maritbet girişmaritbet
ATS Şirketler Grubu’ndan hemen teslim konut ve işyerleri!

ATS Şirketler Grubu’ndan hemen teslim konut ve işyerleri!

ATS Şirketler Grubu, işletmelere ve konutlara anahtar teslimi projeler üretirken, gerek bireysel gerekse kurumsal güvenlik donanımlarını kullanıcıların hizmetine sunuyor

 

ATS Şirketler Grubu, işletmelere ve konutlara anahtar teslimi projeler üretirken, gerek bireysel gerekse kurumsal güvenlik donanımlarını kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Güvenlik, yenilenebilir enerji ve medya alanlarında hizmet veren ATS Şirketler Grubu, işletmelere ve konutlara anahtar teslimi projeler üretirken, gerek bireysel gerekse kurumsal güvenlik donanımlarını kullanıcıların hizmetine sunuyor.

İş yeri, atölye, KOBİ, sanayi kuruluşu, alışveriş merkezleri, sinema, hastane, ev ve villa ile yerleşim sitelerine kadar çok geniş bir yelpazenin güvenlik sektöründeki faaliyet alanlarını oluşturduğunu belirten ATS Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı R. Aytekin Ürker, “Bilimsel araştırmalar, insanın en temel ihtiyaçlarından birinin, güvende olma ihtiyacı olduğunu ifade ediyor. Bizler de bu ihtiyacı en profesyonel ve yetkin biçimde giderecek donanımı sunuyor ve uluslararası standartlara uygun ve kaliteli ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Deneyimli montaj ekiplerimiz ve etkili satış sonrası destek hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlayarak, teknolojik gelişmeleri, müşterilerimizin beklentilerine uygun biçimde yenilikçi çözümler geliştirerek gidermek için tüm bilgi ve birikimimizi paylaşıyoruz” dedi.

Türkiye'nin akıllı binalar ve evler konusunda geç kaldığının altını çizen R. Aytekin Ürker, teknolojinin imkânlarını en iyi şekilde kullanmak gerektiğini söyledi. Güvenlik sistemleri üzerinde insanlar tarafından en etkili olan özelliğin, uzaktan erişim olduğunu dile getiren Ürker, “Uzaktan erişim sayesinde kişiler evlerinde değillerken, evde olanları görebiliyor. Örneğin aile çalışıyor, evde bakıcı var, kişiler internet bağlantılı bilgisayarlarından veya mobil cihazlarından rahatlıkla bağlanıp gerçek zamanlı izleme yapabiliyor. İş yerleri için de aynı şey geçerli. Gelişen teknoloji, kilometrelerce uzaktan kişilerin istediği yeri izlemesine olanak sağlıyor” şeklinde konuştu.

ATS Şirketler Grubu bünyesinde, yenilenebilir enerji hizmetleri verdiklerini ve çalışmalarını sürdürülebilir çözüm ortaklıklarına dönüştürdüklerini belirten R. Aytekin Ürker, son olarak, 2009 yılında bünyelerine ‘Haber Revizyon Medya' organlarını kattıklarını aktardı. Bununla beraber hizmet ağlarını genişlettiklerini kaydeden Ürker, sözlerine şunları ekledi: “Bu alanda da adımızı yerli ve yabancı basında duyurur hale gelmiş olmanın gurunu yaşamaktayız. Amacımız; elektronik, güvenlik, şahsi koruma, yenilenebilir enerji ve ulusal medya kuruluşları arasında en üst sırada yer alarak; bu hizmet alanlarında sektörel liderliği üstlenen bir kurum olmak. Hizmet sunduğumuz alanlarda, inovatif çözümler geliştirmek; konusunda uzman personelimizle birlikte üst düzey müşteri memnuniyeti elde etmek ve bu hizmetlerimizi, kalite prensiplerimize bağlı kalarak gerçekleştirmek.”

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul trafiği, TUDES ile sıkı denetleniyor
  • 02.10.2018 11:51

İstanbul trafiği, TUDES ile sıkı denetleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Toplu Ulaşım Hizmeti Kalite Değ ...

Asansörlere sıkı takip!
  • 24.09.2018 08:39

Asansörlere sıkı takip!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, can güvenliği açısından yüksek risk taşıyan ürünl ...

Kaçak hafriyat dökümü yapana 175 bin TL ceza!
  • 23.03.2018 10:57

Kaçak hafriyat dökümü yapana 175 bin TL ceza!

Hafriyat kamyonlarının hızlarını, döküm yaptıkları yerleri anbean izleyecek yeni ...

ATS Şirketler Grubu’ndan hemen teslim konut ve işyerleri!
  • 27.11.2012 15:42

ATS Şirketler Grubu’ndan hemen teslim konut ve işyerleri!

ATS Şirketler Grubu, işletmelere ve konutlara anahtar teslimi projeler üretirken ...