maritbet girişmaritbet
Bi'Boya'nın yeni reklam filmi yayında!

Bi'Boya'nın yeni reklam filmi yayında!

Eğlenceli sahneleri ve hareketli müziğiyle dikkat çeken yeni film, TV ve tüm dijital mecralarda yer alıyor. 

Yapı kimyasallarının öncü markası Kalekim güvencesiyle üretilen, e-ticaret satış kanalı, tecrübeli bayi ağı ve kaliteli uygulama sunan Bi’ Usta platformuyla sektörde fark yaratmaya başlayan Bi’Boya’nın yeni reklam kampanyası yayınlandı.

Günümüz trendleri, tüketici ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen, boya ürünleri ve hizmetleriyle tüketicilerin beklentilerini kusursuz bir şekilde karşılamayı hedefleyen Bi’Boya, boya yapma sürecinin her aşamasında tüketicinin yanında yer alarak sunduğu yeniliklerle tüm bu süreci kolaylaştırıyor. 

Bi’Boya’ nın renkli dünyasının ve ayrıcalıklarının, küçük bir kızın annesiyle çıktığı hayal dünyasındaki yolculuğu üzerinden anlatıldığı reklam filminde ise tüketicilere ev boyama/boyatma işinin düşünülenden daha kolay ve eğlenceli olduğu mesajı veriliyor. Yenilikçi ve yaratıcı dekorasyon fikirleriyle de tüketiciyi özgürce harekete geçiren Bi’Boya, filmde ayrıca ailenizi ve sevdiklerinizi de işin içine katarak, boya yapmayı keyifli bir aktiviteye dönüştürebilirsiniz diyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bi'Boya'nın yeni reklam filmi yayında!
  • 17.09.2021 10:44

Bi'Boya'nın yeni reklam filmi yayında!

Eğlenceli sahneleri ve hareketli müziğiyle dikkat çeken yeni film, TV ve tüm dij ...