maritbet girişmaritbet
As Beton Kahramanmaraş’ta çok katlı yapılar inşa ediyor!

As Beton Kahramanmaraş’ta çok katlı yapılar inşa ediyor!

Prefabrik yapı sektöründe kalite, ekonomi ve hız prensibiyle üretim yapan As Beton, bölgenin ön gerilmeli tek beton üreticisi olma özelliğine sahip

Prefabrik yapı sektöründe kalite, ekonomi ve hız prensibiyle üretim yapan As Beton, bölgenin ön gerilmeli tek beton üreticisi olma özelliğine sahip. 1992 yılında faaliyetlerini başlatan firma, sektörün saygın markaları arasında gösteriliyor. AS Beton Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Cilve, ön gerilmeli prefabrik üreten firmalarının 27 metre açıklıklı çok katlı yapılar inşa ettiğinin bilgisini verdi. Cilve, “Taşıyıcı beton elemanlar, ön gerilmeli boşluklu ara kat  döşemeleri, cephe ve duvar elemanları üretiminde yıllık 400 bin metrekarelik kapasiteye sahibiz” dedi.

Bugün itibarıyla 40 bini kapalı 120 bin metrekarelik tesislerinde prefabrikasyon sektörünün tüm projelerinde yer alabileceklerinin bilgisini veren Cilve, Ar-Ge çalışmaları ve yenilenen makine parkalarıyla bu alanda iddialı olduklarını vurguladı. Oğuzhan Cilve, özellikle prefabrik fabrika bina imalatı ile bugünlere geldiklerini belirterek, “Başta Kahramanmaraş olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki sanayi tesislerini yapıyoruz. Ayrıca alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, spor tesisleri ve konutlara da üretim yapıyoruz” diye konuştu.

Santrifüj Elektrik direği imalatına 2010'da başladı

Santrifüj elektrik direği imalatı da yaptıklarını kaydeden Oğuzhan Cilve, beton direk imalatı ile farklı bir yöne girdiklerinin altını çizdi. Beton direk üretiminde Türkiye'de çok az sayıda firmanın bulunduğuna dikkat çeken Oğuzhan Cilve, bu alana yönelik olarak 2010 yılından beri çalıştıklarını açıkladı. Oğuzhan Cilve, “Grup şirketimiz Kahramanmaraş Beton ile santrifüj elektrik direği ve aydınlatma direği piyasasındayız. Bu firmamız yıllık 10 bin adet beton elektrik direği üretim kapasitesine sahip” şeklinde bilgi verdi.

Risk oranı yüksek bir işte bulunmalarından dolayı kaliteye önem verdiklerinin altını çizen Cilve, ISO 9000 ve TSE kalite belgesine sahip olduklarını bildirdi. Oğuzhan Cilve, “Yaptığımız riskli bir iş dolayısıyla kaliteden asla ödün vermiyoruz. Kalite çıtasını yüksek tutarak bir bakıma riski minimize ediyoruz” şeklinde görüş bildirdi. Son olarak firmaları bünyesinde 500 kişinin istihdam edildiğini anlatan Oğuzhan Cilve, iç pazarda başlayacak yatırımlarla birlikte hareketli bir sezonun kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

As Beton Kahramanmaraş’ta çok katlı yapılar inşa ediyor!
  • 05.07.2013 13:44

As Beton Kahramanmaraş’ta çok katlı yapılar inşa ediyor!

Prefabrik yapı sektöründe kalite, ekonomi ve hız prensibiyle üretim yapan As Bet ...

AS Beton, prefabrik yapı sektörüne öncülük ediyor!
  • 10.06.2013 11:26

AS Beton, prefabrik yapı sektörüne öncülük ediyor!

21 yıldır geleceğe yatırım yaparak büyüyen ve Türkiye'de birçok dev kuruluşun pr ...