maritbet girişmaritbet
GurmePack ''Bir Sofra da Sen Kur'' Kampanyasını Başlatıyor!

GurmePack ''Bir Sofra da Sen Kur'' Kampanyasını Başlatıyor!

GurmePack, bu Ramazan’da hiçbir sofra yemeksiz kalmasın diye “Bir Sofra da Sen Kur” kampanyasını başlatıyor.

CRC Kurumsal'ın yemek sektöründeki 15 yıllık tecrübesiyle hayata geçirdiği paket yemek markası GurmePack, bu Ramazan'da hiçbir sofra yemeksiz kalmasın diye “Bir Sofra da Sen Kur” kampanyasını başlatıyor.  Kampanya kapsamında sokaklarda kurulan iftar çadırlarının yerine, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine iftar yemekleri ulaştırılacak. 2021 yılı için belirlenen 28 TL'lik fitre bedeli üzerinden hesaplanan menülerin yanında 6 çeşit sahur paketi de hediye edilecek.

CRC Kurumsal'ın yemek sektöründeki 15 yıllık tecrübesiyle kurduğu paket yemek markası GurmePack, “Bir Sofra da Sen Kur” kampanyasıyla Ramazan'da kurulan geleneksel iftar çadırlarını evlere taşıyor. Ramazan'da yürekleri ortak bir niyette birleştirmek amacıyla kolları sıvayan GurmePack, pandemi sebebiyle bu sene kurulamayacak olan iftar çadırlarını el birliği ile evlere taşımak için harekete geçti. Bu Ramazan, hiçbir sofra yemeksiz kalmasın diye, “Bir Sofra da Sen Kur” kampanyasını başlatan GurmePack, pandeminin aramıza mesafeler koyduğu bu dönemde, alıştığımız kardeşlik, paylaşma ve dayanışmanın devam etmesi için Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine çorba, ana yemek, yardımcı yemek ve tatlıdan oluşan iftar paketlerini ulaştıracak.

GurmePack,  2021 yılı için belirlenen 28 TL'lik fitre bedeli üzerinden hazırlanan iftar menülerinin yanında 6 çeşitten oluşan sahur paketini de hediye edecek. Kampanyaya destek olmak için, www.gurmepack.com adresi üzerinden ya da 0850 260 02 72 numaralı telefondan ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GurmePack ''Bir Sofra da Sen Kur'' Kampanyasını Başlatıyor!
  • 02.04.2021 17:28

GurmePack ''Bir Sofra da Sen Kur'' Kampanyasını Başlatıyor!

GurmePack, bu Ramazan’da hiçbir sofra yemeksiz kalmasın diye “Bir Sofra da Sen K ...