doğrultuda yenilenebilir enerjiye yatırım yapmak isteyen müşterilerine, Smart Energy ile yaptığı leasing anlaşması sayesinde uygun kâr oranlarıyla yüzde 100 leasing finansmanı imkânını sunuyor. Yine Solar Çatı ile Çatı Güneş Enerjisi Santrali (Çatı GES) alanında yaptığı iş birliği çerçevesinde bireysel mesken çatı üstü güneş enerjisi sistemi kurulumuna yönelik finansman desteği sağlıyor.

Kıymetli Maden ve Döviz alım satımında avantajlı kurlar

Kıymetli Maden ve Döviz alım satımında önemli bankalardan biri olmayı hedefleyen Emlak Katılım, müşterilerine avantajlı kurlarla hizmet ayrıcalığı sağlamak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Emlak Katılım müşterileri Döviz alım- satım işlemlerini, talimatlarını Türk Lirası ve 16 döviz birimi dâhilinde yapabiliyorken; hesaplar arası Altın, Gümüş ve Platin gibi kıymetli maden alım ve satış işlemlerini de kolaylıkla gerçekleştirilebiliyorlar. Türk Lirası karşılığında kıymetli maden alım ve satım işlemleri yapılabildiği gibi USD ve EUR karşılığında da kıymetli maden alım satım işlemleri yapılabilmektedir.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, Nevşehir şubesini hizmete sundu
  • 21.03.2023 14:24

Emlak Katılım, Nevşehir şubesini hizmete sundu

Türkiye genelinde toplamda 89 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonunda şube sayı ...

Emlak Katılım, İmsan şubesini hizmete açtı!
  • 25.01.2023 09:28

Emlak Katılım, İmsan şubesini hizmete açtı!

Yıl sonunda şube sayısını 120'ye çıkarmayı hedefleyen Emlak Katılım, toplam ...

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!
  • 09.01.2023 10:53

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!

İzmir’de üçüncü şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, şube açılışlarını hız kesm ...

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı
  • 03.01.2023 15:49

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzer ...

Emlak Katılım, "Yılın Katılım Bankası" seçildi
  • 02.12.2022 15:09

Emlak Katılım, "Yılın Katılım Bankası" seçildi

Emlak Katılım, Turcomoney tarafından verilen "Yılın Katılım Bankası" ödülünün sa ...

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!
  • 25.11.2022 10:33

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!

Banka, GFC Media’nın, "Bonds, Loans & Sukuk Turkey 2022" ödül töreninde yere ...