maritbet girişmaritbet
A İletişim Moskova’da yeni ofis açtı!

A İletişim Moskova’da yeni ofis açtı!

Türkiye’nin başarılı halkla ilişkiler şirketlerinden A İletişim, ikinci yurtdışı temsilciliğini Paris’ten sonra Moskova’da açtı

Türkiye'nin başarılı halkla ilişkiler şirketlerinden A İletişim, ikinci yurtdışı temsilciliğini Paris'ten sonra Moskova'da açtı. A İletişim'in Moskova temsilciliğine yurtdışında iletişim sektöründeki başarılarıyla tanınan Mübeccel Üstüner getirildi

Deneyimli kadrosuyla, müşterilerine tutarlı, etkili ve müşteri odaklı halkla ilişkiler hizmeti sunan A İletişim, son dönemde yurtiçi ataklarının yanı sıra yurtdışındaki ataklarıyla da dikkat çekiyor. İkinci yurtdışı temsilciğini Moskova'da açan A İletişim, Türkiye'nin küresel marka olmayı hedefleyen şirketlerine Rusya'da da kapsamlı PR ve Kurumsal İletişim hizmeti sunacak.

Türkiye merkezli küresel halkla ilişkiler şirketi olma vizyonuyla yola çıkan A İletişim'in Moskova ofisi, yurtdışında iletişim sektöründeki başarılarıyla tanınan ve pazarlama konusunda deneyimli bir isim olan Mübeccel Üstüner'e emanet edildi.

A İletişim'in Moskova ofisi, başta Rusya olmak üzere Türk Cumhuriyetleri (Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan, Tacikistan, Kırgızistan ve Türkmenistan) faaliyet gösteren ve göstermek isteyen yerli ve yabancı firmalara iletişim danışmanlığı hizmeti sunacak. A İletişim ofisi ayrıca tüm bölgedeki organizasyon ve event çalışmalarında da çözümler üretecek.

A İletişim Moskova Temsilcisi Mübeccel Üstüner, konuya ilişkin şunları söyledi:

‘'Rusya çok hızlı gelişen, büyük bir pazar. Rusya ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler de son yıllarda ivme kazanıyor. Moskova'da tahmini rakamlara göre 40 bin, Rusya genelinde ise 140 bin civarında Türk vatandaşı yaşıyor. Başta küreselleşmekte olan markalarımız olmak üzere pek çok Türk firması bu ülkede artan sayıda yatırım yapıyorlar, şube açıyorlar. Türk inşaat firmaları Rus pazarında saygın ve güçlü konumdalar. Kendi kurdukları plazalara ve alışveriş merkezlerine Türk firmalarını da çekiyorlar.

Rusya'nın en büyük bankası olan Sberbank'ın Türkiye yatırımı Rus devlet ve özel sektörünü cesaretlendirdi ve her iki ülkenin yatırım kuruluşları ve sektör dernekleri arasındaki görüşmelere ivme kazandırdı.

A İletişim'in Moskova ofisini açarak gelişen Rus-Türk ticaretinde yer almak isteyen tüm firmlara hizmet vermek amacındayız. Doğru planlama ve iletişimle mevcut büyük potansiyeli başarılı iş sonuçlarına dönüştürmek isteyen firmalara ihtiyaç duyacakları profesyonel desteği vermeyi ve uzun vadeli başarı öykülerinin ortağı olmak hedefindeyiz.''

“Türkiye'nin global PR Ajansı” sloganıyla Türkiye dışında da faaliyet gösteren A İletişim'in ajans başkanı Nurşen Eren ise şu açıklamayı yaptı:  “A İletişim Türkiye'nin Global PR ajansı olma yolculuğunda önemli bir adımı daha atıyor. Moskova büromuz, geçtiğimiz ay hizmete giren Paris büromuzun ardından Türkiye dışındaki ikinci büromuz… Hedefimiz, Türkiye orijinli ve Rusya'da yatırım yapan ve markalarını Rusya pazarına taşıyan markalar ile Rusya'dan Türkiye'ye aynı şekilde markalarını taşıyan firmalara medya ilişkileri, kurumsal iletişim, etkinlik ve danışmanlık hizmetleri sunmak… Ayrıca Moskova büromuz, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan ve Gürcistan pazarına da aynı hizmetleri sunacak… Türkiye ekonomisinin global bir güç olma hedefine paralel olarak, Türkiye PR sektörünün çıtasını yükseltiyoruz… Amacımız Türkiye PR sektörünün de dünya ölçeğinde hizmet sunabileceğini kanıtlamak. Bürolarımız ve yurtdışındaki projelerimiz de bunun en iyi göstergesi…”

PAZARLAMA ve İLETİŞİM SEKTÖRÜNÜN DENEYİMLİ İSMİ:

Mübeccel Üstüner kimdir?

Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu Mübeccel Üstüner, iş hayatına Arnetta Tekstil A.Ş'de pazarlama bölümünde başladı. Kariyerine gıda sektöründe devam eden Üstüner, önce Peysan Gıda A.Ş'de Peysan, Taciroğlu ve Président markalarının, daha sonra da Frigo Pak A.Ş'de Sunpride markasının sorumluluğunu alarak, bu şirketlerin pazarlama departmanı yöneticiliğini yaptı. Frakfurt'ta yaşadığı yıllarda ise medya ve iletişim sektöründe çalıştı.

A İletişim Hakkında

Türkiye'nin Global PR Ajansı

Halkla İlişkiler, Kurumsal İletişim ve Danışmanlık hizmetleri sunmak üzere kurulan A iletişim / A Communication, kurulduğu günden bu yana Türkiye ve dünyanın pek çok uluslu firmasına iletişim çözümleri üretti.

Değişen dünya ekonomisi koşulları gereği A İletişim yurtdışında da büroları ve temsilcilikleriyle hizmet veren Türkiye'nin ilk PR ajansı olma özelliğini taşıyor. Hedefimiz dünyadan Türkiye'ye; Türkiye'den de dünyaya hizmet sunan kurum ve markalara en doğru iletişim çözümlerini sunmak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rixos Krasnaya Polyana Sochi ve Ariston Thermo A İletişim ile çalışacak
  • 29.01.2014 15:25

Rixos Krasnaya Polyana Sochi ve Ariston Thermo A İletişim ile çalışacak

Rixos Hotels’in Rusya’da açacağı ilk otel olan Rixos Krasnaya Polyana Sochi ile ...

A İletişim Moskova’da yeni ofis açtı!
  • 03.05.2013 12:55

A İletişim Moskova’da yeni ofis açtı!

Türkiye’nin başarılı halkla ilişkiler şirketlerinden A İletişim, ikinci yurtdışı ...