maritbet girişmaritbet
Eşbah İpekyolu, Ticaretin Yeni Merkezi Olacak!

Eşbah İpekyolu, Ticaretin Yeni Merkezi Olacak!

Eşbah Yapı'nın 25 yıllık tecrübesiyle İstanbul'a yeni imzası Eşbah İpekyolu projesinde ön talep süreci başladı.

Gayrimenkul sektörünün lokomotif firmalarından Eşbah Yapı, yepyeni projesi Eşbah İpekyolu için düğmeye bastı. İsmini, İpekyolu ticaretinin tarih boyunca önemi ve son dönemde yeniden konuşuluyor olmasından alan proje, eşsiz lokasyonu ve muhteşem mimarisiyle İstanbul'un yeni sembolü olacak. Talep toplama süreci başlayan Eşbah İpekyolu projesine yatırımcılar tarafından kısa sürede çok yoğun talep geldi.

Tüm ihtiyaçlara cevap verecek

Eşbah Yapı'nın 25 yıllık kalite ve tecrübesiyle hayata geçirilecek olan Eşbah İpekyolu, İstanbul Mahmutbey Gişeleri'nin yanı başındaki muhteşem konumuyla öne çıkıyor. Her türlü ihtiyaca cevap verecek konseptte tasarlanan ve eşsiz ulaşım imkanlarıyla öne çıkan projede ticari alanların büyüklüğü 100 metrekareden başlayıp, 10 bin metrekareye kadar yükseliyor. 

Ulaşım akslarının yanı başında

Dünyanın merkezi olma yolunda hızla ilerleyen İstanbul'un mega projeleri İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yakın konumuyla büyük avantajlar sağlayan Eşbah İpekyolu, yanı başında yer alan metro hattıyla projede çalışanlar için eşsiz bir imkan sunacak.

Özellikleriyle öne çıkıyor

Akıllı bina olma özelliğiyle birlikte enerji tasarrufuna sahip Eşbah İpekyolu projesinde doğal havalandırma ve aydınlatma ön planda tutuluyor. Antibakteriyel zemin kaplama özelliğiyle de dikkat çeken projede ayrıca son dönemde sayıları hızla artan elektrikli otomobiller için elektrik şarj ünitelerine yer veriliyor.

Eşbah güvencesiyle ticarete yeni imza

Bugüne kadar 50 bin kişiye istihdam sağlayan Eşbah Yapı, tem34 İkitelli, tem34 Tahtakale, tem34 Esenyurt 1, tem34 Esenyurt2, tem 34 Ekspres, Plaza 34 ve Metro 34 projelerini tamamlayıp sahiplerine teslimini gerçekleştirdi. 25 yıllık tecrübesiyle Eşbah Yapı, en yeni projesi Eşbah İpekyolu ile İstanbul'a yeni bir mihenk taşı kazandıracak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eşbah İpekyolu, Ticaretin Yeni Merkezi Olacak!
  • 01.04.2021 16:17

Eşbah İpekyolu, Ticaretin Yeni Merkezi Olacak!

Eşbah Yapı'nın 25 yıllık tecrübesiyle İstanbul'a yeni imzası Eşbah İpekyolu proj ...