maritbet girişmaritbet
Atlas Nano Halı Mağazaları, yurtdışında açılmaya devam ediyor

Atlas Nano Halı Mağazaları, yurtdışında açılmaya devam ediyor

Atlas Halı “Nano Halı” ile tüm satış noktalarında piyasaya çıktığı andan itibaren hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük ilgi görüyor

Atlas Halı, kendi kendini temizleyen ve leke barındırmayan “Nano Halı” ile dünyada bir buluşa imza atmıştı. Atlas Halı “Nano Halı” ile tüm satış noktalarında piyasaya çıktığı andan itibaren hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük ilgi görüyor. 

Atlas Halı, yurt dışından da gelen bayi taleplerini değerlendirmeye başladı. Öncelikli pazar olarak Türki Cumhuriyetleri'ni değerlendiren Atlas Halı'nın bayileri, bir ay içinde açılan iki “Atlas Nano Halı” mağazasının hemen ardından üçüncü ve dördüncü mağazayı açmaya hazırlanıyor. 

Dünyada saygın yeri bulunan Türk halı sektöründe 45 yıllık köklü geçmişe sahip Atlas Halı, dünyada bir ilki gerçekleştirerek sektörüne armağan ettiği inovatif ürünü kendi kendini temizleyen nano halıları, Türkiye'den sonra yurt dışında da ilgi görüyor.

Atlas Nano Halı Mağazaları”, Azerbaycan'ın yanı sıra farklı ülkelerde de açılmaya devam edecek!
Atlas Halı'nın geliştirdiği kendini temizleyen, yüzeyindeki organik kirlerin ışık altında parçalanıp yok olmasını sağlayan, leke barındırmayan “nano halı”, satışa çıktığı ilk günden itibaren tüketiciden gelen büyük ilgi ile satışları artırırken, hem yurt içinden hem yurt dışından Atlas Halı'ya gelen bayi taleplerinde de büyük bir yoğunluk yarattı. 

Yurt dışındaki bayi taleplerinde öncelikli olarak Türki Cumhuriyetleri'ni değerlendiren Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, Atlas Halı'nın yurt dışı hedeflerine ve Azerbaycan'da arka arkaya açılan Atlas nano halı mağazalarına ilişkin açıklamalarda bulundu: 

“Sektörde bir ilki yaratmış olmanın ve Atlas Nano Halı serilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun ve mutluyuz. Dünyada eşi benzeri olmayan nano halılarımız satışlarımızda büyük bir artış meydana getirdi, bayi adedimizi artırdı ve bu hızlı artış devam ediyor. Atlas'ın tüm serileri süratle Nano Halı'ya dönüştü. Yine tümü nano halı özelliği taşıyan yeni koleksiyonlarımız SERAPİ, SORBE, RAST, LOKUM, DAMLA, PETUNYA ve NERGİS'in yanı sıra daha önce halı severlere sunduğumuz ve hepsi kendi kendini temizleme özelliğine sahip diğer koleksiyonlarımızdaki ürünlerimizle ilgili olumlu görüşleri telefon, e-posta ve sosyal medya ile gelen geri bildirimlerden görüyor ve mutluluk duyuyoruz. Sadece Türkiye'de değil, dünyada benzeri olmayan özelliklere sahip Atlas nano halılarımızla ilgili yurt dışından da bayilerden yoğun talepler gelmeye başladı. Bu yoğun talep doğrultusunda, çatısı altında bulunduğumuz Naksan Holding'in de güvencesiyle, “Atlas Nano Halı” mağazaları yurt dışında da hızla büyüyeceğimize ve çok başarılı işler yapacağımıza inanıyoruz. Türki Cumhuriyetleri yanı sıra yurt dışındaki halı bayilerinden gelen Atlas Nano Halı mağazası açma taleplerini değerlendiriyoruz. Atlas Halı'nın bayileri, bir ay içinde iki “Atlas Nano Halı” mağazası açtı ve şu anda üçüncü ve dördüncü mağazayı açmaya hazırlanıyorlar. Bu da bize ayrı bir gurur ve mutluluk veriyor " dedi. 

