maritbet girişmaritbet
Cleveland Clinic, Türkiye ofisini açtı

Cleveland Clinic, Türkiye ofisini açtı

Cleveland Clinic, 22 Ocak Çarşamba günü İstanbul Swissotel The Bosphorus'ta vereceği davetle açılışını resmi olarak duyuracak

Aralarında siyasetçilerin de yer aldığı birçok ünlü ismin tedavileriyle Türkiye'de adından yaygınlıkla söz ettiren dünyanın önde gelen sağlık kuruluşlarından Cleveland Clinic Türkiye ofisini açtı. 2013 yılı içerisinde Türkiye'de yaptığı görüşmelerin ardından 2013 sonunda Türkiye ofisini hayata geçiren Cleveland Clinic, 22 Ocak Çarşamba günü İstanbul'da vereceği davetle açılışını resmi olarak duyuracak. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, geçen 25 yıl boyunca İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde çok sayıda kişiye sağlık hizmeti veren Cleveland Clinic'in başta sağlık hizmeti verdiği isimler olmak üzere, toplumun önde gelen kanaat önderlerini, sağlık sektöründen önemli isimleri, doktorları, çalışma ortaklarını ve yerel yetkilileri vereceği açılış davetinde ağırlayacağı belirtildi. Cleveland Clinic Uluslararası Operasyonlar İcra Direktörü olan Robert Stall; "Türkiye'de yapacağımız ilk toplantımızı düzenlemekten büyük memnuniyet duyacağız" dedi. Stall, “Cleveland Clinic'in İstanbul bürosundaki ekibimiz, Türkiye ile ABD'deki Cleveland Clinik arasında önemeli bir köprü görevi üstlenecek.Bu sayede, Türkiye'de bulunan ve Cleveland Clinic'den sağlık hizmeti almak isteyen insanlara geniş bir erişim olanağı sağlanacak" açıklamasını yaptı. 

Robert Stall, açıklamasında İstanbul Ofisini yöneten Salih Yıldırım ile çalışmaktan da duydukları memnuniyeti de dile getirdi.Verilen bilgiye göre Türkiye ofisinin, ABD'deki hastanede tedavi görme arayışı içerisinde olan hastaların yönlendirilmelerini kolaylaştırırken aynı zamanda Türkiye'de yönetim danışmanlık hizmetleri sunarak, tıp eğitimi inisiyatiflerini destekleyerek ve yerel sağlık kuruluşları ile Cleveland Clinic arasındaki doktor eğitim programlarını pekiştireceği bildirildi. Cleveland Clinic Küresel Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Bill Ruschhaupt da açıklamasında “Sağlık yetkilileri ile işbirliği yapan İstanbul Bürosundaki ekibimiz aynı zamanda doktor eğitimi ve bilgi paylaşımı programlarını ve eğitim etkinliklerini de kolaylaştırmaktadır. Hastaların sağlığı ve esenliğini “Önce Hastalar” sloganımızla her şeyin üzerine koymaktayız. Yeni büromuz sayesinde hastalarımızın ihtiyaç duydukları hizmetleri almasını temin ediyoruz” dedi.
Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cleveland Clinic, Türkiye ofisini açtı
  • 20.01.2014 14:51

Cleveland Clinic, Türkiye ofisini açtı

Cleveland Clinic, 22 Ocak Çarşamba günü İstanbul Swissotel The Bosphorus'ta vere ...

Beyoğlu'nu sevenler masa-sandalye yasağını protesto edecek!
  • 17.07.2012 10:16

Beyoğlu'nu sevenler masa-sandalye yasağını protesto edecek!

Masa-sandalye yasağı, bir yaşına girdi. Beyoğlu’nun ve İstanbul’un neşesine, kal ...