maritbet girişmaritbet
Casa Mobilya MASKO’da mağaza açtı!

Casa Mobilya MASKO’da mağaza açtı!

Kalamış, Feneryolu, Etiler ve Modoko’ dan sonra Casa Mobilya şimdi de İstanbul’da 5.mağazası olan MASKO ‘yu müşterileri ile buluşturdu

Kalamış, Feneryolu,  Etiler  ve  Modoko' dan sonra  Casa Mobilya  şimdi de İstanbul'da 5.mağazası olan MASKO ‘yu müşterileri ile buluşturdu..

Haziran ayı ortalarında hizmete giren  yeni mağazasıyla birlikte,   Casa Mobilya;  yurtiçinde ve  yurtdışındaki  mağaza zincirlerini genişletmeye devam ediyor…

 Türkiye'deki satış ağı; İstanbul  ve Ankara'nın  yanı   sıra, Adana, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir, İzmir  ve Trabzon mağazalarımızdan oluşturmaktadır..

Bunun yanı sıra, Lefkoşa,  Bakü ve Moskova mağazalarımız da yurt dışında CASA markasını taşımaktadır..

Birleşik Devletlerdeki  Casa New York  mağazalarımız ile birlikte, farklı bir konsept ve farklı anlayışla oluşturulan Atelier markası da bir Casa iştiraki olarak New York ta oldukça önemli bir konumdadır..

Tüketicileriyle oluşturduğu duygusal bağ ile her zaman bir farkındalık yaratmayı başarmış bir marka olan Casa, yeni koleksiyonlarında da yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanıyor.

2012 yatırım planları doğrultusunda gerek  yurt içinde, gerekse yurt dışında mağaza zincirlerini genişleten Casa Mobilya'nın tasarım anlayışını kalite, estetik, trend, dayanıklılık ve konfor oluşturuyor.

Yeni mağaza konseptinde de Casa'nın bu tasarım anlayışını görmek mümkün.

Casa Mobilya; müşterilerini performans ve teknolojisi ile sıradanlıktan uzak, mevcut trendleri yakından takip eden, gelecekteki yaşam biçimlerinin sezinleyen estetik bir tarzın yansıtıldığı yeni ürünlerini görmek üzere sizleri  davet ediyor…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Casa Mobilya MASKO’da mağaza açtı!
  • 28.06.2012 11:48

Casa Mobilya MASKO’da mağaza açtı!

Kalamış, Feneryolu, Etiler ve Modoko’ dan sonra Casa Mobilya şimdi de İstan ...