maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!

İzmir’de üçüncü şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, şube açılışlarını hız kesmeden sürdürürken yılsonunda toplam şube sayısını 120’ye çıkarmayı hedefliyor.

Emlak Katılım, yenilikçi ürün ve hizmetlerini ulaşılabilir hale getirmek üzere şube ağını genişletmeye devam ederek yeni şubesini İzmir Karşıyaka’da hizmete sundu.

Emlak Katılım açıklamasına göre, katılım finans sektörünün en genç üyesi olan banka, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzerinden tüm ülkeye sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmir’in Karşıyaka İlçesinde açtı. İzmir’de üçüncü şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, şube açılışlarını hız kesmeden sürdürürken yılsonunda toplam şube sayısını 120’ye çıkarmayı hedefliyor.

Son açılan Karşıyaka şubesi ile birlikte toplam şube sayısı 83’e ulaşan Emlak Katılım, şubeleşmenin yanı sıra müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla da hizmet sunuyor. Faaliyete geçirilen her şube ve ürün müşterilerinin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor.

Emlak Katılım müşterilerine hızlı ve masrafsız bir şekilde bankacılık işlemlerini gerçekleştirme imkânı sunuyor. Emlak Katılım’da hesap işletim ücreti yok, müşteriler EFT-havale, FAST gibi bankacılık işlemlerini gerçekleştirirken ücret ödemiyor, 20 binden fazla kamu ATM’sinde ücretsiz işlem yapabiliyorlar. 98/2 kar paylaşım oranıyla yüksek kar payı elde edebiliyor ve gerçekleştirme imkânına sahip oluyorlar.

POS cihazın cebinde

Gerek bireysel gerekse kurumsal tüm müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere dijitalleşmeyi odağına alarak yenilikçi çözümler üretmeye çalışan Emlak Katılım, bu anlayışa hizmet eden CepPOS ürünüyle müşterilerinin cep telefonlarına indirdikleri uygulama sayesinde pos cihazı taşımaya gerek duymaksızın tüm kredi ve banka kartlarından hızlıca tahsilat yapabilmesini sağlıyor.

Müşteri ihtiyaçlarına yönelik yeni ürünler geliştiren Emlak Katılım, sektörde öncü ürünlerle hizmet kalitesini geliştirmeye devam ediyor. 2022 yılında hizmete sunduğu ve Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan “Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katılma Hesabı’ ile banka, tasarruf sahibi müşterilerine finansman olarak kaynak sağlamak istedikleri sektörü tercih etme imkânını sunuyor.

En fazla üç aylık vade ile kullandırılacak olan bankanın bu ürünü, vade uyumlu olmasının yanı sıra kur koruma desteği de sağlıyor. Müşterinin tercih ettiği sektörden gelen bir finansman talebi olmaması halinde ise bankanın belirleyeceği sektör ve vadede finansman kullandırımı yapılabiliyor.

Sektörler; toptan ve perakende ticaret, imalat, inşaat, ulaştırma ve depolama, enerji, madencilik, kamu yönetimi ve savunma sanayi, sağlık sektörü, tarım ve ormancılık sektörü, eğitim sektörü olarak belirlendi.

Dijital altyapısına yaptığı önemli yatırımlarla öne çıkan Emlak Katılım, vizyoner projelerini teknoloji ile destekliyor. Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katılma Hesabı açmak isteyen müşteriler artık mobil şube üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Emlak Katılım müşterisi olmayanlar da bulundukları yerden görüntülü görüşme yaparak anında bankanın müşterisi olup sonrasında mobil şube üzerinden Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katılma Hesaplarını açabilecekler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, Nevşehir şubesini hizmete sundu
  • 21.03.2023 14:24

Emlak Katılım, Nevşehir şubesini hizmete sundu

Türkiye genelinde toplamda 89 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonunda şube sayı ...

Emlak Katılım, İmsan şubesini hizmete açtı!
  • 25.01.2023 09:28

Emlak Katılım, İmsan şubesini hizmete açtı!

Yıl sonunda şube sayısını 120'ye çıkarmayı hedefleyen Emlak Katılım, toplam ...

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!
  • 09.01.2023 10:53

Emlak Katılım, İzmir’de Karşıyaka şubesinin açılışını yaptı!

İzmir’de üçüncü şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, şube açılışlarını hız kesm ...

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı
  • 03.01.2023 15:49

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzer ...

Emlak Katılım, "Yılın Katılım Bankası" seçildi
  • 02.12.2022 15:09

Emlak Katılım, "Yılın Katılım Bankası" seçildi

Emlak Katılım, Turcomoney tarafından verilen "Yılın Katılım Bankası" ödülünün sa ...

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!
  • 25.11.2022 10:33

Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği sukuk ihracına ödül!

Banka, GFC Media’nın, "Bonds, Loans & Sukuk Turkey 2022" ödül töreninde yere ...