maritbet girişmaritbet
D-Smart Ve Turkcell Superonline işbirliği yaptı

D-Smart Ve Turkcell Superonline işbirliği yaptı

D-Smart Net, Turkcell Superonline ile altyapı işbirliğine imza attı

D-Smart, Turkcell Superonline ile yaptığı altyapı işbirliği sözleşmesi kapsamında abonelerine 12 ilde (İstanbul – Ankara – İzmir – Bursa – Kocaeli – Adana – Mersin – Gaziantep – Antalya – Trabzon – Samsun – Kayseri ) yüksek hızlı Fiber İnternet hizmeti sunmaya başlıyor. D-Smart, yaptığı bu anlaşma kapsamında cazip bir kampanya da başlatıyor. İki yılı aşkın süredir tek çatı altında ve tek faturada dijital televizyon yayıncılığı ve İnternet hizmetini abonelerine sunan D-Smart'ın CEO'su Ali Güven, Turkcell Superonline ile yaptıkları altyapı işbirliğini internet hizmetlerini geliştirme yatırımlarının bir parçası olarak değerlendirdiklerini; “Türkiye'de D-Smart'sız ve internetsiz kimse kalmayacak” motto'larını sürdürdüklerini aktardı. Ali Güven, bugüne kadar Türk Telekom altyapısını kullanarak abonelerine Fiber İnternet hizmeti sunduklarını, bu anlaşma ile artık Superonline fiber altyapısını da kullanmaya başladıklarını belirtti.  Güven, “Abonelerimizi dünya standartlarında internet konforuyla buluşturacak bu işbirliği ile iki altyapı sağlayıcıdan hizmet sunabilen ve en geniş fiber internet ağına satış yapabilen Türkiye'deki ilk ve tek internet servis sağlayıcısı olmuş olduk. D-Smart olarak yenilikçi ve öncü yapımızı, her yeni adımımızda korumaya özen gösteriyoruz” dedi.

Erkan “Altyapımızı Türkiye pazarındaki diğer oyuncularla paylaşarak, pazarı büyütüyoruz”
Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan ise, Türkiye'yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran operatör olarak bugüne kadar 75 ile değen 32 bin kilometrelik bir fiber ağ oluşturduklarını belirterek, “Bu ağ sayesinde bireysel ve kurumsal müşterilerimize hayatlarında fark oluşturan  hizmetler sunduğumuz gibi, uluslararası işbirliklerimizle de ‘operatörlerin operatörü' olduk. D-Smart ile bu işbirliğimiz ise toptan hizmetlerimizde yeni bir döneme işaret ediyor. 1 milyon 570 bin haneye ulaşarak oluşturduğumuz değeri Türkiye pazarındaki diğer oyuncularla paylaşarak pazarı daha da genişletiyoruz. Üstelik işbirliğimiz altyapı paylaşımıyla kalmıyor. Müşterilerimiz Turkcell Superonline fiber hizmeti ile D-Smart TV ürünlerinden tek bir pakette ve tek fatura karşılığında yararlanma fırsatına da kavuşuyor” diye konuştu.

Kampanyadan yararlananlara ilk üç ay spor ve sinema paketi bedava olacak
10 Mbps'e kadar sınırsız 50GB AKN Fiber İnternet hizmetinden yararlanmak isteyenler, 24 ay aboneliği devam ettirme sözü vermeleri durumunda HD D-Smart giriş paketini de almış olacaklar. Aktivasyon ve modem için herhangi bir ücretin ödenmediği hizmetten yararlanmak için telefon hattı da gerekmeyecek. Abonelerin, ilk üç ay sinema ve spor kanallarından da yararlanabileceği kampanyanın bedeli ise aylık 59 TL. Aboneler isterlerse ayda sadece  4TL fark ödeyerek  ayda 63 TL'ye 10 Mbps yerine 25 Mbps 75 GB AKN'lı paketten de faydalanabilecekler.Bu hizmetler için abonelere ayrı faturalandırma yapılmıyor olması da kampanyanın bir diğer önemli avantajı. Zira iki hizmeti tek faturada ödeyen abonenin, her konudaki tek muhatabı D-Smart olacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

D-Smart Ve Turkcell Superonline işbirliği yaptı
  • 29.01.2014 10:51

D-Smart Ve Turkcell Superonline işbirliği yaptı

D-Smart Net, Turkcell Superonline ile altyapı işbirliğine imza attı ...

Fiber internet, ev alım satımlarında yeni tercih sebebi oluyor
  • 30.12.2013 15:46

Fiber internet, ev alım satımlarında yeni tercih sebebi oluyor

Turkcell Superonline ve sahibinden.com emlak alım satımlarında yeni bir kriter h ...

Turkcell Superonline’da Yalın ADSL dönemi devam ediyor
  • 31.10.2013 16:45

Turkcell Superonline’da Yalın ADSL dönemi devam ediyor

Turkcell Superonline’ın başlattığı Yalın ADSL kampanyasıyla, ev telefonuna sabit ...

Murat Erkan: Akıllı şehirler kurmak ulusal bir hedef olmalı!
  • 07.06.2013 12:23

Murat Erkan: Akıllı şehirler kurmak ulusal bir hedef olmalı!

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan ise akıllı şehir dönüşümünü Türkiy ...

Murat Erkan kendi evine fiber götüremedi!
  • 19.07.2012 12:09

Murat Erkan kendi evine fiber götüremedi!

1000 megabite ulaşan hızıyla 1 filmi 8 saniyede indirme imkânı sunan fiber inter ...

Turkcell Superonlıne yatırımlarına destek bekliyor!
  • 19.06.2012 12:15

Turkcell Superonlıne yatırımlarına destek bekliyor!

Turkcell Superonline Genel Müdürü Erkan, "500 milyon liralık yatırımın 120 milyo ...