maritbet girişmaritbet
Bezirhan Çelik Kapı, yeni pazarlara yönelecek!

Bezirhan Çelik Kapı, yeni pazarlara yönelecek!

Golden Metal, üretim kapasitesini artırmak ve kalite standartlarını daha da sağlamlaştırmak için bu yıl yeni yatırım yapmayı hedefliyor

 

Bezirhan markasıyla beş farklı ürün grubunda hizmet veren Golden Metal, üretim kapasitesini artırmak ve kalite standartlarını daha da sağlamlaştırmak için bu yıl yeni yatırım yapmayı hedefliyor.
 
Firma, bunun için Türk ürünlerinin bilindiği ve sevildiği pazarlara açılacak. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 bin metrekaresi'nde ana üretim, 5 bin metrekaresi'nde ise yan sanayi tedarikçi alanı olmak üzere toplam 7 bin metrekare alanda faaliyet gösterdiklerini söyleyen Golden Metal Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bezirhan, çelik kapı ve yangın kapıları ürettiklerini ifade etti. Tesislerinde 30 kişiye istihdam sağladıklarını belirten Bezirhan, bunun yanı sıra 10 mağaza personeli ile satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürdüklerini bildirdi.
 
Bu yıl ihracata hızlı bir giriş yaptıklarının altını çizen Bezirhan, sadece Irak pazarına 300 bin dolar tutarında ihracat gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bu yıl ilk olarak İran'a 500 adet kapı için anlaşma metnini hazırladıklarından bahseden Bezirhan, “Önümüzdeki günlerde ürünlerimizi göndereceğiz. Kuzey Irak ve Tahran'da bu yıl içinde en az birer fabrika satış mağazası ya da showroom açmayı düşünüyoruz. Bu amaçla yürüttüğümüz çalışmalar henüz olgunluk aşamasında" açıklamasını yaptı.
Hedef pazar olarak daha çok ABD, Ortadoğu ve Afrika pazarlarını düşündüklerini ifade eden Bezirhan, Gürcistan ve Türk cumhuriyetleri ile görüşme halinde olduklarını kaydetti.
 
İç piyasada ise kurumsal görüşmelere ağırlık verdiklerini söyleyen Bezirhan, “Büyük konut projelerinin anlaşmalarını imzalama aşamasına geldik. Mersin mağazamızın etkinliği ile akdeniz bölgesinde ciddi bir pazar payı yaratıldı. İstanbul mağazamızın yoğun faaliyetleri ile de pazardan daha fazla pay almayı hedefliyoruz” dedi.
 
Son kullanıcı için üretilen ürünleri dışında, B2B ilişkilerle, desen transfer tekniği ile ahşap desenli veya elektrostatik toz boyalı ürünler için de çözüm ortağı olarak hizmet verdiklerine de değinen Erol Bezirhan, “Bezirhan ticari markasıyla, beş farklı ürün grubu ile her bütçeye uygun seçenekler sunuyoruz. Bunun yanı sıra kaliteden asla taviz vermeyen çözümler üreterek müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.
 
Yurtiçi ve yurtdışında birçok noktada bulunduklarını söyleyen Erol Bezirhan, Trabzon, Adana, Manisa, Bodrum, Muğla, Antalya ve Van gibi şehirlerde bayileri aracılığı ile hizmet verdiklerini, Mersin ve İzmir'de ise fabrika satış mağazalarının bulunduğunu, ocak ayında faaliyete geçen İstanbul mağazasıyla birlikte fabrika satış mağazalarının sayısını üçe çıkardıklarını aktardı. Ürün çeşitliliklerininden ve özelliklerinden bahseden Bezirhan, “Gold 1 model ürünlerimiz, fiyat ve performans oranı ile öne çıkan, pratik, kullanışlı ve konut projeleri için uygun. Gold 2 model dediğimiz ürünlerimiz ise dayanıklılık, sağlamlılık ve estetiği bir arada sunuyor, lüks konut projeleri ve orta - üst gelir grubuna alternatif çözümler sunuyor. Gold 3, Gold 8 ve Gold 9 model ürünlerimizde de estetik ve işçiliğin göz doldurduğu, lüks konut projeleri ve üst gelir grubuna hitap ediyor” dedi.
 
Sektöre yönelik çelik kapı ve yangın kapıları üretimi yaptıklarını söyleyen Erol Bezirhan, “Firmamız yalnızca ürettiği ürünlerle değil, çözüm ortaklarının katkılarıyla sunduğu, mutfak ve banyo dolapları, lavabolar, iç oda kapıları gibi ürünlerle de öne çıkıyor. Gold 4 model ürünlerimiz ise tamamen çelik olması, bu nedenle ısı, ses ve korozyona direnci ile dayanıklılığı, ahşap deseni ile estetik görünümü, hiçbir orman ürünü kullanılmaması ile çevreye duyarlı, estetik ve sağlamlığı bir arada arayan tüketiciler için cazip bir çözüm oluyor. Bu ürün doğrudan dış koşullarda sergilediği performans ile villalar gibi dış cephede kullanım için en uygun çözüm. Serenli Panel ürün grubumuz ise geniş ürün seçeneği ve uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor” ifadesini kullandı.
 
“Dört faydalı model ve patent başvurusu yapacağız”
 
'Bezirhan' tescilli ticari markasıyla üretim yaptıklarına değinen Bezirhan, “Yıl içinde, Ar-Ge ekibimizin yoğun çalışma programı sayesinde, en az dört faydalı model veya patent başvurusu daha yapmayı düşünüyoruz. Üretim kalitemizi, ISO 9001, TSE ve CE belgeleri ile kanıtlamış bulunmaktayız. Yıl içinde, ulusal ve uluslararası düzeyde, yangın kapılarımız için 60-90 ve 120 dakika dayanım belgelendirme faaliyetlerimiz de sonuçlanacaktır. Firma olarak yurtiçi ve yurtdışı fuarlara da ilgi gösteriyoruz” diye konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konya'daki güneş enerjisi santrali milli ekonomiye katkı sağlıyor
  • 04.10.2018 12:56

Konya'daki güneş enerjisi santrali milli ekonomiye katkı sağlıyor

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde kurulu güneş enerjisi santrallerinden elde ed ...

Kaiser Pvc, kapı ve pencerede doğrama kapasitesi ile ilk üçte yer alıyor!
  • 20.07.2013 09:04

Kaiser Pvc, kapı ve pencerede doğrama kapasitesi ile ilk üçte yer alıyor!

Kaiser Pvc, bu yıl yeni yatırımlar yaparak, üretimini günlük 500 adetten 750 ade ...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, KOSB Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışını yaptı!
  • 19.05.2013 09:11

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, KOSB Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışını yaptı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'de bazı açılış törenlerine katıldı ...

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı!
  • 23.01.2013 13:09

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı!

Mobilya fabrikasında çıkan yangın, 6 saat süren çalışma sonucu söndürüldü ...

İron İnşaat, 2012’yi verimli geçirdi!
  • 17.01.2013 08:23

İron İnşaat, 2012’yi verimli geçirdi!

İron İnşaat, 2012 yılını verimli geçirdi. Firma, bu yıl da aynı ivmeyi sürdürmey ...

Mitsan, mobilya ve yatak sektörlerine yönelik çalışıyor!
  • 30.11.2012 11:47

Mitsan, mobilya ve yatak sektörlerine yönelik çalışıyor!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Mitsan, mobilya ve yatak sektör ...