maritbet girişmaritbet
Desa 4 yeni şube açtı, 3 şube kapattı!

Desa 4 yeni şube açtı, 3 şube kapattı!

Desa Deri Sanayi, 4 yeni şube açtı. Ayrıca şirket 3 şubesini de kapatma kararı aldı

Desa Deri Sanayi, 4 yeni şube açtı. Ayrıca şirket 3 şubesini de kapatma kararı aldı. Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

VİALAND ALIŞVERİŞ MERKEZİ  adı altında  Eyüp/İSTANBUL adresinde açılacak olan AVM içerisinde Şirketimiz ile VİALAND GAYRİMENKUL YATIRIM VE KİRALAMA A.Ş. arasında  DESA VE DESA SAMSONİTE mağazaları açılması hususunda taraflar arasında sözleşme imzalanmıştır.

HİLTON İSTANBUL BOMONTİ OTEL & KONFERANS MERKEZİ adı altında Bomonti/Şişli/İstanbul adresinde açılacak olan otel ve Konferans Merkezi içerisinde Şirketimiz ile BOMONTİ ULUSLARARASI KONGRE VE TURİZM YATIRIMLARI TİCARET A.Ş. arasında DESA VE DESA SAMSONİTE mağazaları açılması hususunda taraflar arasında sözleşme imzalanmıştır.

FORUM GAZİANTEP ALIŞVERİŞ MERKEZİ adı altında GAZİANTEP adresinde açılacak olan AVM içerisinde Şirketimiz ile MULTİ YİRMİDOKUZ EMLAK GELİŞTİRME YATIRIM İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. arasında DESA VE DESA SAMSONİTE mağazaları açılması hususunda taraflar arasında sözleşme imzalanmıştır.

CEYLANPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ adı altında ŞANLIURFA  adresinde açılacak olan AVM içerisinde Şirketimiz ile CEYLAN İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. arasında DESA  mağazası açılması hususunda taraflar arasında sözleşme imzalanmıştır.

Alpaslan Mah. Eşref Bitlis Bulvarı No:10 Kayseri Armonium  Alışveriş Merkezi Mağazası Melikgazi/Ankara adresinde  "Desa Deri San. Ve Tic. A.Ş. Kayseri Armonium Alışveriş Merkezi Mağazası - Şubesi " ünvanlı olan 1(bir)  mağazamızın faaliyetine son verilmiştir.

Kızılay Mah. Atatürk Bulvarı  No:96  Kızılay Alışveriş Merkezi Mağaza No:113 Kızılay/Ankara adresinde  "Desa Deri San. Ve Tic. A.Ş.  Samsonite Kızılay Alışveriş Merkezi Mağazası - Şubesi " ünvanlı olan 1(bir)  mağazamızın faaliyetine son verilmiştir.

Atakent Mah. Çiçekli Vadi Cad. Mah. No:1 Arenapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Mağaza No:Z-33 K.çekmece/İstanbul adresinde  "Desa Deri San. Ve Tic. A.Ş.  Arenapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Mağazası - Şubesi " ünvanlı olan 1(bir)  mağazamızın faaliyetine son verilmiştir.
Emlaktasondakika

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TUMI, ikinci mağazasını Akmerkez’de açtı
  • 08.01.2018 14:31

TUMI, ikinci mağazasını Akmerkez’de açtı

Dünya’nın önde gelen lüks seyahat markası TUMI, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor ...

Desa 4 yeni şube açtı, 3 şube kapattı!
  • 24.05.2013 15:33

Desa 4 yeni şube açtı, 3 şube kapattı!

Desa Deri Sanayi, 4 yeni şube açtı. Ayrıca şirket 3 şubesini de kapatma kararı a ...