maritbet girişmaritbet
Çanakkale Seramik ile ev dışı alanlar kimlik kazanıyor

Çanakkale Seramik ile ev dışı alanlar kimlik kazanıyor

Yaşam alanlarına yeni anlamlar kazandıran Çanakkale Seramik, dış mekanlar arasında yer alan balkon, teras ve bahçe için seçkin koleksiyonlarını ve ilham veren dekorasyon fikirlerini paylaştı.

Doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla evlerde yaşanan konforu dış mekanlara taşıyan Çanakkale Seramik, doğal görünümün huzur veren etkisini dış mekanlarla buluşturuyor. 

Rustik Wood ve Deck serileriyle dış mekanları ahşap görünümün sıcaklığıyla karşılayan, Roma ve Garden ile doğal taş dokusunu modern yaşamla bir araya getiren Çanakkale Seramik, Pera koleksiyonuyla ise mekanları tarihin ışıltılı dönemleriyle buluşturuyor. Siz de doğadaki her bir ayrıntıdan ilham alan bu özel serilerle yaşam alanlarınızı doğa ile bütünleştirebilir, evinizde yaşadığınız konforu ev dışı alanlarınıza da taşıyabilirsiniz.

Seramik ile stil sahibi duruş

Seramik artık uzun ömürlü, kolay ve hijyenik kullanımı ile sadece banyo ve mutfaklarda değil tüm yaşam alanlarında tercih edilebilir bir malzeme haline geldi. Teras, balkon gibi dış mekân zemin-duvar seçiminde aradığınız dayanıklı ve stil sahibi duruşu seramik kaplama ile yakalayabilirsiniz.

Evinizin dışa dönük yüzünde kaliteli, sağlam, şık bir görünüm yakalamak, evinizin içine girmeden önce sizde ve ziyaretçilerinizde, evinizin çarpıcı karakterine yönelik etkili bir izlenim bırakacaktır. Ev dışı alanlar için yapacağınız mimari seçimlerde dış mekân seramikleri bu etkili görünümde önemli bir rol üstlenebilir. Ev dış cephe seçiminde aradığınız dayanıklı ve stil sahibi duruşu seramik kaplama ile yakalayabilirsiniz.

İç ya da dış mekân fark etmeksizin her türlü yaşam alanı ve ortak kullanım alanında uygulanabilecek birinci sınıf sırlı porselen seramik karolar üreten Çanakkale Seramik; renk, yüzey seçenekleri, ebat ve yenilikçi ürünleriyle zengin bir koleksiyon sunuyor.

Estetik alanlar, güvenli zeminler

Kaleseramik markalarının farklı koleksiyonlarında yalnızca ev içi yaşam alanları için değil dış mekânlar ve ortak kullanım alanları için de birçok seçenek mevcut. Özel teknolojilerle üretilen seramik serileri tüm yüzeylerde size konforu sunacak özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Kale SlipFree teknolojisi ise bunlardan biri. Attığınız adımlarda güvenliğinizi ön plana alan SlipFree teknolojisi, yumuşak, pürüzsüz bir yüzeyde kaymazlığı ayarlıyor. SlipFree teknolojisi, estetik görünümün yanı sıra zeminlerin güvenliğini, kolay temizlenebilmesini ve uzun yıllar kullanılmasını sağlıyor.  R1-R3 arasındaki kaymazlık değerlerini, kullanılan alana göre ayarlayabilen bu teknoloji, farklı yüzey ve renkler için uygulanabiliyor.

Balkon ve teraslarda seramik seçimleri

Evinize yeni bir stil kazandırmak istediğinizde, balkon dekorasyonunda ilk adımları atmak en doğru seçim olabilir. Evinizin dışa dönük yüzünü stilinizle uyumlu bir şekilde anlatan balkon seramiği seçiminiz; birçok farklı etkeni dikkate almanızı gerektirir. Estetik, şık ve seçkin görünüm kadar farklı mevsim koşulları için de balkonunuza uygun kaliteli seçimler yapmalısınız. 

Balkon seramikleri, dış etkenler karşısında dirençli malzemelerden üretilmiş olmalı. Ateşe ve çizilmelere dayanıklı, bakteri, küf ve mantar üremesini engelleyen, geri dönüştürülebilir, sağlam ve hijyenik seramik, balkonunuz için de en doğru dış yapı malzemesi olarak tercih edilmeli.

İç mekânınızın klasik, modern, natürel ya da yenilikçi stilini tamamlayacak balkon seramikleri tercihleri, stilinize ait tüm ayrıntıları etkisi altına alır. Aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçireceğiniz balkonunuzda kullanacağınız balkon seramikleri üretim özellikleri dikkate alınarak seçilmeli. Böylece dekorasyonda olduğu gibi kullanım rahatlığı konusunda da doğru tercihler yapmış olursunuz.

