maritbet girişmaritbet
Wyndham’ın son ortağı Hiper GY oldu

Wyndham’ın son ortağı Hiper GY oldu

Hiper Gayrimenkul, Esenyurt’ta geliştirdiği konut, çarşı ve otelden oluşan karma kullanımlı Future Park’ta otel işletmesinde Wyndham ile anlaştı.

Haramidere Parklar Mevkii'nde hayata geçirdiği1632 konutluk Future Park Projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham markası ile anlaşan Hiper Gayrimenkul, 2017'de kullanıma açmaya hazırlandığı otelde farklı bir konsept uyguluyor. 50 milyon dolar yatırım değerindeki otelin tüm odaları ortalama 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Kira geliri için otel odası satın alın

Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt'taki oda satışları hakkında bilgi veren Hiper GY Genel Müdürü Yüksek Mimar Ümit Velioğlu bireysel satışların devam ettiğini belirterek, “İsim hakkı için Wyndham Hotel Grup ile franchise anlaşması yaptık. Otelin işletmesini Hiper Gayrimenkul'un grup şirketlerinden GRM Küresel Kiralama ve Yönetim üstlenecek. Otelden oda satın alan yatırımcılara tapudan hisse verilecek ve kâra ortak edilecek. Böylece otel yatırımcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edecek” şeklinde konuştu.

Odaların fiyatları hakkında da bilgi veren Velioğlu, “Metrekare ortalama fiyatı 3 bin dolar olan odaların fiyatları 85-90 bin dolardan başlıyor. Gelişen bir bölge olduğu için konaklama ihtiyacı var. Yatırım yapanlar kısa sürede kazanca dönüyorlar. 

Otelde tüm odaların satışta olduğunu belirten Hiper GY Yönetim Kurulu Başkanıİbrahim Genç fikri kendileri geliştirdiklerine dikkat çekerek, “Şu ana kadar odaların 50 tanesini sattık. Gelecek yılsonuna kadar satmayı düşünüyoruz. Burası devre mülk değil. Mülk sahipleri odalarını 22 yıllığına otele kiraya veriyorlar. Süre sonunda eğer malikler otel olarak yollarına devam etmek istemezlerse bina rezidansa dönüştürülecek ve herkes kendi dairesini alacak” dedi.

Türkiye'nin geleceğine güveniyorlar

Türkiye'nin geçtiği genel seçim sürecinin düzgün seyrettiğine dikkat çeken Genç, “İnsanlardaki ilk şaşkınlık atlatıldı. Ben hep sorun olmayacağını düşündüm. Yabancı partnerlerimiz de bizim gibi düşünüyorlar. Normal akışında devam etmekten öte daha hızlı davranacağız. Türkiye'ye güveniyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Wyndham'ın en yeni markası, ECHO Suites Extended Stay by Wyndham oldu
  • 12.11.2022 12:51

Wyndham'ın en yeni markası, ECHO Suites Extended Stay by Wyndham oldu

95’in üzerinde ülkede bulunan yaklaşık 9 bin 100 oteliyle dünyanın franchise ver ...

Future Park İstanbul projesinin lansmanı yayında!
  • 14.05.2013 16:54

Future Park İstanbul projesinin lansmanı yayında!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Future Park projesinin lansmanı yapıldı. Hiper Gayr ...

Esenyurt Future Park örnek dairesi
  • 03.01.2014 15:18

Esenyurt Future Park örnek dairesi

Esenyurt'da inşa edilen Future Park projesi örnek dairesinden kareler ...

Future Park İstanbul'da son durum ne?
  • 01.07.2013 14:06

Future Park İstanbul'da son durum ne?

Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Future Park projesinin ...

Future Park İstanbul'un görselleri yayında!
  • 14.05.2013 12:29

Future Park İstanbul'un görselleri yayında!

Future Park projesinin genel görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...