maritbet girişmaritbet
Bien yeni ürünleri ile UNICERA’da tasarım gücünü ortaya koyacak!

Bien yeni ürünleri ile UNICERA’da tasarım gücünü ortaya koyacak!

Bien, 2013 UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda trend belirleyecek yeni tasarımlarıyla sahneye çıkıyor

 

Her yeni koleksiyonuyla trendleri belirleyen Bien, UNICERA Fuarı'nda birbirinden farklı kolleksiyonlarıyla adından söz ettirecek. 27 Şubat – 3 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslar arası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda yeni ürünleri ile göz dolduracak olan Bien, doğallık ile dijital teknolojiyi harmanladığı ürünlerini ilk defa sergileyecek.
 
Bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan fuarda Bien, yenilikçi tasarımları, modern tasarımları ve sürprizleriyle öne çıkarak, sadece Türkiye'de değil dünya çapında da öncü bir üretici olarak seramikteki gücünü yansıtacak. UNICERA Fuarı'nın Bien için çok önemli olduğunun altını çizen Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı, “Türkiye'de dijital teknojiyle duvar karosu üreten ilk markayız. Teknoloji ve tasarımı bir araya getiren ürünlerimiz ile UNICERA Fuarı'nda farklılık yaratacağımıza inanıyoruz. Hem tasarım ve hem de üretim ekibimizin uzun süredir yaptığı çalışmaların karşılığını yeni sezonda alacağımızı düşünüyoruz. Fuara özel ürünlerimizi ilk defa sunacağımız için büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi.
 
Ürün gamına her yıl 30 ürün eklediklerini vurgulayan Savcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "2013 yılında duvar ve yer karolarının yanısıra seramik sağlık sektöründe yeni tasarımlarımızı pazara sunarak, dekorasyonda modanın belirleyicisi olmaya devam edeceğiz. 2012'de toplam 35 milyon Euro değerinde sırlı porselen ve yer karosu fabrikasına yatırım yaptık. İhracat ciromuz ise 25 milyon dolar oldu. 2013'teki hedefimiz iç ve dışsatışlar toplamı 130 milyon dolarlık ciroya ulaşmak.”
 
Bien Standı sürprizlerle dolu olacak
 
Bien, seramik ve seramik sağlık gereçleri ürünlerini UNICERA Fuarı'nda 3 hol 321 no'lu stantta sergileyecek. Dünyada kullanılan en son teknolojiye göre seçilen robotlu yüksek basınçlı döküm sistemleri, robot sırlamalar ve robot taşlama makineleri ile üretilen Seramik Sağlık Gereçleri ürünlerinin bulunacağı stant toplam 480 metrekarelik alanda kuruldu. Bien standında, seramikte toplam 30 yeni seri yanı sıra, Seramik Sağlık Gereçleri ürünlerinden de yeni ürünler sergilenecek.  
 
55 ülkeye ihracat
 
Bien, 2007 yılından itibaren dünya pazarında da 5 kıtada; Amerika, Kanada, İspanya, İsrail ve Yunanistan başta olmak üzere ihracat yaptığı ülke sayısını 28'den 55 ülkeye çıkararak, dünya seramik pazarında öne çıkan kurumlar arasına girmeyi başardı. Bien, Avrupa Birliği'nin uluslararası tasarım yarışmasında en çok derece yapan ülkelerin sıralandığı ‘Top 100 En İyi Tasarımcı Ülkeler' listesinde, Türkiye'yi ABD'den sonra ikinci sıraya taşıyan üç tasarım ekibi arasında yer aldı. 
 
Dijital seramiğin öncüsü
 
Bien, Aralık 2009'dan beri kullanmaya başladığı yer ve duvar karosu üretiminde Dijital Baskı Sistemleri ile Türkiye'de Dijital Teknoloji ile üretilen duvar karolarının ilk üreticisi oldu. Ayrıca ürün gamına her yıl 30 yeni tasarım ekleyerek ürün gamını sürekli tazeleyip genişletti. Yüksek kalitede, estetik, dayanıklı ve yenilikçi ürünlere imza atan Bien, yer ve duvar karolarında 20x42,5 cm'den 40x60 cm'ye 10x10cm'den 60x120 cm'ye kadar değişen çeşitli boyutlarda çoklu üretim yapabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

Bien, trendlere yön veren koleksiyonlarını İtalya'da sergileyecek
  • 01.09.2022 11:27

Bien, trendlere yön veren koleksiyonlarını İtalya'da sergileyecek

Türkiye ve dünya yapı sektörünün önemli oyuncularından Bien, en son teknoloji ve ...

Bien, Oversize koleksiyonları ile mekanlara şıklık katıyor!
  • 06.08.2022 12:40

Bien, Oversize koleksiyonları ile mekanlara şıklık katıyor!

Yenilikçi renk ve desenleriyle yaşam alanlarının havasını değiştiren Bien’in büy ...

Bien ileri teknolojik ürünleriyle %60’a yakın su tasarrufu sağlıyor
  • 23.03.2022 09:21

Bien ileri teknolojik ürünleriyle %60’a yakın su tasarrufu sağlıyor

Bien, dünyada kullanılabilir su kaynaklarının sürdürülebilirliğine geliştirdiği ...

Bien yerli teknolojik ürünleriyle dünyaya meydan okuyor
  • 12.03.2022 12:52

Bien yerli teknolojik ürünleriyle dünyaya meydan okuyor

Bien geliştirdiği yüzde 100 yerli teknolojik ürünleriyle, Türkiye’nin bilim ve t ...

Bien, inovatif ürünlerinin teknik eğitimi için tesisatçılarla buluşuyor
  • 23.02.2022 09:05

Bien, inovatif ürünlerinin teknik eğitimi için tesisatçılarla buluşuyor

Bien, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği tesisatçı eğitimlerine 2022 ...