maritbet girişmaritbet
Batıbeton, Ar-Ge çalışmalarına odaklandı!

Batıbeton, Ar-Ge çalışmalarına odaklandı!

Batıbeton, ürün ve hizmet kalitesi ile birlikte müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik faaliyetlerine devam ediyor

 

Hazır beton üretimine başladıkları ilk günden itibaren kendilerini sürekli yenilediklerini ve güncel teknolojiyi takip ettiklerini vurgulayan Batıçim Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Egeli, ürün ve hizmet kalitesi ile birlikte müşteri memnuniyetini hedeflediklerini kaydetti.
 
Firmalarının çevre duyarlılığı ile yatırımlarına devam ettiğini belirten Egeli, “Bütün tesislerimizde bulunan yüksek donanımlı laboratuvarlarımızın yanında, TS EN 17025 şartlarını sağlayan merkez kalite kontrol laboratuvarında ürün performansının arttırılmasına yönelik olarak Ar-Ge çalışmaları yapıyoruz. Firma olarak tüm çalışanlarımızın katılımı ile toplam kalitenin artacağı bilincindeyiz. Dolayısıyla çalışanlara sürekli iç ve dış eğitimler veriyoruz” dedi.
 
Batıçim olarak Batıbeton markası ile hazır beton üretimi yaptıklarını anlatan Bülent Egeli,  inşaat sektörünün artan beton ihtiyacının karşılanması ve hazır beton bilincinin yayılması amacıyla Batıbeton markasını sektörün hizmetine sunduklarını ifade etti. Hazır beton üretimine 1986 yılında İzmir Bornova'da başladıklarını söyleyen Egeli, bugün İzmir, Manisa ve Aydın ili ve ilçelerinde 15 hazır beton tesisi ve 19 hazır beton santrali ile saatte 2 bin metreküplük kapasitede üretim yaptıklarını aktardı. 
 
Egeli, “Tüm tesislerimizle, toplam 33 pompa ve 130 transmikserden oluşan büyük filomuzla, yedi gün 24 saat hizmet verebiliyoruz. En son teknoloji ile donatılmış santrallerde üretim yapan Batıbeton, standart betonların yanında çok özel ihtiyaca yanıt verebilecek nitelikteki özel betonlar da üretiyor” şeklinde konuştu.
 
Tüm hazır beton tesislerinin KGS tarafından G İşareti Uygunluk, KGS Uygunluk ve TSE tarafından TSE Uygunluk Belgeleri ile belgelendirildiğini belirten Egeli, ayrıca tüm hazır beton tesislerinin TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS 18001 OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahip olduğunu kaydetti. Hazır beton üretim santrallerinin son teknoloji ile üretim yaptığına dikkat çeken Egeli, şöyle devam etti:
 
“Santrallerimiz çok hassas tartım, yüksek performanslı beton üretimine elverişli, etkili karıştırıcı ekipmanlarına ve tam otomatik sistemlere sahip. Bu santrallerimiz, üretimin ve hedeflenen kalitenin sürekliliğini sağlayan destek ekipmanlarla donatılmış durumda. Yaz aylarında beton üretimi için anormal hava koşulu olarak nitelendirilen sıcak hava nedeniyle, taze beton sıcaklıklarını kontrol altına almak için yine tüm tesislerimizde faal olarak çalışan chiller su soğutma sistemlerimiz bulunuyor.”
 
“TS EN 206-1 Beton Standardı'na uygun üretim yapıyoruz”
 
Tesislerinde TS EN 206-1 Beton Standardı'na uygun olarak standart betonlar ürettiklerini belirten Bülent Egeli, bunun yanı sıra birçok özel ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte özel betonlar da ürettiklerini dile getirdi. Egeli, “Tüm tesislerimizde, çeşitli çevresel etki sınıfları için tasarlanmış, C8/10'dan başlayarak C70/85 basınç dayanım sınıfına kadar olan betonlar, tüm kıvam ve çeşitli agrega tane büyüklüğü sınıflarında üretiliyor. Özel betonlar olarak ise, normal dayanımlı hafif betonlar, ağır betonlar, lifli betonlar, çeşitli renklerde üretilebilen renkli betonlar, beyaz beton, kendiliğinden yerleşen beton ve geçirimli betonları sayabiliriz” diye konuştu.
 
Önümüzdeki dönemde ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden, “müşteri odaklılık” ve “sürekli iyileşme” ilkeleri doğrultusunda faaliyetlerine devam edeceklerini anlatan Bülent Egeli, “Batıbeton olarak inşaat sektöründeki önemimizi korumaya devam edeceğiz. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza güvenli yapılar bırakmanın hepimizin görevi olduğunun bilincindeyiz” dedi.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Hazır beton sektörü, inşaat sektörünün önemli bir parçası"
  • 27.11.2018 15:10

"Hazır beton sektörü, inşaat sektörünün önemli bir parçası"

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İzmir’de “Beton Teknolojileri ve D ...

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım
  • 05.02.2018 15:44

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi, hazır beton sektörüne özgü Ç ...

THBB'den özel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi!
  • 09.10.2017 16:44

THBB'den özel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, üye firmaların 18 binden fazla personelini iş sağlı ...

Temmuzda hazır beton sektörüne güven arttı
  • 10.08.2017 09:22

Temmuzda hazır beton sektörüne güven arttı

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, ha ...

Avrupa ve Türkiye'deki beton sektörü masaya yatırıldı
  • 28.03.2015 16:16

Avrupa ve Türkiye'deki beton sektörü masaya yatırıldı

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Avrupalı misafirl ...

Avrupa Türkiye’yi hayranlıkla izliyor!
  • 21.03.2015 13:33

Avrupa Türkiye’yi hayranlıkla izliyor!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) hem yönetim kurulu toplantısını yapmak hem de ...