maritbet girişmaritbet
BAUMIT iş ortakları ile Antalya’da buluştu

BAUMIT iş ortakları ile Antalya’da buluştu

Baumit, 2014 yılı kapsamında renovasyon çalışmalarına ağırlık verecek

BAUMIT Türkiye, Baumit İş Ortakları Zirvesi'nin 2014 yılı buluşmasını Antalya'da gerçekleştirdi. 21-23 Şubat tarihleri arasında Antalya Calista Luxury Resort Hotel'de gerçekleşen buluşmanın ana teması ise, başarılı bir yılı geride bırakan markanın 2014 hedefleri doğrultusunda “Birlikte daha ileriye” oldu. “Birlikte daha ileriye” konsepti ile gerçekleştirilen Baumit İş Ortakları Zirvesi 2014'ün açılış konuşmasını Baumit Türkiye Genel Müdürü Batuhan Besler yaptı. Batuhan Besler konuşmasında, 2013 yılında inşaat sektörünün gelişme rakamlarının üzerinde bir performans göstererek yaklaşık yüzde 20 oranında büyüdüklerini kaydederek, bayilerine gösterdikleri bu başarıdan dolayı teşekkür etti. 2014 yılından beklentilerinin de yine çift haneli bir büyüme olduğunu belirten Besler, 2013 yılının değişim 2014 yılının ise performans yılı olacağını açıkladı. Baumit'in yenilikçi yapısının önemli bir kaynak olduğunu vurgulayan Batuhan Besler, mevcut ürünlerin yanı sıra 2014 yılında yeni ürünlerle sadece uzman oldukları ısı yalıtım alanında değil, yeni ürün gurubu su yalıtımı gibi farklı ürün grupları ile de gelişme göstermeyi hedeflediklerini kaydetti. Yeni projeler kadar renovasyon konusunda da iddialı olacaklarının altını çizdi.

Baumit Satış Müdürü Erdal Bozok ise, 2013 yılında başlayan değişim süreci ile satış ekibi ve satış kanalları konusundaki gelişmelere değindi. Toptancı, proje, uygulamacı gibi farklı kanallarla büyüme hedeflediklerini belirten Bozok, büyük projelerde her zaman olduğu gibi markanın zengin ürün gamı ve kalitesi ile var olmayı planladıklarını, bununla beraber 2014 yılında özellikle renovasyona ağırlık verileceğini vurguladı. Bu nedenle özel olarak hazırlanan Renovasyon Paketi'nin içeriği ve özellikleri ile ilgili bilgiler aktarıldı. Toplantıda ayrıca 2014 yılında ürün gruplarına eklenen yeni ürünler de uygulamaları ile birlikte tanıtıldı. 

Pazarlama aktiviteleri konusunda bilgiler paylaşan Pazarlama Müdürü Candan Mumcuoğlu ise yine renovasyona ağırlık veren bir stratejilerinin olduğunu; aynı zamanda sosyal medya ayağında da 2014 yılında daha yoğun çalışmalar yapılacağını belirtti.

İnteraktif bir şekilde geçen toplantıların ardından Baumit bayilerine Antalya'nın güzel havasından ve doğasından da faydalanarak Kurşunlu Şelalesi ve Perge tarihi kentini de içeren bir gezi düzenlendi. 

Baumit İş Ortakları Zirvesi 2014, Gala Yemeği ve Ödül Töreni ile son buldu. 2013 yılında en yüksek ciroya ulaşan bayilerin ödüllendirildiği törende, başarı plaketleri sunuldu.  Plaket alan bayiler adına dikilen fidan sertifikaları da takdim edildi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BAUMIT iş ortakları ile Antalya’da buluştu
  • 04.03.2014 12:43

BAUMIT iş ortakları ile Antalya’da buluştu

Baumit, 2014 yılı kapsamında renovasyon çalışmalarına ağırlık verecek ...