maritbet girişmaritbet
AkzoNobel Marshall’da Fatoş Burak Özdoğan dönemi!

AkzoNobel Marshall’da Fatoş Burak Özdoğan dönemi!

AkzoNobel Marshall, “Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katmaya devam ederken, gerçekleştirdiği atama ile 2013 pazarlama hedeflerine daha hızlı ve sağlam adımlarla koşuyor

 

AkzoNobel Marshall, “Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katmaya devam ederken, gerçekleştirdiği atama ile 2013 pazarlama hedeflerine daha hızlı ve sağlam adımlarla koşuyor.

AkzoNobel Marshall'daki yeni yapılanma kapsamında 2010 yılından bu yana şirket çatısı altında Ticari Pazarlama ve Ticari Satışlar Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan Fatoş Burak Özdoğan, AkzoNobel Marshall Pazarlama ve Ticari Satışlar Müdürlüğü görevine atandı.

Hayata renk katma misyonu ve yenilenmeye odaklı vizyonu ile Türkiye'nin ve dünyanın efsane küresel markalarından biri olma yolundaki hedefini Nisan 2012'de açıklayan AkzoNobel Marshall, yenilenme çalışmalarını yeni atamalarla sürdürüyor. Türkiye'nin bir numaralı ve sektörünün en beğenilen boya markası AkzoNobel Marshall, kurumsal kimliği, mağaza yapılanması, bayi ve satış noktası sistemleri ile ürün ve hizmet yelpazesinin yanı sıra şimdi de yönetici ekibini yeniledi. Buna göre, AkzoNobel'in yeni Pazarlama Müdürü Fatoş Burak Özdoğan oldu. 2010 yılından bu yana AkzoNobel Marshall Ticari Pazarlama ve Ticari Satışlar Müdürü göreviyle başarılı çalışmalara imza atan Özdoğan, AkzoNobel Marshall'daki yenilenme hareketi kapsamında iki bin beş yüz Marshall satış noktasının yenilenmesine ve mükemmel mağazacılık uygulamalarına bizzat liderlik etti. Özdoğan, yeni görevi kapsamında Ticari Satışlar, Marka Yönetimi, Ürün Yönetimi, Renk Pazarlaması, İletişim ve Satış Sonrası Hizmetler ve Eğitim konularından sorumlu olacak.

İletişim ve pazarlama alanında 15 yıllık deneyim

1973 Adapazarı doğumlu olan Fatoş Burak Özdoğan, 1992'de Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra 1998'de İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Meslek hayatına Hillside City Club'da Resepsiyon ve Misafir İlişkileri Yöneticisi olarak başlayan Özdoğan, sırasıyla Quiksilver, Colin's/Loft, CarrefourSA ve Domino's Pizza'da, halkla ilişkiler, reklam, pazarlama, ticari ve finansal hizmetler departmanlarında yöneticilik görevleri üstlendi. 10 yılı aşkın süredir tekstil, moda, perakende ve yiyecek sektörlerinde iletişim ve pazarlama deneyimine sahip olan Özdoğan, 2010'dan bu yana AkzoNobel Marshall Ticari Pazarlama ve Ticari Satışlar Müdürü olarak görev alıyordu. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Özdoğan'ın ilgi alanları arasında snowboard, seyahat ve koşu yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AkzoNobel Marshall’da Fatoş Burak Özdoğan dönemi!
  • 26.11.2012 14:55

AkzoNobel Marshall’da Fatoş Burak Özdoğan dönemi!

AkzoNobel Marshall, “Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katm ...

AkzoNobel Marshall 2012 Renk Ailesi'nden kişilere özel mavi renkler!
  • 10.09.2012 13:16

AkzoNobel Marshall 2012 Renk Ailesi'nden kişilere özel mavi renkler!

Mevsimin giderek sarıya döndüğü sonbaharın başlangıcı Eylül ile birlikte enerji ...

AkzoNobel Marshall Hayal Alemi’nde Alica Harikalar Diyarı’na davet ediyor!
  • 04.06.2012 11:46

AkzoNobel Marshall Hayal Alemi’nde Alica Harikalar Diyarı’na davet ediyor!

AkzoNobel Marshall, 2012’nin beş ana renk trendinden biri olarak belirlediği “Ha ...