maritbet girişmaritbet
Baldem Yapı, 1.5 milyon TL'lik yatırım yapıyor!

Baldem Yapı, 1.5 milyon TL'lik yatırım yapıyor!

Duşa kabin ve banyo grubu ürünler ağırlıklı olmak üzere faaliyet gösterdiklerini söyleyen Baldem Yapı, 2013 yılında da ürün çeşitliliğini artırarak yatırımlarını sürdüreceklerini belirtti

Duşa kabin ve banyo grubu ürünler ağırlıklı olmak üzere faaliyet gösterdiklerini söyleyen Baldem Yapı Market Genel Müdürü Bülent Fidan, 2013 yılında da ürün çeşitliliğini artırarak yatırımlarını sürdüreceklerini belirtti. Toprak Seramik Bayiliğini alarak 1.5 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını dile getiren Fidan, bu yeni katılımın güçlerini artıracağını söyledi.

Türkiye'de adımızı duyurduk

Bölgelerinde toptan dağıtım ana bayi olduklarını belirten Fidan, "Toprak Seramik bayiliği firmamızın gücüne güç katacak. Bölgede toptan dağıtım ana bayi olma özelliğini taşıyoruz. Yeni bayi ve depo alanımız için 3 bin metrekarelik ve 1.5 milyon TL'ye mal olacak yatırımı hayata geçiriyoruz" dedi. Firmanın, satış, pazarlama ve dekorasyon alanında 2009 yılında faaliyete başladığını belirten Fidan, büyüme odaklı çalıştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: "2010 yılında kurumsallaşan firmamız Türkiye genelinde adını duyurmaya başardı. Yaptığı yatırımlar ve bayi kanalıyla her geçen yıl daha da büyüyoruz. Öncelikli prensibimiz müşteri memnuniyeti. Projeleri 3 boyutlu hazırlıyoruz. En son aşamada müşteri onayının ardından üretime başlıyoruz. Bu süreçten önceki bütün safhalardaki işlemlerden de hiç bir ücret talep etmiyoruz."

"2013 ihracat yılımız olacak"

Aylık duşa kabin üretim kapasitelerinin 3 bin adet olduğunu açıklayan Fidan, başta Yunanistan olmak üzere  çeşitli ülkelere ihracat yaptıklarını da dile getirerek, "2013 yılı ihracat yılımız olacak" diye konuştu. Hedeflerinde Avrupa ülkelerinin olduğunu vurgulayan Fidan, iç pazarda da kendilerini daha çok göstermeyi amaçladıklarını kaydetti. İstanbul pazarında da açıldıklarını aktaran Fidan, "İstanbul bizim için çok önemli bir pazar. Buraya yeni bir depo ve idari bina yatırımı yaptık. Bu önemli pazarda tadilat ve dekorasyon olarak hizmet veriyoruz. Şu anda İstanbul'da 5 bin konutluk proje gerçekleştiriyoruz. Bu proje ile adımızı tüm Türkiye'ye duyuracağız" dedi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baldem Yapı, 1.5 milyon TL'lik yatırım yapıyor!
  • 20.06.2013 13:08

Baldem Yapı, 1.5 milyon TL'lik yatırım yapıyor!

Duşa kabin ve banyo grubu ürünler ağırlıklı olmak üzere faaliyet gösterdiklerini ...

Baldem Yapı Market 2013 yılında şube sayısını 500’e çıkarmayı hedefliyor!
  • 07.03.2013 10:09

Baldem Yapı Market 2013 yılında şube sayısını 500’e çıkarmayı hedefliyor!

Yurt genelinde 300‘e yakın bayisi bulunan Baldem Yapı Market, 2013 yılı için bu ...

Baldem Yapı Market 2013 yılında bayi sayısını 500’e çıkaracak!
  • 11.01.2013 09:42

Baldem Yapı Market 2013 yılında bayi sayısını 500’e çıkaracak!

Yurt genelinde 300'e yakın bayisi bulunan Baldem Yapı Market, 2013 yılı için bay ...