maritbet girişmaritbet
Beğendik 42’nci mağazasını bugün hizmete açtı!

Beğendik 42’nci mağazasını bugün hizmete açtı!

Bugün (27 Haziran) açılışı gerçekleştirilen mağazasında pastane, soğuk içecekler, balıkçı, kasap, manav, şarküteri, restoran, kahve evi, mantıcı, zücaciye, iç giyim, ev tekstili reyonları ile Beğendik, 2 bin 500 metrekare alanda 200 çalışanıyla hizmet vermeye başladı

Bugün (27 Haziran) açılışı gerçekleştirilen mağazasında pastane, soğuk içecekler, balıkçı, kasap, manav, şarküteri, restoran, kahve evi, mantıcı, zücaciye, iç giyim, ev tekstili reyonları ile Beğendik, 2 bin 500 metrekare alanda 200 çalışanıyla hizmet vermeye başladı.

Saat kulesi, su kuyusu ve adını içindeki Osmanlı çeşmesinden alan Beğendik Çeşmeli Çarşı'sı ile bir markette; mimarisiyle bir ilke imza atan Beğendik, müşterilerine farklı bir alışveriş keyfi yaşatmayı hedefliyor. Beğendik Çeşmeli Çarşı'da; Beğendik Gurme markalı sucuk ve pastırma çeşitleri, yine Beğendik özel üretimi meşhur Beğendik çikolatası, mantı, peynir ve yoğurdun bulunduğu tamamı Beğendik üretimi olan ürünler yer alıyor.

2 katlı restoran bölümünün alt katında yemek çeşitlerine yer verilirken, üst katta ise Beğendik Çeşmeli Çarşı'yı restorana bağlayan köprüyle teras alanına çıkılıyor. Bu bölümde Beğendik müşterileri bir taraftan yemeklerini yerken diğer taraftan tüm Beğendik Sokak'ı izleyebiliyorlar. Sıcak ve samimi bir alışveriş atmosferi yaratılmak istenen Beğendik Yaşamkent'te bir de çeşitli kahvelerin satıldığı, küçük masalarla döşenmiş Kahve Sokağı bulunuyor.

Beğendik, Yaşamkent Mağazası'nın açılışına özel düzenlenen kampanyayla 27 Haziran – 7 Temmuz günleri arasında mağazadan tek seferde yapılacak her 50 TL ve üzeri alışverişte müşterilerine de minder armağan ediyor.

Perakende

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beğendik, Tesco Kipa'ların yeni sahibi oldu!
  • 09.09.2015 10:08

Beğendik, Tesco Kipa'ların yeni sahibi oldu!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 mily ...

Beğendik Ankara Balgat’ta yeni şube açtı!
  • 04.08.2013 11:20

Beğendik Ankara Balgat’ta yeni şube açtı!

Perakende sektöründe 27’nci yılını tamamlayan Beğendik, büyümeye ve şubelerine y ...

Beğendik 42’nci mağazasını bugün hizmete açtı!
  • 27.06.2013 16:45

Beğendik 42’nci mağazasını bugün hizmete açtı!

Bugün (27 Haziran) açılışı gerçekleştirilen mağazasında pastane, soğuk içecekler ...