maritbet girişmaritbet
Zenginin malı züğürdün çenesini işte böyle yorar

Zenginin malı züğürdün çenesini işte böyle yorar

Kim Kardashian ve basketbol oyuncusu eşi Kris Humphries 10 milyon dolarlık düğünü dünyayı salladı.

Amerikalı medyatik güzel Kim Kardashian ve basketbol oyuncusu eşi Kris Humphries'in 10 milyon dolara mal olan düğününe harcanan parayla neler alınır diye merak edenlere yanıt Amerikalı ekonomi dergisi Forbes'dan geldi. Forbes, geçtiğimiz Cumartesi dünya evine giren çiftin düğünlerinin hemen sonrasında, “10 milyon dolarlık çift için, 10 milyon dolarlık evler” başlığı altında bir liste yayınlayarak, çiftin düğün için harcadığı para ile ABD'de bir şato bile alınabileceğini yazdı.

Derginin haberine göre, Kaliforniya eyaletinin Laguna Beach bölgesinde yer alan bir malikanenin fiyatı bile çiftin düğün maliyetinden daha düşük. Bölgedeki Shaw Cove adı verilen koya tepeden bakan, okyanus manzaralı malikanenin fiyatı 9 milyon 998 bin dolar. Toplam 1.161 metrekarelik alana yayılmış olan malikanenin 5 yatak odası, 5 de banyosu bulunuyor. Yayınladığı haberde, “Burası yeni evli çiftin kasırga etkisi yaratan düğünlerinin ertesinde, başbaşa dinlenebilmeleri ve ilk partilerini planlamaya başlamaları için mükemmel bir ev olabilirdi” yorumunu yapan derginin listesindeki bir diğer malikanenin fiyatı ise 9 milyon 995 bin dolar.

Haberde, Tucson-Arizona'daki bu malikanenin, yoğun çalışma temposu dolayısıyla Los Angeles ve New York arası mekik dokuyan Kim ve basketbol kariyeri için New Jersey'nin Nets takımını tercih etmiş olan Kris'in ortada bir yerde buluşmayı tercih etmesi durumunda iyi bir opsiyon olabileceği belirtiliyor. Toplam 1.240 metrekare büyüklüğündeki malikanede 2 misafir odasının yanı sıra 2 de ayrı konukevi bulunuyor. 2 mutfağa sahip malikanenin içinde 15 otomobilin sığabileceği bir garajın yanı sıra, bir İngiliz Pub, 15 kişilik bir sinema salonu, bilardo odası, havuz ve spa gibi misafirlerin de keyifli vakit geçirmesini sağlayacak pek çok alan da var. Çiftin 10 milyon dolar karşılığı sahip olabilecekleri bir başka gayrimenkul New York'un meşhur Park Avenue'sü üzerinde. 9 milyon 995 bin dolar değerindeki malikane 1927 yılında inşaa edilmiş ve İtalyan Rönesans döneminin özelliklerini taşıyor. Özel asansör, şömineli bir salon ve kütüphanenin yanısıra, çift için ayrılmış özel alanı, özel banyosu olan 3 yatak odası ve evdeki çalışanlar için ayrılmış özel bir bölüm de bulunuyor. Çiftin ev hayatlarının şehir kalabalığından ve hızlı temposundan uzak olmasını tercih etmesi durumunda yine düğüne harcadıklarından daha düşük bir fiyata New York'un banliyö bölgesi Long Island'da bir saray yavrusu alabilecekleri belirtiliyor.

Dünya zenginlerinin yazlık evleri için tercih ettikleri bölgelerden biri olan Bridgehampton'da sadece 9 milyon 950 bin dolara bu bölgede tam 743 metrekare alana yayılmış 7 yatak odasıı, 7.5 banyosu, özel sinema salonu, ısıtmalı havuzu ve jakuzisi olan bir malikane satın alınabiliyor.

Düğüne harcanan parayla bir şato bile satın alınabileceğine dikkat çekilen yazıda, Dallas'ta 1.208 metrekare alana yayılmış bir şatonun fiyatının 9 milyon 950 bin dolar olduğu belirtiliyor. Söz konusu taş yapı şatoda, büyük merdivenli bir giriş ve çeşmenin yanısıra, yemek yenilebilecek genişlikte bir şarap mahzeni, bilardo odası, 7 yatak odası ve 8 banyo bulunuyor. ABD'nin Jackson bölgesinde, 743 metrekarelik bir malikanenin fiyatı Rhode Island bölgesindeki 20 odalı, okyanus manzaralı malikanenin fiyatı da 9 milyon 900 bin dolar civarında.

  • Etiketler:

Yorum Yaz