maritbet girişmaritbet
Doka İnşaat, yeni şubesiyle perakende satışa yönelecek!

Doka İnşaat, yeni şubesiyle perakende satışa yönelecek!

Doka İnşaat, Balıkesir ve çevresinde dört yıldır Thermolock markasının, bir yıldan bu yana da Isonem markasının ana bayiliğini yürütüyor

Yeni şubesiyle yalıtımda adından toplu projelerin yanı sıra perakende satışa da önem verdiğini gösteren Doka İnşaat, Balıkesir ve çevresinde dört yıldır Thermolock markasının, bir yıldan bu yana da Isonem markasının ana bayiliğini yürütüyor. Bayiliğini yürüttükleri ürünlerin bir kısmında profesyonel ekip olmadan da uygulama yapılabileceğine değinen Doka inşaat Genel Müdürü Sezai Doğan, “Ana bayiliğini almış olduğumu iki ürününde ortak özellikleri 1100 dereceye kadar yanmaz olmaları. Ürünlerin kimyasal madde içermemeleri ve Binayı sıcak, soğuk ve nemden koruyor olmalarıdır'' dedi. Ürünlerin sadece boya özelliği taşıdığını belirten Doğan, herhangi bir kaplama yapmadan, sadece boya gibi uygulanarak binaların ısı ve su yalıtımını yapabildiklerini dile getirdi.

Firmanın 1980 yılında aile şirketi olarak kurulduğunu ve günümüze gelindiğinde kurumsallaşmanın vermiş olduğu güçle daha geniş  bir coğrafyaya hizmet verdiklerini ifade eden Doğan, “'Yalıtım işine başladığımız günden bugüne 80 bin metrekare projeyi tamamladık. Bu yıl açmış olduğumuz şubeyle birlikte ısı yalıtımında proje uygulamanın yanı sıra perakende satışa da önem vereceğiz ‘'dedi. Yalıtımı yapılacak projelerin önce kendi ekipleri tarafından incelendiğini söyleyen Doğan, yapılan incelemelerden sonra binanın mekânı ve yaşı gibi özelliklerine göre sıvayla yalıtım veya sadece boya özelliğinde bulunan ürünleriyle gerekli uygulamanın müşteri ihtiyacı doğrultusunda yapıldığını bildirdi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DOKA Evleri Aydınlı’da 270 bin TL'ye 1+1 daire!
  • 27.04.2018 16:10

DOKA Evleri Aydınlı’da 270 bin TL'ye 1+1 daire!

DOKA İnşaat tarafından Tuzla Aydınlı’da hayata geçirilen DOKA Evleri Aydınlı pro ...

Doka İnşaat, yeni şubesiyle perakende satışa yönelecek!
  • 24.09.2013 10:17

Doka İnşaat, yeni şubesiyle perakende satışa yönelecek!

Doka İnşaat, Balıkesir ve çevresinde dört yıldır Thermolock markasının, bir yıld ...