Deck Serisi ile doğal bir dokunuş yakalayın

Deck Serisi ahşap dokusuna sahip yer karoları ile iç mekanların yanı sıra otel, ofis, kafe ve restoran gibi toplu kullanım alanlarında ve dış mekanlarda doğal bir dokunuş sunuyor. Kendinden derzli, mat ve sırlı granit yapısı ve 45x45cm boyutlarındaki karolarıyla Deck Serisi, akçaağaç, ceviz ve kiraz ağacı renklerinde ahşabın doğallığını en estetik ve dayanıklı haliyle zeminlere taşıyor.

Travertenin çekici dokusu; kemik, bej ve noce renklerin huzur veren tonları. Natura, dış mekân ve havuz kenarları için sunulan antislip seçeneği ile ister evinizde ister bahçenizde, daima arzu ettiğiniz doğallık ve estetiği buluşturuyor.

Geçmişin izlerini taşıyan Rustic Wood

Geçmişin en güzel izleri, eskitme ahşap dokusunda kendisini tekrar hatırlatıyor. Her yerde estetik bir gönünüm oluşturan mat yüzeyiyle zamanda yolculuğu yaşatan Rustic Wood Serisi, 45x45 cm ve 60x60 cm ebat alternatifleriyle sunuluyor.

Tarihin koridorlarından süzülen ışık: Pera

Pera Koleksiyonu ile balkonlarınızda nostaljik bir Akdeniz havası oluşturuyor. Yerde ve duvarda kullanılabilen Pera Koleksiyonu, balkon seramikleri seçiminizde dikkat çekici bir stil oluşturmanızı sağlayabilir. Çini karo motiflerini geçmişten bugüne modernize ederek taşıyan bu özel koleksiyon, renkli siluetiyle balkonunuzda sanatsal bir duruş da sergiler. Pera Koleksiyonu göz alıcı deseni ile zemininde ışıltılı izler bırakır. Klasik tarzınız için siyah-beyaz seçimlerle de kombinleyebileceğiniz bu koleksiyon, balkonda geçen zamana kalite katar.

Garden ile sıra dışı bir duruş

Garden, mekanlarda doğallıktan ödün vermeyen sıra dışı bir duruş sergiliyor. Seride kullanılan kaya taşlarının bir araya gelmesiyle oluşan sert taş görünümü, bulunduğu tüm alanlara özgün bir kimlik kazandırıyor. Serinin 45x45 ebatlarındaki mat ve kaymaz yüzeyleri, doğallığın rengi olan kahve ile muhteşem bir uyum içinde.

Roma kaldırımlarının esintisi

Roma kaldırımlarının esintisi, yaşam alanlarına stil sahibi bir şıklık katıyor. Roma serisinin kahve ve gri renk alternatifleri, kullanıldığı her yerde özgün ve estetik dokunuşlar kazandırıyor. 45x45 ebatlarındaki mat ve kaymaz yüzeylerle oluşturulan bütünsel görünüm ise dikkat çekici.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çanakkale Seramik ile ev dışı alanlar kimlik kazanıyor
  • 04.06.2022 16:00

Çanakkale Seramik ile ev dışı alanlar kimlik kazanıyor

Yaşam alanlarına yeni anlamlar kazandıran Çanakkale Seramik, dış mekanlar arasın ...

Çanakkale Seramik, FormArt koleksiyonunu tanıttı
  • 12.01.2022 17:01

Çanakkale Seramik, FormArt koleksiyonunu tanıttı

FormArt koleksiyonunu tanıtan Çanakkale Seramik, yeni koleksiyonda sanat ve zana ...

Kaleseramik’ten inovatif ve yenilikçi tasarımlar
  • 11.06.2021 16:34

Kaleseramik’ten inovatif ve yenilikçi tasarımlar

Kaleseramik, değişen tüketici alışkanlıklarına yenilikçi yanıtlar vermeyi sürdür ...

Çanakkale Seramik ve Kale Banyo sosyal medyanın en iyisi oldu
  • 10.06.2021 16:21

Çanakkale Seramik ve Kale Banyo sosyal medyanın en iyisi oldu

Çanakkale Seramik ve Kale Banyo 4’üncü kez sosyal medyanın en iyi markaları seçi ...

Çanakkale Seramik'ten mekanlara renkli dokunuş!
  • 10.03.2021 11:11

Çanakkale Seramik'ten mekanlara renkli dokunuş!

Çanakkale Seramik, Miniatile Koleksiyonu ile yaşam alanlarına renkli ve dinamik ...

Kale’den evlerde değişim rüzgarı başlatan kampanya
  • 02.12.2020 15:47

Kale’den evlerde değişim rüzgarı başlatan kampanya

Kale, “Kale ile evlerde değişim rüzgarı” sloganıyla, yüzde 45'e varan indirimler ...