maritbet girişmaritbet
Dubai’nin en prestijli binasının güvenliği Arma Kontrol’e emanet!

Dubai’nin en prestijli binasının güvenliği Arma Kontrol’e emanet!

Arma Kontrol, dünyanın kilometrekare başına en değerli bölgelerinden biri olarak kabul edilen Dubai'deki 2 bin kişilik Opera Binası’nın güvenliğini sağlıyor. 

Ürettiği bariyer ve güvenlik sistemleri ile dünyanın 65 ülkesine ihracat gerçekleştiren Türkiye’nin bariyer markası Arma Kontrol, uluslararası arenada gerçekleştirdiği referans projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ürünleriyle riskli alanların güvenliğini sağlayan şirket, dünyanın kilometrekare başına en değerli bölgelerinden biri olarak kabul edilen Dubai'deki 2 bin kişilik Opera Binası’nın güvenliğini sağlıyor. 

Tamamı Türk mühendislerden oluşan ekibiyle riskli alanlara güvenlik ürünleri geliştiren Arma Kontrol, Dubai'deki kültür ve sanatın ışıltılı merkezi olan ve Opera Bölgesi'nin parlayan incisi olarak kabul edilen Dubai Opera Binası’nda ürünleriyle yer alıyor.
 
Dubai Opera Binası; tiyatro, opera, bale, orkestra, konser, moda gösterileri, canlı eğlenceler, konferanslar, galeriler ve sanat sergileri dahil olmak üzere çok çeşitli performans ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Arma Kontrol proje kapsamında; mimarların tasarladığı mantar bariyer ürünlerini Opera Binası’nın güvenliği için kullanıyor. 10 sene garantili şekilde tasarlanan ve kullanılan mantar bariyerler, güvenliği maksimum düzeyde sağlıyor. 

Bölgeye ilk ihracatını 2010 yılında gerçekleştiren Arma Kontrol, cirosunun yüzde 25’ini Ortadoğu pazarından alıyor. Şirket yeni projeler ile birlikte yıl sonuna kadar bu payı yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyor.  

‘’Beklentilere yönelik yeni ürünler geliştiriyoruz’’

Ortadoğu pazarını her zaman önemsediklerinin altını çizen Arma Kontrol Kurucusu ve Genel Müdürü Koray Kartal, “Sadece güvenlik alanında değil, ürünlerimizin tamamını kullanabildiğimiz bu pazarda ihtiyaç ve beklentilere yönelik olarak her an yeni ürünler geliştirebiliyoruz. Bu sayede bölgede önemli bir oyuncu haline geldik. Bundan sonra da bu konumumuzu daha da güçlendirmek ve pazar payımızı artırmak için yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dubai’nin en prestijli binasının güvenliği Arma Kontrol’e emanet!
  • 16.11.2021 17:18

Dubai’nin en prestijli binasının güvenliği Arma Kontrol’e emanet!

Arma Kontrol, dünyanın kilometrekare başına en değerli bölgelerinden biri olarak ...

Arma Kontrol'den sele bariyerli çözüm!
  • 18.07.2017 15:43

Arma Kontrol'den sele bariyerli çözüm!

Arma Kontrol İstanbul’daki hayatı olumsuz etkileyen sel baskınları için sel bari ...