maritbet girişmaritbet
Carlstahl geniş ürün yelpazesi ile hizmet sunuyor!

Carlstahl geniş ürün yelpazesi ile hizmet sunuyor!

130 yıldır 28 ülkede hizmet vermekte olan Almanya merkezli Carlstahl, geniş ürün yelpazesinin temelini paslanmaz çelikten imal edilen halatlar, ağlar ve uç bağlantı noktalarından oluşturuyor

 

130 yıldır 28 ülkede hizmet vermekte olan Almanya merkezli Carlstahl, geniş ürün yelpazesinin temelini paslanmaz çelikten imal edilen halatlar, ağlar ve uç bağlantı noktalarından oluşturuyor. Carlstahl, ETA sertifikalı üretimin yanı sıra uygulama, planlama, tasarım ve proje aşamasında da hizmet veriyor.
 
Ürün Grupları, Uygulama Alanları ve Avantajları
X-Tend: 1-4 mm çapında paslanmaz çelik halatların, kalaylanmış bakır ve paslanmaz çelik halkaların sıkıştırılmasıyla üretiliyor. Böylece esnek, şeffaf ve paslanmaz çelik örgü elde edilmiş oluyor. Emniyet ağları (site, özel konutlar, kamu binaları, AVM, köprüler), hayvanat bahçeleri çevreleme, bina cephe peyzajı, dekorasyon, helikopter pistleri, top yakalama ağları vb. birçok alanda kullanıma uygun.
 
En önemli avantajları aşırı yüke dayanma kapasitesi ve düşük öz ağırlığı. Esnek, şeffaf ve paslanmaz çelik örgüden elde edilmiş olması sayesinde farklı şekiller alabildiğinden birçok alanda rahatlıkla kullanılabiliyor.
 
I-SYS: 1-26 mm çapında paslanmaz çelik halatlar ve yaklaşık 1.200 uç bağlantı parçası sayesinde mimarlık ve endüstri alanlarında çok yönlü kullanıma olanak sağlamaktadır.
 
X-Tend ve peyzaj alanlarında uygulanabilirken, taşıyıcı halatlar, rüzgar desteği, korkuluk dolguları, güneşlik, taşıma-askı halatları ve düşmeye karşı donanım olarak da kullanılabiliyor. Taşıyıcı eleman olarak çok yönlü kullanılabilen I-SYS, 316 AISI paslanmaz çelikten üretiliyor ve bakıma ihtiyaç duymadan yıllarca sağlam kalabiliyor.
Peyzaj: Carl Stahl I-SYS, X-TEND ve Greencable ile yapılan peyzaj, kolay planlanabilir ve kurulabilir, farklı dış cephe yüzeyi ve bitkilerle de uyumlu. Dış cephe restorasyonu ve yeni binaların yapımında peyzaj, yeşil alanlar yaratmak, bazı alanları örtmek ya da ortama doğal yeşil bir etki sağlamak için uygun.
 
Bina dış cepheleri, villalar, bahçe duvarları, çitler, garajlar ve teraslarda kullanılabiliyor. X-Tend ve I-SYS ürünleri kullanılarak elde edilen ağ sistemi, standart çitlerden farklı olarak çelik üzerine galvaniz ve boyama işlemi yapılarak elde edildiğinden zaman içinde paslanma yapmıyor. Statik olarak uygulanan bina ve bahçe duvarı gibi yüzeylere fazla ağırlık vermediğinden yüzeyi yıpratmıyor.
 
LED: Işık modül sistemi ve X-Tend paslanmaz çelik ağlarının birleşimiyle modern mimari aydınlatma ve bina cephesinde görsel etkiler oluşturarak, farklı mimari tasarımlar oluşturulmasına yardımcı oluyor.
 
Bu özellik sayesinde iki boyutlu yüzeylerin medyayla ilgili işlevselliğinin üç boyutlu olarak görünmesini sağlıyor.
Bina dış cepheleri, bahçeler, reklam ve tanıtım panoları, futbol sahaları, köprüler, oteller ve AVM'lerde uygulanabilirken, dekorasyon ve aydınlatma işlerinde de kullanılabiliyor.
 
Yüksek ışık ve rüzgar geçirgenliği, 40-300 mm özel tanımlanabilir piksel boyutu, 3 boyutlu şekil seçeneği, hafiflik, video ile uyumluluk (DVI-VGA), IP 66 sınıfı koruma (açık hava şartlarına dayanıklılık) ve esnek boyutlar önemli avantajlarından.
 
Tennect: Standartlaştırılmış bağlantı sistemi, yük taşıyıcı strüktürlerin nokta veya çizgisel olarak bağlanmasına ve gerilmesine olanak sağlıyor. Ayarlanabilir üç boyutlu sistem boyutsal toleransları dengelerken, kurulum ve planlama yükünü en aza indiriyor.
 
Havuzlar, AVM, hoteller, parklar, bahçeler, hava limanları, kafeler ve plajlarda kullanılabiliyor. Gücün otomatik olarak çekme yönünde yönlendirilebilmesi, boyutsal toleransların dengelenebilmesi, kolay planlama ve montaj imkanı, onaylanmış sistem bileşenleri ve düşük malzeme kullanımı sayesinde sahip olduğu yüksek verimliliği önemli avantajları.
 
Referanslar
- Royal Clock Tower, Mekke (Güvenlik ağı)
 
- Berlin Havalimanı, Almanya (Güvenlik ağı)
 
- Tenerife Loro Parque Zoo, İspanya (Hayvan kafesi)
 
- World Expo 2010 Pavilion, Şangay
 
- Zorlu, İstanbul (Güvenlik ağı ve korkuluk projesi)

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hatay'da teslim edilen depremzede köy evleri havadan görüntülendi
  • 30.11.2023 12:16

Hatay'da teslim edilen depremzede köy evleri havadan görüntülendi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce ...

Deprem konutlarının peyzajı ve donatıları büyüledi!
  • 28.11.2023 16:03

Deprem konutlarının peyzajı ve donatıları büyüledi!

Gaziantep İslahiye'de inşası devam eden ve tamamlanan deprem konutlarının peyzaj ...

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek
  • 05.09.2022 10:54

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek

TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan, 8 öğrenciden oluşan İTÜ'nün "Vefa" takımı projele ...

Gürkan: "Selimiye Meydanı, Türkiye'deki en büyük meydanlardan olacak"
  • 02.04.2022 16:21

Gürkan: "Selimiye Meydanı, Türkiye'deki en büyük meydanlardan olacak"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Selimiye Meydanı'nın çalışmalar tamamlandı ...

Selimiye Camisi meydan düzenlemesi Ramazan Bayramı'nda tamamlanacak
  • 18.02.2022 17:25

Selimiye Camisi meydan düzenlemesi Ramazan Bayramı'nda tamamlanacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce ...

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!
  • 29.11.2021 16:25

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle İnnovia 2 projesindeki bir ...