maritbet girişmaritbet
Electro World Türkiye yeni genel müdürlük binasına taşındı!

Electro World Türkiye yeni genel müdürlük binasına taşındı!

Yıllık 8 milyar sterlini aşan cirosuyla dikkat çeken ve küresel pazarlarda çok güçlü bir grup olan Dixons’ın parçası olarak ve ülkemizde Esas Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Electro World Türkiye,İstanbul Maltepe’de yeni genel müdürlük binasına taşındı.

Yıllık 8 milyar sterlini aşan cirosuyla dikkat çeken ve küresel pazarlarda çok güçlü bir grup olan Dixons'ın parçası olarak ve ülkemizde Esas Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Electro World Türkiye,İstanbul Maltepe'de yeni genel müdürlük binasına taşındı. Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, “Türkiye'de 5.Yaşını kutlayan Electro World Ailesi olarak yeni genel müdürlük binamıza taşınmış olmaktan dolayı mutluyuz.” dedi.
 
Bin 800 metrekare kapalı alana sahip ve A sınıfı akıllı bina özellikleriyle dikkat çeken Electro World Türkiye'nin yeni genel müdürlük binası; e-ticaret, finans, franchise, operasyon, pazarlama, ticaret ve yatırım departmanlarını da içeren 100 kişiye yakın personele ev sahipliği yapıyor. 
 
Yaz aylarında ardı ardına Mardin, Trabzon ve Antalya şehirlerinde 3 tane daha mağaza açarak 5'inci yılında 22 ilde toplam 33 mağazaya ulaşan Electro World Türkiye, İstanbul Maltepe'de yeni genel müdürlük binasına taşındı. Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, “Türkiye'de 5. yaşını kutlayan Electro World Ailesi olarak kabımıza sığmaz olduk ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeni genel müdürlük binasına taşındık. Bin 800 metrekare kapalı alana sahip ve A sınıfı akıllı bina özellikleriyle dikkat çeken Electro World Türkiye'nin yeni genel müdürlük binasında; e-ticaret, finans, franchise, operasyon, pazarlama, ticaret ve yatırım departmanlarını da içeren 100 kişiye yakın personelimize ev sahipliği yapıyor” dedi.
 
Pazarın gelişimiyle ilgili görüşlerini de ifade eden Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, kısa vadeli süreçler karşısında hep temkinli davrandıklarının ve fiyat ile hizmet politikalarımıza dikkat ederken özellikle rekabette adil olma koşulunu büyük bir titizlikle önde tuttuklarının önemine ayrıca dikkat çekti. Bahadır Özbek, “Bu sayede de Dixons Retail gibi global bir perakende devinin kanatları altında bu yapıya yakışır şekilde kontrollü bir performans sergiliyor ve Türkiye'nin en çok ilinde, en yüksek sayıda mağazası olup, güvenilir hizmet sunan tek uluslararası elektronik perakende zinciri olmak iddiamızı sürdüyoruz.” açıklamasını yaptı.
 
Electro World:
 
Avrupa'nın önde gelen elektronik ürünler perakendecilik grubu Dixons Retail plc'nin tescilli markası Electro World, Türkiye'de Dixons Retail/Esas Holding/ODESA ortaklığı ile hizmet vermektedir. Elektronik perakende sektöründe faaliyet gösteren Electro World, fiyat, çeşit ve hizmette en doğru bütünlüğü sunmak ve müşterilerine en iyi satın alma deneyimini yaşatma iddiası ile çalışmalarını sürdürmektedir. Müşterilerini, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda en iyi şekilde yönlendiren ve alışveriş sürecinin her aşamasında destek olan yetkin satış danışmanları da bu sürecin en önemli parçalarından birini oluşturmaktadır. Electro World, kahverengi eşyadan telekomünikasyon ürünlerine, bilgisayar yazılım ve donanımından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine, mutfak ekipmanlarından çeşitli aksesuarlara kadar pek çok kategoride geniş bir ürün yelpazesi ve marka çeşitliliği sunmaktadır. Türkiye genelinde 22 ilde 33 mağazasıyla hizmet veren Electro World'ün size en yakın mağazasını öğrenmek için www.electroworld.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kerem Sabancı Kamışlı, Mazhar Tan Yalısı'nın yeni sahibi oldu!
  • 17.09.2021 12:45

Kerem Sabancı Kamışlı, Mazhar Tan Yalısı'nın yeni sahibi oldu!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'daki Dr. Mazhar ...

Esas Holding gayrimenkul alanında büyüyecek!
  • 07.05.2012 11:39

Esas Holding gayrimenkul alanında büyüyecek!

Esas Holding’e bağlı Esas Gayrimenkul konuta 300 milyon euro ayırdı ...

Adana ve Balıkesir projeleri MIPIM'de görücüye çıktı
  • 17.03.2016 16:36

Adana ve Balıkesir projeleri MIPIM'de görücüye çıktı

Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM'de Adana ve B ...

İstanbul Maltepe’de 2 milyon 550 bin liraya icradan satılık bina
  • 07.02.2014 09:57

İstanbul Maltepe’de 2 milyon 550 bin liraya icradan satılık bina

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Maltepe’de 9 katlı bir binayı 2 milyon 550 bin ...

Electro World, Bimeks’in oldu
  • 02.11.2013 14:37

Electro World, Bimeks’in oldu

Teknoloji mağazaları zinciri Electro World’ün Bimeks’e devri tamamlandı ...