maritbet girişmaritbet
Bien Yoga Wood, evlere dinginlik ve huzur getirecek

Bien Yoga Wood, evlere dinginlik ve huzur getirecek

Yenilikçi renk ve desenleriyle evlerin havasını değiştiren Bien’in ahşap görünümlü porselen karosu Yoga Wood, estetik ve sağlamlığı yeniden tanımlıyor. 

Bien’in, ahşabın doğallığı ve porselenin rahatlığını yenilikçi teknolojiyle buluşturduğu dikdörtgen karosu Yoga Wood, aranan dinginliğe cevap oluyor. Oak, Grey, Ivory, Venge renk seçenekleri ve ahşap detaylarıyla evlerin enerjisini yükselten Yoga Wood hem klasik hem modern zevklere hitap eden tasarımların önünü açıyor. 

Oluşturduğu ritim duygusuyla alanları zamanın ötesine taşıyor

Zemin, duvar, iç ya da dış tüm mekanlara kolayca uyum sağlayan porselen karo, uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Mat yüzeyiyle ahşabın doğallığının daha da ön plana çıkarıldığı karo, 20x120 santimetre ebatıyla uygulama kolaylığı sağlıyor. Işıltısıyla en zorlu alanlara olağanüstü genişlik hissi veriyor. Dona, darbelere ve çizilmelere karşı üstün bir dayanıklılık gösteriyor. Oluşturduğu ritim duygusuyla alanları zamanın ötesine taşıyor. 


Farklı zevklerin kendini bulacağı dekorasyon fikirlerine izin veriyor

Ahşabın estetiği ve porselenin zarafetiyle harmanlanan, birbirinden farklı zevklerin kendini bulacağı dekorasyon fikirlerine izin veren Yoga Wood, kolay temizlenebilme özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Yoga Wood, sağlamlığı, renkleri ve ahşap desenleriyle mekanlara yeni bir ilham kaynağı oluyor.  

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bien Yoga Wood, evlere dinginlik ve huzur getirecek
  • 07.06.2022 09:10

Bien Yoga Wood, evlere dinginlik ve huzur getirecek

Yenilikçi renk ve desenleriyle evlerin havasını değiştiren Bien’in ahşap görünüm ...