Atlas Nano Halı'nın son derece dayanıklı olduğunu belirten Dr. Meriç Bebitoğlu, nano teknoloji ile uzun çalışmalar sonucu elde edilen kendi kendini temizleme üstünlüğü taşıyan özellikleriyle yıllarca hiç bozulmadan, ilk günkü gibi kullanılabileceğini vurguladı. 

Nilüfer çiçeğinden esinlendi

Suyun üzerinde yaşamasına rağmen su iticilik özelliğine sahip nilüfer çiçeğinden esinlenerek yaratılan Atlas Nano Halı, sıvı itici gücü ile leke barındırmıyor. Atlas nano halı, kir barındırmamanın yanı sıra gün ışığından ya da ev aydınlatmasından aldığı enerji ile bakteri ve ev akarlarını da (mite) üzerinde barındırmadan, parçalanmalarını sağlıyor. Ayrıca üzerine dökülen her türlü sıvı veya katı maddeler, peçete ile kolayca silinip çıkartılabiliyor. Ağır lekeler ise ılık su ya da renksiz kolonya kullanılarak giderilebiliyor; küçük izler de, lekenin ağırlığına bağlı olarak ışık enerjisi ile kendi kendini kısa bir süre içinde yok ediyor.

Hayat konforunu artırırken insan sağlığına da fayda sağlıyor

Atlas nano halılar ayrıca kendi kendini sürekli temizleme özelliği sayesinde sigara, duman, is, ayak kiri gibi günlük yaşamın içerisinde bulunan gözle görünmeyen kirleri de barındırmıyor. Yine bu üstün özelliği sayesinde halının renkleri zaman içinde birbirine karışmıyor, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi ışıl ışıl kalıyor. Odanın havasındaki organik toksik gazları ve kokuları ışık aldığı sürece yok eden Atlas nano halı, ısı yalıtkanlığını azaltmadan, yüksek elektrik iletkenliği sayesinde, vücutta biriken statik elektriğin atılmasına da yardımcı oluyor. 

Uluslararası test ve değerlendirme kurumu INTERTEK'in raporlarına içerdiği özel formulasyon ile yüzde 99,1 oranında bakteri barındırmayan göre Atlas nano halı, ayrıca zararlı kimyasal maddeler içermediği için evin her alanında güvenle kullanılabiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atlas Halı nano teknolojisi ile yüzde 350 büyüdü
  • 26.02.2014 14:34

Atlas Halı nano teknolojisi ile yüzde 350 büyüdü

Atlas Halı, nano halıları ile 2013'te büyüme rekoru kırdı ...

Atlas Nano Halı Mağazaları, yurtdışında açılmaya devam ediyor
  • 14.11.2013 09:43

Atlas Nano Halı Mağazaları, yurtdışında açılmaya devam ediyor

Atlas Halı “Nano Halı” ile tüm satış noktalarında piyasaya çıktığı andan itibare ...

Atlas Halı’nın satış noktası 119’dan 190’a yükseldi!
  • 14.05.2013 11:23

Atlas Halı’nın satış noktası 119’dan 190’a yükseldi!

Royal Halı bünyesinde faaliyet gösteren Atlas Halı yeni satış noktaları açmaya d ...

Atlas Halı, kir tutmayan ve kendini temizleyebilen halı üretti!
  • 24.03.2013 09:51

Atlas Halı, kir tutmayan ve kendini temizleyebilen halı üretti!

45 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin köklü firmaları arasında yer alan Atlas Halı ür ...

Atlas Halı, Masko’da yeni mağaza açtı!
  • 13.12.2012 13:39

Atlas Halı, Masko’da yeni mağaza açtı!

Türkiye'nin en güçlü halı markalarından Atlas Halı, Masko'da showroom'unu açtı ...