maritbet girişmaritbet
BSH Dünya Gelecek Günü’ne sponsor oldu

BSH Dünya Gelecek Günü’ne sponsor oldu

Türkiye’de Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau markalarıyla tüketiciyle buluşan BSH ev aletleri, Fütüristler Derneği öncülüğünde bu yıl ikincisi kutlanan Gelecek Günü’ne ana sponsor olarak destek verdi

Enerji etkinliği ve kaynak tasarrufu alanında önde gelen şirketlerden biri olan BSH ev aletleri, bu yıl 1 Mart'ta ikinci kez kutlanan Dünya Gelecek Günü etkinliklerine ana sponsor olarak, geleceğe bakış açısını paylaşma fırsatı buldu. BSH ev aletleri sponsorluğunda Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte ünlü Fütürist Gerd Leonhard, İskandinavya'nın ve dünyanın önde gelen tanınmış fütüristlerinden Anne Skare Nielsen, Future Navigator'un en parlak fütüristlerinden Louise Fredbo Nielsen ve BSH ev aletleri Türkiye CTO'su Dr. Juan Ignacio Conrat ve gelecek ve sürdürülebilirlik ortak paydasında buluşan birçok katılımcı, insanlığın geleceği konusunda görüşlerini paylaştılar. BSH ev aletleri Türkiye CTO'su Dr. Juan Ignacio Conrat da etkinlikte yaptığı konuşmada, insanlığın geleceği ve ev aletleriyle ilgili temel meselelerde pek çok bağlantı olduğunu düşündüklerini, bu yüzden Dünya Gelecek Günü'ne ana sponsor olarak destek vermenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Conrat, “İnsanların bütçesine uygun ilk ev aletleri, 20'nci yüzyılın başlarında piyasaya devrim niteliğinde bir giriş yaptı ve ev işlerine harcanan yorucu vakit azalmaya başladı. 

Zamandan sağlanan bu tasarruf, insanlık adına birçok gelişim için uygun bir ortam hazırlamış oldu. O zamanlar, ev aletleri insanlığın geleceğine ışık tutan araçlar olarak görülüyordu; ancak günümüzde hayatımızı kolaylaştıran ev aletlerinin bu önemli rolü unutulmaya yüz tutuyor. İnanıyoruz ki, günümüzde ve yakın gelecekte, ev aletleri insanlığın enerji ve su tasarrufu gibi temel meselelerinin çözümüne katkı sağlamaya devam edecek ve daha da önemlisi insanların sorun çözme potansiyellerinin önünü açacak veya ‘yalnızca' insanların hayatını gerçek anlamda keyifli kılacak. Öyle görünüyor ki, ‘beyaz eşyalar' her zaman bir devrim olarak günlük hayatımızın ayrılmaz parçaları olarak geleceğe ışık tutacak.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BSH Dünya Gelecek Günü’ne sponsor oldu
  • 01.03.2014 12:58

BSH Dünya Gelecek Günü’ne sponsor oldu

Türkiye’de Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau markalarıyla tüketiciyle buluşan ...

BSH Türkiye, 2015'e kadar 300 milyon euroluk yatırım yapacak!
  • 30.05.2013 08:35

BSH Türkiye, 2015'e kadar 300 milyon euroluk yatırım yapacak!

Bağlı olduğu ülke sayısı 30'a çıkan BSH Türkiye, bölgesel üs olma yolunda 2015'e ...

BSH Küçük Ev Aleti Fabrikası 20 milyon TL yatırımla üretime başladı!
  • 26.03.2013 12:01

BSH Küçük Ev Aleti Fabrikası 20 milyon TL yatırımla üretime başladı!

2015’e dek Türkiye’ye 300 milyon Euro yatırım yapma kararı alan BSH Ev Aletleri ...

BSH Ev Aletleri, akıllı ev teknolojilerini IFA Fuarı’nda tanıttı!
  • 03.09.2012 07:36

BSH Ev Aletleri, akıllı ev teknolojilerini IFA Fuarı’nda tanıttı!

İnovasyon ve enerji verimliliği yatırımlarıyla öne çıkan BSH Ev Aletleri, networ ...