maritbet girişmaritbet
Beş şubeyle 23 milyon lira ciro kazanacak

Beş şubeyle 23 milyon lira ciro kazanacak

Beyaz Fırın, 1.5 yıl önce başlattığı yenilenme sürecine devam ediyor

Temeli 1836 yılında Cosmo Stoyanof tarafından Balat'ta atılan Beyaz Fırın, beş şube ile bu yıl 23 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Şirketin 2015 yılı ciro hedefi ise, 2015 te yeni açılması planlanan 2 mağaza ile 32 milyon TL olarak belirlendi. Aylık ortalama 85 bin ziyaretçiyi ağırlayan, bu rakamı gelecek yıl 120 bine çıkarmayı planlayan kuruluşun hedefinde, üç yıl içinde yedi yeni şube daha açmak bulunuyor. Beyaz Fırın'ın beşinci kuşak temsilcisi olan ve aynı zamanda Genel Müdürlük görevini sürdüren Nathalie Stoyanof Suda, “Biz 5 şube ile 50-60 şubeye sahip olanların cirosunu yapıyoruz. Bu da bizim için kalitenin nicelik olarak değil nitelik olarak ön planda olmasının göstergesi. Bu yüzden butik olma gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

AVM'lere girecek

Anadolu Yakası'nda Kadıköy, Çiftehavuzlar, Suadiye, Erenköy ve Ataşehir'de faaliyet gösterediklerini belirten Suda, “Avrupa Yakası'nda da uygun bir lokasyonda şube açmak için yer arayışlarımız sürüyor” diye konuştu.

Avrupa yakasında lokasyon bakarken çok ciddi araştırmalar yaptıklarını ifade eden Suda şöyle konuştu: “Avrupa Yakası tüketicisine ulaşmamız için doğru lokasyonu bulmamız gerekiyor. Öncelikle Etiler bölgesini araştırıyoruz. Bugüne kadar AVM'lerde yoktuk ama bundan sonra çok seçici olmak kaydıyla, Anadolu ve Avrupa Yakasında seçkin AVM'lerde olacağız. Bununla ilgili olarak görüşmelerimiz sürüyor.”

Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beş şubeyle 23 milyon lira ciro kazanacak
  • 21.10.2014 11:07

Beş şubeyle 23 milyon lira ciro kazanacak

Beyaz Fırın, 1.5 yıl önce başlattığı yenilenme sürecine devam ediyor ...