maritbet girişmaritbet
Yatırımcılar MIPIM’de Türkiye'ye odaklanacak

Yatırımcılar MIPIM’de Türkiye'ye odaklanacak

Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM, bu yıl 14-17 Mart 2017 tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek.

Gayrimenkul sektörünün en büyük ve en önemli fuarı MIPIM, 28. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin bir kez daha gövde gösterisine sahne olacak olan fuar, yeni iş bağlantılarına da olanak sağlayacak. MIPIM sayesinde Türkiye'deki dev projeler yurt dışında vitrine çıkacak. 

Türkiye'den 18-20 civarında şehrin katılması beklenen MIPIM'de milyar dolarlık projelerini tanıtılacak. MIPIM'de milyar dolarlık projelerle şimdiden yerini alan ve mega projelerini yerli-yabancı ziyaretçilerin karşısına çıkacak olan Antalya, Balıkesir, Hatay, İstanbul ve Kocaeli gibi şehirler Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayacak.

YATIRIMCILARIN FRANSA'DAKİ ODAĞI TÜRKİYE OLACAK 

Yerli-yabancı birçok projeye ev sahipliği yapacak olan MIPIM fuarında FOCUS on TURKEY dergisi ziyaretçilere rehberlik edecek. Fuar alanında dağıtılacak olan derginin içeriğinde katılımcı firmalar, fuar takvimi, fuar alanı, Türkiye'nin MIPIM' katıldığı projeler hakkında bilgiler, şehirlerin tanıtımı ve belediye başkanlarının açıklamaları, İstanbul, Antalya'daki yeni projeler, Beyoğlu İş Adamları Grubu'nun çalışmaları (BIG), Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum'un açıklamaları yer alacak. Türkiye'deki yatırım fırsatlarının anlatılacağı FOCUS on TURKEY ile ülkemize yönelik olumlu algının artırılması hedeflenecek. 

Fuarda toplam 1.800 metrekare temsil alanına ulaşan Türkiye, MIPIM'de gayrimenkul fırsatlarını, çok daha etkin bir şekilde anlatma imkanı bulacak. Ülkeler, şehirler ve şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantılarının kurulmasına olanak sağlayan MIPIM'e 2017 yılında 90 ülkeden 5,300 yatırımcı ve 23,000 ziyaretçi katılım gösterecek. 

Diğer yandan 6 projesi ve 45 yatırımcısıyla Beyoğlu İş Adamları Grubu (BIG) gibi ilçe bazında gelişmeye odaklanmış belediyeler ile Türkiye'nin kalkınmasını temsil eden simgelerden İGA Havalimanı gibi projeler MIPIM 2017'de yerini alırken, Turkishceramics ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMMİB)'nin de katıldığı fuarda katılımcı şirketler MIPIM'de şov yapacak.

Emlaktasondakika.com ekibinin bu yıl da katılım göstereceği MIPIM 2017 Gayrimnenkul Fuarı'nda yaşanan tüm gelişmeler an be an Emlaktasondakika.com'da olacak. Canlı yayın röportajlarının gerçekleştirileceği, ilk kez görücüye çıkacak ve tanıtılacak projelerin aktarılacağı www.emlaktasondakika.com, Fransa ve Türkiye'nin gözü kulağı olacak. 

FOCUS ON TURKEY DERGİSİNİ ONLİNE İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 19:03

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, MIPIM Fuarı'nda Emla ...

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı
  • 16.03.2017 18:34

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı

Sampaş Kentsel Dönüşüm Direktü Serdar Serdaroğlu, MIPIM Fuarı'nda Emlaktasondaki ...

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı
  • 16.03.2017 16:18

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı

İstanbul'un dev projelerinin yer aldığı MIPIM Fuarı'ndaki İstanbul Çadırı'nda, 3 ...

TSKB, 15. kuruluş yıl dönümünü MIPIM’de kutladı
  • 16.03.2017 16:10

TSKB, 15. kuruluş yıl dönümünü MIPIM’de kutladı

TSKB Genel Müdürü Suat İnce ve TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Y ...