maritbet girişmaritbet
Bien UNICERA’da yepyeni pazarlara yelken açtı!

Bien UNICERA’da yepyeni pazarlara yelken açtı!

Seramik ve seramik sağlık gereçleri ürünlerinin son trendleri UNICERA Fuarı’nda sergilendi. Bien Tasarım Ekibi’nin özgün tasarımlarınının sergilendiği Bien standı, hem yerli hem de yabancıların akınına uğradı

 

Mekanların değişim öncüsü Bien, UNICERA Fuarı'nda seramik karo ve seramik sağlık gereçleri ürünleri ile büyük ilgi gördü. 27 Şubat – 3 Mart 2013tarihleri arasında gerçekleştirilen Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na özel olarak tasarlanan ürünler ile donatılan Bien standı, hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerin odak noktası oldu.
 
Bu yıl 25'incisi düzenlenen UNICERA Fuarı'nda Bien, standında gerçekleştirdiği klasik müzik dinletisi ve sıradışı dans gösterisi ile dikkatleri üzerine çekti. UNICERA Fuarı'nda yaptıkları görüşmelerin yeni pazarlara açılmalarını sağlayacağını belirten Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı, fuarda birçok yeni iş bağlantısı yapma imkanı bulduklarını söyledi. Savcı, “Makedonya, Yunanistan,Bosna Hersek, Moldova, Filistin, Hindistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri'nden yeni müşteriler kazandık, siparişler aldık. Standımızı ziyaret eden yabancı şirketlerin temsilcileri ürünlerimizi çok beğendi. Özellikle yeni ürünlerimizden Alto, Saba, Fracture ve Optik serileri ön plana çıktı. Gerçekleştirdiğimiz yeni anlaşmalar ile Bien'i küresel bir marka yapma yolunda önemli adımlar atmış olduk” diye konuştu.
 
Soft renkler, modern çizgiler ile harmanlandı
 
Ürün gamına her yıl 30 ürün ekleyen Bien'in standı toplam 480 metrekarelik alana kuruldu. Bien standını donatan seramiklerde bu senenin trendleri olan soft renkler, griler, antrasitler tercih edildi. Modern çizgiler ve geometrik desenler kullanılarak modernize edilen seramiklerin kullanım alanlarının genişletilmesi amaçlandı. Stantta özellikle UNICERA'da ilk kez sergilenen Saba ürünü, geometrik ve asimetrik çizgileri ile dikkat çekti. Ayrıca sıra dışı çizgileriyle cam kırıklarının büyüleyici görüntüsünü yansıtan Fracture Serisi ile Alto Serisi ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında yerini aldı.
 
Geçen yıl adım attığı seramik sağlık gereçleri alanına kazandırdığı ürünler ile adından söz ettiren Bien, nilüfer çiçeklerinden esinlenerek tasarlanan ‘Lotus' ürünü ile banyolarda farklılık arayanların gözdesi oldu. Yenilikçi ve modern tasarımlarıyla bu alanda da büyümeyi hedefleyen Bien, seramikte olduğu kadar seramik sağlık gereçlerinde de adından söz ettiriyor. UNICERA Fuarı'nda Seramik Sağlık Gereçleri sınıfında, Fracture, Harmony ve Poros en çok ilgi gören seriler arasında yer aldı. 
 
Bien trendlerin öncüsü oldu
 
Bien, 2007 yılından itibaren 5 kıtada; Amerika, Kanada,İsrail, Almanya, İngiltere, Fransa başta olmak üzere ihracat yaptığı ülke sayısını 28'den 55 ülkeye çıkararak dünya seramik pazarında öne çıkan firmalar arasına girmeyi başardı. Dijital Baskı Sistemleriile Türkiye'de Dijital Teknoloji ile üretilen duvar karolarının ilk üreticisi olan Bien, ürün gamına her yıl 30 yeni tasarım ekleyerek, ürün gamını sürekli tazeleyip genişletti. Yüksek kalitede, estetik, dayanıklıve yenilikçi ürünlere imza atan Bien, yer ve duvar karolarında 20x42,5 cm'den 40x60 cm'ye 10x10cm'den 60x120 cm'ye kadar değişen çeşitli boyutlarda çoklu üretim yapabiliyor. Bien, Avrupa Birliği'nin uluslararası tasarım yarışmasında en çok derece yapan ülkelerin sıralandığı ‘Top 100 En İyi Tasarımcı Ülkeler' listesinde, Türkiye'yi ABD'den sonra ikinci sıraya taşıyan üç tasarım ekibi arasında yer aldı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı
  • 12.11.2022 12:36

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı

Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen ve yıldan yıla artan istikrar ...

QUA Granite UNICERA fuarında ziyaretçilerini ağırladı
  • 11.11.2022 16:30

QUA Granite UNICERA fuarında ziyaretçilerini ağırladı

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA'da yerini alan QUA Granite, Hall ...

Bien, trendlere yön veren koleksiyonlarını İtalya'da sergileyecek
  • 01.09.2022 11:27

Bien, trendlere yön veren koleksiyonlarını İtalya'da sergileyecek

Türkiye ve dünya yapı sektörünün önemli oyuncularından Bien, en son teknoloji ve ...

Bien, Oversize koleksiyonları ile mekanlara şıklık katıyor!
  • 06.08.2022 12:40

Bien, Oversize koleksiyonları ile mekanlara şıklık katıyor!

Yenilikçi renk ve desenleriyle yaşam alanlarının havasını değiştiren Bien’in büy ...

Bien ileri teknolojik ürünleriyle %60’a yakın su tasarrufu sağlıyor
  • 23.03.2022 09:21

Bien ileri teknolojik ürünleriyle %60’a yakın su tasarrufu sağlıyor

Bien, dünyada kullanılabilir su kaynaklarının sürdürülebilirliğine geliştirdiği ...